• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Hangi Sanatçılı Oteli Seçmeli?

Hangi Sanatçılı Oteli Seçmeli?
Sanatçılı Oteller İle Her tatil Bir Öncekinden Daha Güzel Geçer!

Sanatçılı Oteller İle Her tatil Bir Öncekinden Daha Güzel Geçer!

Bir tatil planı yaparken nelere dikkat edersiniz? Erken rezervasyon fırsatları? Otelin konumu? Eğlence seçenekleri? İndirim oranı ya da uygun fiyatı mı? Yoksa benim gibi hepsi mi? Bence de doğru olan hepsine birden dikkat etmek. Ama özellikle ben gece programlarını incelemeyi çok seviyorum. Çünkü sahne alacak olan sanatçının  nerede ne zaman olacağı belki de fikrimi değiştirebilir. Bunun  için erken rezervasyon fırsatları ile beraber sanatçılı otelleri inceleyerek tarih aralıklarımı bazen ona göre seçebiliyorum. Sonuçta çoğu otelde sanatçıyı izlemek için gala programına ek bir ücret ödemiyorsunuz. Bunun iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Gezinomi.com adresinde tercihlerinizi yapabileceğiniz yerdesiniz. Aslında en eğlenceli ve en rahat tatil planlarını size sunan bir tatil sitesi. Güvenilir ve oldukça konforlu otel seçenekleri ile hizmet veriyor. Bir tatil sitesinde arayacağınız ne varsa hepsi mevcut. Mesela otel seçenekleri yurt dışı tur, cruise turları, araç kiralama ya da uçak bileti hepsi var. Ayrıca yeni üye olursanız, tatilinizi satın alırken ekstra indirim de kazanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra peşin fiyatına 9 taksit ya da birden fazla kredi kartı ile ödeme imkanı da bulunuyor. Sevdikleriniz ile beraber gideceğiniz en güzel tatiller için siz nasıl ödemek isterseniz, öyle seçenekler sunulur. Bu yıl belki de en keyifli tatili en uygun fiyata planlayacağınızı bilmelisiniz. Peki, nasıl bir otel seçmelisiniz? Otel tercihiniz tamamen eğlence üzerine kurulu bir tatil için ise tabi ki sanatçılı otelleri incelemelisiniz. Sanatçılı otellerde özel zamanlarda sahneye çıkan en ünlü isimler ile kutlamalar yapabilir ve en keyifli tatili yaşayabilirsiniz. Sizin için planlanmış olan en güzel organizasyonlarda sahne alacak olan sanatçıların detaylı bilgilerini oteli incelerken bulabilirsiniz. Hatta izlemek istediğiniz sanatçıya göre bir tatil planı yapabilirsiniz. Yılın en güzel zamanlarında en eğlenceli yaz akşamlarında sizin için sahne alacak olan birbirinden ünlü isimlerin programları genellikle erken rezervasyon zamanında belli oluyor. Bunun için elinizi çabuk tutmalı ve en keyifli tatil için sizi bekleyen fırsatları incelemeye başlamalısınız.

Sanatçılı Oteller arasından kendiniz için yapacağınızı en özel seçimlere birde sizi bekleyen sürpriz indirimleri eklerseniz gerçekten doğru zamanda muhteşem bir karar verdiğinizi görürsünüz. Ben her yıl erken rezervasyon seçeneği ile tatilimi satın alırken, bunun hissediyorum. Çünkü normal sezonda yani yaz aylarında son dakika bir tatil planlarsam ortalama 400 -500 TL daha fazla ödeyebiliyorum. İşte bunun yapmamak için en güzel olan erkenden kış aylarında otelimi seçerek tatilimi satın almak. Çünkü her şey sizin için planlanmış ve siz kesinlikle en güzel olanı yakalamaya devam ediyorsunuz. Bu özel zamanları siz de değerlendirmelisiniz. Benden size tavsiye. 

kibris_otellerinde_son_firsatlar_gezinomide_h46496.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141