• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

İçmeler İktidarın nimetlerin yararlanacaktır.

İçmeler İktidarın nimetlerin yararlanacaktır.
Yerel seçimlere az bir zaman kala Gazetemiz Gündem, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Haber müdürümüz Ahmet Irmak ve Muhabirimiz Özgür Irmak, Ak Parti İçmeler Belediye Başkan Aday Adaylığını daha önce açıklamış olan Osman Ekinci ile sıcak bir röport

Yerel seçimlere az bir zaman kala Gazetemiz Gündem, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Haber müdürümüz Ahmet Irmak ve Muhabirimiz Özgür Irmak, Ak Parti İçmeler Belediye Başkan Aday Adaylığını daha önce açıklamış olan Osman Ekinci ile sıcak bir röportaj gerçekleştirdi. Ekinci, bazı konulara açıklık getirirken “Adaylığımız kesinleştiğinde projelerimizi halkımızla basın aracılığıyla paylaşacağız. İktidarın desteği ile İçmeleri daha ileriye götüreceğimize inanıyorum. İçmeler İktidarın nimetlerinden faydalanacaktır” dedi.

İçmeler Deniz Taşıyıcılar kooperatifi Başkanlığı, Marmaris Ticaret Odası Meclis üyesi ve çeşitli kurumlarda görev alan Osman Ekinci Ak Parti İçmeler Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

16 yaşında siyasete başladım
Küçük yaşta siyasete atılan Ekinci, 16 yaşında Anavatan Gençlik kollarında görev aldı. Daha sonra gençlik kolları başkanlığı yaptığını söyledi ve devam etti; “Ak Parti kurulmasının ardından 2004 yılında İçmeler Belde Başkanlığı görevine getirildim. 2009 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Belde Başkalığı görevinden istifa edip, Belediye başkan aday adayı oldum. 1997 yılından beri İçmeler Deniz Taşıyıcılar kooperatif örgütü başkanı olarak görevim devam ediyorum”

Kışın caddeler bom boş
“2004 yılına kadar Meclis üyeliği görevinde bulunduğumuz dönemde bir alt yapı çalışması yapıp limanın bu pozisyona gelmesini sağlamıştık. Projelerini hazırlamıştık. Baktığımızda bu Belediyeye fazla bir iş düşmemişti. Sadece buranın tanıtımı ve turizmde gelirini artırmak kalmıştı. Cennet beldemizi nasıl vizyon sahibi yapabiliriz. Fakat bakıldığında İçmeler hep yerinde saydı. 5 yıllık bir kaybımız var. Bakıyoruz 5 yıl boyunca biz bir sene önce kazandığımız parayı kazanamıyoruz. Birde o sene aldığımız parayı da kazanamaz hale geldik. Kışın bakıyorsunuz caddeler bom boş. Asparan mevkiinde iki tane spor sahalarını yapmıştık. Şimdi atıl durumda bekletiliyor. Buradaki amacımız mevcut Belediyeyi kötülemek değil. Biz bunu ekibimizle başaracağımızı düşünüyorum.”

İçmeler için olması gereken projelerimiz var
İçmeler için projelerinden bahseden Ekinci; “Bizim İçmeler için baya bir projemiz var. Fakat baya bir derken İçmeler için olması gereken projelerimiz var. Öncelikle İçmeler'de 3 ay olan turizm sezonunu 6 aya çıkarmamız gerekiyor. Onun çalışmalarını yapıyoruz. Onunla ilgili görüşler alıyoruz. Projelerimiz var. Aday adaylıktan adaylık pozisyonuna geçtiğimizde projelerimizi halka basın yoluyla anlatacağız. Bizim burada düğün salonu, kültürel salon, sportif eksiklerimizin yanı sıra çok fazla eksimiz var. Bunları değerlendireceğiz. Baktığınızda Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi var bunların gelirleri eskiden iyiydi. Şimdi gelirde baya bir düşüş oldu. İskeleler yıkıldı. Limana taşınmak zorunda kaldılar. Tabi bunlar için bizim planımız var. 31 Aralıktan sonra adaylık pozisyonuna geçince geniş çaplı bir basın açıklaması yapacağız.”

Tek Aday Adayı benim
“Ben Aday Adaylığımdan daha önce Zeki Başkanla görüşmüştük. Kendisi aday olmayacağını söylemişti. Zeki Başkanın aday olması durumunda ben desteğimi vereceğimi söylemiştim. Fakat “Aday olmayacağım seni destekleyeceğim” dedi. Zaten bizim Zeki Başkanı yanımızda taşımamız gerekiyor. Bakıldığında o İçmeler'de 15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış, 10 yılda muhtarlık dönemi yaşamıştır. Onun bilgilerinden yararlanmalıyız. Onu onure etmemiz gerekiyor.” Asparan yıllardır tapu sorunu vardı. Bize vatandaşlarımız taleplerini ilettiler. Bizde gerekli yerlere bildirdik. Şu an Asparan'daki vatandaşlarımız tapularını aldılar. Bu şekilde tapu sorunu ortadan kalkmış oldu. Tapularını alan arkadaşlarımız şuanda kendi arsalarını ekiyorlar, biçiyorlar ve bahçe yapıyorlar. Size en küçük bir örnek verdim. Bu şekilde birçok projemiz var adaylığımız kesinleştiğinde bunları da açıklayacağız.

İçmeler İktidarın nimetlerin yararlanacaktır.
Halkımız bize teveccüh gösterir desteklerse bizde iktidar desteğiyle ekibimiz ile İçmeler'i daha güzel bir şekilde yöneteceğimize inanıyoruz.

  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141