• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Hediyelik Eşya Sektöründe 24 Kasım Hareketliliği Yaşandı

Hediyelik Eşya Sektöründe 24 Kasım Hareketliliği Yaşandı
Geçen seneki ekonomik durgunlukta büyük bir daralma yaşayan promosyon ve hediyelik eşya sektörü 2019 da güçlü bir ekonomik ivme yakaladı.

Sektörde talep patlaması yaşanırken sektör temsilcileri yeni yıla ümitle bakmaya başladı.

Son yıllarda durgunluk yaşayan ekonomi dünyası 2018 döviz krizi ile büyük sıkıntılar yaşamıştı. 2019 ile toparlanan Türkiye son dönemlerdeki kredi derecelendirme kuruluşlarının da olumlu yaklaşımları ile yeniden eski günlerine dönüyor.

Bu yıl iki büyük fuar ile 2020’ye merhaba diyen promosyon ve hediyelik eşya sektörü, son günlerde büyük bir hareketlilik yaşıyor. Yeni sezon ürünlerinin raflarda yer almaya başlaması ile yeni yılın ürünlerine siparişlerde gelmeye başladı.

Promosyon ve hediyelik eşya sektöründe geçen senenin aksine 24 Kasım Öğretmen Günü hediyelik ürünlerinde çok büyük sipariş artışı olduğu öğrenildi. Promosyonarabul.com yöneticisi İsmail Ercan’dan alınan bilgilere göre bu seneki öğretmenler gününde değerli öğretmenlerimize çok güzel hediyeler hazırlandı. Sektör, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimiz için bir birinden anlamlı güzide hediyeleri kişiye özel baskı teknikleri ile tek tek işledi.

Sektörün hediye çeşitliğinin yüze yakın kategoride binlerce ürüne ulaştığı öğretmenler günü için bu sezon geniş bir çeşitlilik ile hizmet verdiğini söyleyen İsmail Ercan, en çok kişiye özel kalem, tablo, ajanda ve bardak setlerinin tercih edildiğini söyledi.

Sektör bu senede herkesten farklı hediye arayışı içinde olan müşterilerini de memnun edecek çok güzel tasarım ve kullanıma sahip ürünler ile öğretmenlerine hediye arayanları ofis ve internet sitelerinde ağırladı.

Çeşitli kampanya ve fırsatları da sunarak müşterilerini memnun eden sektör temsilcileri yeni yıl promosyon hazırlıkları öncesinde yüklü miktarda siparişle moral buldu.

 

Antika Eşyalar Üzerine Bile Öğretmeninin İsmini Yazdırmak İstiyorlar

10 TL’den başlayan öğretmenler günü hediyeleri özel setler ile daha büyük tutarları bulabiliyor. Bazı öğrenci velilerinin altın setlerinde veya antika ürünlerinde bile çocuklarının öğretmenlerine özel baskı yaptırmak için araştırma yapmaları promosyon ve hediyelik eşya temsilcilerini şaşırttı aynı zamanda heyecanlandırdı.

Hediyelerin üzerine genelde öğretmenlerin isimleri yazılıyor. Bazen de öğrenciler öğretmenleri için anlamlı ve özlü sözleri bu ürünlerin üzerine işletebiliyor.

Promosyon ve hediyelik eşyaedHhdasdadasdas sektörünün bu sipariş patlamasını yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalıştığı hatta fazla mesai ile müşterilerini mağdur etmedikleri öğrenildi.

Sektörde 24 Kasım öğretmenler günü ile başlayan bu olumlu ivmenin yıl sonu promosyon taleplerinde de devam etmesi bekleniyor.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141