• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

halka hizmet için geliyoruz

halka hizmet için geliyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi Armutalan Belediye Başkan adayı Av. Halil Hanca, “Belediye başkanı sizin bir çalışanınızdır. Hiçbir makam halkın üstünde değildir. İşte bunu hatırlatmaya geliyoruz.


Milliyetçi Hareket Partisi Armutalan Belediye Başkan adayı Av. Halil Hanca, “Belediye başkanı sizin bir çalışanınızdır. Hiçbir makam halkın üstünde değildir. İşte bunu hatırlatmaya geliyoruz. Efendinin makam odasında oturan kişi olmadığını, efendinin millet olduğunu hatırlatmaya geliyoruz. İnsanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz. İnsanların yanında olan bir belediyelik anlayışla göreve talibiz. İnsanları partilerine göre ayırmıyoruz. Makam odasında oturan değil, halkın ayağına giden bir belediye başkanı olacağımız için geliyoruz. Ama bu büyük millet “Ceketimi koysam seçilir” diyenleri nasıl sandığa gömdüyse doğru olanın da hakkını vermeyi bilir” dedi

MHP Armutalan Belediye Başkan adayı Av. Halil Canda'nın Yunus Nadi caddesinde bulunan seçim ofisinin açılış törenine İl Başkanı Ferhat Kırtaş, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, İçmeler Belediye Başkan Adayı Ali Aygün, İlçe Başkanı Gürbüz Gürcoşkun'nun yanı sıra çok sayıda partili partisiz vatandaş katıldı. Seçim Ofisinin açılışını ise Güney Doğu Gazisi Serdar Artan yaptı.

“Bizim Milliyetçilik anlayışımız Atatürk Milliyetçiliğidir. Diyen Av. Halil Canda, “Kökeni ne olursa olsun Cumhuriyetin değerlerini benimsemiş, Atatürkçülüğü kendine rehber edinmiş, ulusal değerlerimize saygı duyan herkesle aynı taraftayız.”
Belediyeler niçin vardır?
Halkın için vardır. İnsan için vardır. Ama bunun tam tersini yaşıyoruz. Sanki belediyeler insanlar için değil de insan belediyeler varmış gibi davranıyorlar. İnsanlar gönül rahatlığıyla belediyeye gidemiyorlar. Ne kadar acıdır ki insanlar belediyede bir iş yaptırırken sanki Yunanistan hudut kapısından geçermişcesine tedirgin oluyorlar. Böyle olmamalıydı. İnsanlar sanki evine girermişcesine rahat olmalıydılar. Belediye başkanı sizin bir çalışanınızdır. Hiçbir makam halkın üstünde değildir. İşte bunu hatırlatmaya geliyoruz. Efendinin makam odasında oturan kişi olmadığını, efendinin millet olduğunu hatırlatmaya geliyoruz. İnsanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz. Armutalan'da bir belediyenin var olduğunu, insanımım her şeyden önemli olduğunu, vurgulamak için geliyoruz.
Atatürk kimsenin tekelinde olamaz
Birisi Atatürk'ü, Cumhuriyeti kendi tekelinde sanıyor, kimseyle paylaşmaya yanaşmıyor. Öteki insanların maneviyatını kendi tekelinde sanıyor. Gerçi bugünlerde CHP'de nerdeyse laiklik karşıtı hareketlerin odağı haline geldi. İnsanlarımız arasında uçurum yaratmaya çalışıyorlar. Bizi kamplaştırmya çalışıyorlar. Bizi çatıştırmaya çalışıyorlar. Ama bu büyük millet “ceketimi koysam seçilir” diyenleri nasıl sandığa gömdüyse doğru olanın da hakkını vermeyi bilir.
Herkese sesleniyoruz
Bu çağrı Cumhuriyeti benimsemiş, Atatürkçülüğü kendisine rehber edinmiş, vatanın bölünmez bütünlüğüne inanmış herkese, bizim milliyetçiliğimiz Atatürk'ün milliyetçiliğidir. İnsanlarımızı Türk-Kürt-Laz-Çerkez-Ermeni-Süryani diye ayırmıyoruz. İnsanlarımızı sağcı solcu, Alevi Suni yerli yabancı diye ayırmıyoruz. Çünkü biliyoruz, bu insanlar bizim insanlarımız ve diyoruz ki, bizim insanlarımız her şeyin en iyisine laikyıktır.
Seçmenimiz uyandı
Artık Türkiye değişti. Artık insanlarımızın ufku daha geniş, önü daha açık. Kimileri intikam duygusuyla yönetime talip oluyorlar. Kimileri inşaat izni alamadığı arsasına izin almak için talip oluyor. Biz Armutalan'a bir tek çivi herkese minnet duyuyoruz. Biz bariş getirmek istiyoruz. Biz yasalar dışına çıkmadan hangi partiden olursa olsun herkesin içi görülsün istiyoruz. İnsanların işleri yokuşa sürülmesin istiyoruz. Halkımız teveccüh gösterirde bizi seçerse her sabah esnafına hayırlı işler diyen bir belediye başkanı olacağim. Makam odasında oturan değil halkın ayağına giden bir belediye başkanı olacağım.
Ayrım yapmayacağim
Milletvekilimiz sayın Metin Ergun'un bize bir talimatı var. O talimata aynen uyacağim. Seçildiğimiz takdirde partimizin rozetini çekmeceye kaldırıp sanki bağımsız bir belediye başkanıymış gibi herkese eşit davranacağim. Herkese yardımcı olacağıma söz veriyoruz.
AKP'li arkadaşlarıma da bir çift lafım var. Diyorlar ki Marmaris, Armutalan, iktidarın nimetlerinden faydalanmalı. Demek ki siz insanları ayırıyorsunuz., bizden olan olmayan diye, Armutalan halkı AKP'li bir belediyeyi seçmeze ikinci sınıf belediye muamelesi mi görecek. Siz bu vatandaşa ayrı, kendinize, oy verenlere ayrı mı davranıyorsunuz. Biz başka bir dünyadan mı geldik” dedi Armutalan belediye başkan adayı Av. Halil Canda, konuşmasını Memleket isterim adlı şiir ile tamamladı.

MHP 30 Martta şahlanacak
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Ferhat Kırtaş, “30 Martta MHP şaha kalkacak. İddialı olamazsanız başarılı olamazsınız. Topyekün çalışacağız bunun için ev ev sokak sokak herkes çalışacak. Çalışır isek başarı ardından gelir. Ve 30 Mart sabağı zafer ile uyanırız” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141