• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Ispartalı İşadamları biraraya geldi

Ispartalı İşadamları biraraya geldi
Büyük Isparta Projesi kapsamında güçlü bir Isparta Lobisi oluşturmak ve Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi arasına daha fazla Isparta’lı iş adamı ve şirketlerini sokmak adına gerçekleştirilen işbirliği toplantılarının Antalya ayağı gerçekleştirildi.

Hillside Su Otel’de, İş adamı hemşerimiz Abdullah ERDOĞAN’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Isparta ve Antalya’da faaliyet gösteren hemşerimiz işadamı ve sanayiciler katıldı. İGSİAD organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Isparta’lı iş adamlarının mümkün olan her platformda işbirliği yapmak suretiyle, sinerji oluşturarak daha da büyümelerine katkı sağlayacak projeler değerlendirildi. İş adamlarımızın yatırımlarını Isparta’da çeşitlendirmesi adına yapılacak çalışmalar için görüş alışverişinde bulunuldu.

İGSİAD Başkanı Alper BAYHAN’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda katılımcılar kendini tanıtarak iş kolları ve firmaları hakkında bilgiler verdiler. Hemşerimiz TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu Dr. Hasan Özgür ÖZEN’in hazırlayarak piyasaya sunduğu ve ilk defa Kuran’ı Kerim’i farklı bir formatta okuma fırsatı sunan “Kurani Mucize Kelimeler” kitabı Özen tarafından Alper Bayhan’a taktim edildi. İTSO Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in değerlendirmelerinden sonra toplantının ev sahipliğini üstlenen Abdullah ERDOĞAN’a plaket taktim edildi.

 

Antalya’da gerçekleştirilen toplantıya; Alper BAYHAN – IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Şükrü BAŞDEĞİRMEN - ITSO Yönetim Kurulu Başkanı, Tuncay ENGİN - BAKA Genel Sekreteri, Osman ŞAHLAN - ITSO Meclis Başkanı, Abdullah ERDOĞAN - Özgüntur İnş.Taah.Tur. Tic. A.Ş., Adnan YILMAZTÜRK - Burdur Milli Parklar Bölge Müd., Ahmet ÖZTÜRK - ITSO Meclis Üyesi, Ali İhsan ALTINOK - ITSO Meclis Başkan Yardımcısı, Ali ŞENOL- ITSO Genel Sekreter Yardımcısı, Alper KÖSE - A2 mermercilik, İŞMER,  Bahaettin ERDOĞAN - ERDOĞAN Orman Ürünleri Ltd. Şti., Cengiz YILMAZ – Consolid, Cüneyt BÜYÜK - ÇAM-ÇAM Halı, Deniz AKGÜN - Siyasi Gazeteci, Ergün ÖNDER - ÖNDER Ltd..Şti., Erol ÇERÇİOĞLU -BERMAK İNŞAAT, Hakan AYAN - ANTALYA Hava Limanı AHİM Şef. , Hakan GÜR - MİLİM Mimarlık Halil YILMAZ - PROTON Yazılım, Dr. Hasan Özgür ÖZEN - TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu. TBMM ABD Uzmanı, Hayri KÖSE - A2 mermercilik, İŞMER, Lütfi İbrahim SAYLAN - COUPON Meubles, İsa İPEKÇİ -İPEKGÜL Orman Ürünleri/ITSO Başkanlık Danışmanı, Kadir BOYLU - Isparta Gazetesi ANKARA Koray ERSAL – Avukat, Metin ÇELİK - ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yrd., Musa DOĞAN - TALİA TOWERS, Mustafa KAÇIKOÇ - KAÇIKOÇ İnşaat/ MAXDOOR, Mustafa PERAY - ITSO Yönetim Kurulu Üyesi, Nuri BÜYÜKSELÇUK - Selçuklu Un ve Yem San., Osman ŞANLI - ARK İletişim/ Osmanlı Konakları, Ömer Ali AYDOĞMUŞ - ITSO Yönetim Kurulu Üyesi, Ömer Faruk KAYA - Meteoroloji Müh., Ömer ÖNDER - ÖNDER Ltd..Şti./EGÖ İnşaat Ltd.Şti., Prof.Dr. Murat Ali DULUPÇU - SDÜ İ.İ.B.F, S. Sami ÖNGÖR - BARİDA HOTELS, Serdar KOÇER – HAVATEKNİK, Serdar TOPÇU - Topçu İnşaat, Serhat ÇOŞAN - Biltur Bilgisayar, Şeref BALBAY- ITSO Başkanlık Danışmanı Tahsin GÜRSU - BETAŞ Beton Prefabrik Alt ve Üst Yapı Elm.ve Nak.Maden İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Ufuk BEKÇİ - TASOT End.Mak. Ltd. Şti., Yunus BARDAK - KAYRA Optik katıldı.

 

İGSİAD Başkanı Alper BAYHAN, “2012 yılından beri altyapısını hazırlayarak bugünlere getirdiğimiz Isparta İş Dünyası Platformu Isparta’nın uzun yıllardır özlemini çektiği Isparta lobisinin temelleridir dedi. Güçlü bir Isparta Lobisi oluşturmak adına çalışmalarına kesintisiz olarak devam edeceklerini ve bu toplantıların sonunda oluşan sinerjinin Isparta iş dünyası ve Isparta ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını söyledi. İTSO Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Isparta için çalışmalarının karşılığını birçok platformda aldıklarını ve çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam edebilmek için Isparta Lobisinin daha da güçlenmesi gerektiğini belirterek, Büyük Isparta Projesine tüm imkanlarıyla destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Geçmişte Isparta’nı büyük fırsatlar kaçırdığını belirten BAŞDEĞİRMEN, Isparta ile bağdaşan halı üretiminden bile en büyük payı Gaziantep’in aldığına vurgu yaparak, elimizde kalan tüm değerlerimizden olabildiğince fayda sağlanması gerektiğini belirtti.

Dr. Hasan Özgür ÖZEN toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede; “Isparta’mızın geçmişte yaşadığı güçlü dönemlerde hazıra alıştığını belirterek, Isparta’nın günümüzde yaşanan hızlı kalkınma ve yatırım ivmesinden hak ettiği payı alamadığını, Isparta’nın geleceğinin temellerini daha güçlü atacak projelerin üretilemediğini belirtti. Büyük Isparta Projesi ile oluşturulacak güçlü bir Isparta Lobisinin bu açığı kapatmak adına çok fazla mesai harcaması gerektiğini ve bu bağlamda tüm hemşerilerimizin elini taşın altına koyarak bu projeye elinden geldiğince katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141