• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

'İYİ' bir hareket

İYİ bir hareket
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Gik Üyesi Av. Sevin Çağlayan 23 Nisan’ı zihinsel ve bedensel engelli çocuklarla kutladı. Çağlayan, “Annemin vesile olduğu iyi bir hareketi devam ettirmek istiyorum” dedi.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Gik Üyesi Av. Sevin Çağlayan 23 Nisan’ı zihinsel ve bedensel engelli çocuklarla kutladı. Çağlayan, “Annemin vesile olduğu iyi bir hareketi devam ettirmek istiyorum” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı öncesinde İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Gik Üyesı Av. Sevin Çağlayan, Muğla Engelliler Derneği ve Zihinsel Engelliler Derneği üyelerine bir kahvaltı verdi. Muğla Altınkalp Restoranda gerçekleşen kahvaltıya yaklaşık 200 kişi katıldı. Engelli çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Çağlayan bir açıklama yaptı. Çağlayan; “96 yılında bu derneği kuran kişilerden biri annemdi. Anavatan’da siyaset yapıyordu. O günden bugüne ilişkilerimiz kesilmedi. Bu 23 Nisan öncesinde de bir araya geldik. Eski günleri yad ettik. Şarkılar söyledik, şiirler okuduk, mutlu bir gün geçirdik. Onlara da iyi olacakları sözünü verdik. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram, Ata’mızın çocuklara, gençlere olan sevgisinin göstergesi. Herşeyi çocuklarımız için yapıyoruz. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlu olsun. ” dedi.

CHP’den İyi Parti’ye geçen vekillere de değinen Çağlayan şunları söyledi: “İnsanlar artık çok yoruldu. Türkiye bu siyaset anlayışı ile devam edemez. Bir ülkeyi taşıyan ana taşıyıcı kolonlar vardır. Biri ekonomi diğeri adalet.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın sanırım Beykoz’daki mitinginde vatandaşlarla belediye başkanı arasında bir diyalog geçiyor. Erdoğan Belediye Başkanı’nı yanına çağırdığında yuhlama sesleri yükseliyor. Sayın Erdoğan da “hakkınız adalette arayın” deyince bu sefer de “adalet mi var” sesleri yükseliyor.

Bu algı, bu inanış çok tehlikelidir. Çok zor günlerin eşiğindeyiz. Sayın Erdoğan “Yazar kasaların atıldığı günler geçti.” Diyor. Bırakın yazar kasa fırlatmayı insanları yazı yazmaktan tutukluyorsunuz. Kim gelip size yazarkasa fırlatabilir, yüzlerce korumalar, konvoylar, yüksek duvarlı binalar. Kimse yaklaşamıyor, kendi seçmeniniz haricinde halktan koptunuz ama Türkiye sadece sizin seçmeninizden oluşmuyor.

 Yeni bir siyaset anlayışı ile yeni yüzlerle siyasete farklı bir soluk getirmek gerekiyor. Eski koltuk sevdalısı, baskıcı, her şeyi kontrol etmeye çalışan ve belirlemeye çalışan siyasetçiler yerine dinamik, çalışkan, vatanını, milletini düşünen ve en önemlisi bel altı siyaset yapmayan iyi insanlara ihtiyacımız var. Ben şahsım adına bunun için yola çıktım. Bu konuda sayın genel başkanıma inanıyorum. Partimin yöneticilerine güveniyorum. Tüm bel altı girişimlere rağmen, talihsiz söylemlere rağmen iyi siyaset yapmak için var gücümle çalışacağım. Milletimiz bize güvensin, hepimiz iyi olacağız.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141