• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

İngiliz Acente Temsilcileri Muğla turunda

İngiliz Acente Temsilcileri Muğla turunda
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı İşbirliği ile bölgemize gelen İngiliz Acentelerin temsilcileri Ölüdeniz’de yamaç paraşütü organizasyonu ile unutulmaz bir deneyim yaşadıla

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün  organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı İşbirliği ile bölgemize gelen İngiliz Acentelerin temsilcileri Ölüdeniz’de yamaç paraşütü organizasyonu ile unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün  organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı İşbirliği ile bölgemize gelen İngiliz Acentelerin temsilcileri Ölüdeniz’de yamaç paraşütü organizasyonu ile unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç,  Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün Birleşik Krallık’ta yaptığı saha çalışmaları kapsamında, acentelerin sattığı ürünü tanıması ve rezervasyonlara yansıtması için düzenlenen bilgilendirme turlarının ikincisini Birmingham ve Londra’dan gelen 21 acente yetkilisi ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Genel Müdür Güvenç, “Misafirlerimizin içinde bölgemize daha önce gelmemiş olanların sayısı bir hayli yüksek, fakat gelenler görenler bile yaptığımız kapsamlı program ile daha yakından ürün çeşitliliği bazın da tanıma fırsatı buldular, bölgeyi hissettiler ve başka bir Muğla, Başka bir Türkiye gördüklerini ifade ettiler. Bölgemiz ile aralarında organik ve sürdürülebilir bir bağ kurmaya çalıştık ve inanıyorum ki başarılı da olduk. Çünkü info turlardan sonra da takibi birakmıyor ve oluşturulan Networks ile ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda digital teknolojileri kullanıyoruz .

İnsanlar sevdikleri, mutlu hissettikleri şeyleri heyecanla anlatırlar ve bu heyecan dinleyiciye de geçer. Bu durumda Ülkemize ve Bölgemize çok daha fazla satış yapacaklardır. Misafirlerimize tüm içtenliğimizle yaklaşıyor ve birebir ilgileniyoruz.”

Ölüdeniz’i Paraşütle Keşfettiler

Marmaris, Selimiye, Orhaniye, Kızkumu, Dalyan ve Fethiye’ ye hayran kaldıklarını anlatan Auckie Balu, Birmingham'dan geldiğini belirterek, şunları söyledi:

“Marmaris, Dalyan ve Fethiye hepsi ayrı ayrı güzel. Tekne turları, yürüyüşler ve Yamaç Paraşütü organizasyonu ile unutulmaz deneyimler yaşadım. Ölüdeniz’i gökyüzünden paraşütle keşfettik. İnsanlar çok yardımsever ve misafirperver, Club Yazıcı Turban, Dalyan Resort ve Jiva Beach Otel’ de konakladık, hepsinin de standartları çok yüksek, yemekler harika. Bir önceki grupta da arkadaşım vardı, onlar da Grand Cettia Otel’i çok beğenmişlerdi.

Bu durum gösteriyor ki tüm otellerin imkanları çok iyi. Güvenlik konusunda en küçük bir problem bile görünmüyor, bu fırsat ve ağırlamanız için çok teşekkür ederim, önce ailemi sonra da tüm müşterilerimi gönül rahatlığı ile yönlendireceğim.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141