• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Green Nature Diamond sahibi İsmet Kamış : "Hem haklıyız hem de mağdur”

Green Nature Diamond sahibi İsmet Kamış : Hem haklıyız hem de mağdur”
Marmaris’te su sporları tahliyesinde yaşanan hadisede çıkan olayın büyük bir yankı uyandırması üzerine İsmet Kamış açıklama yaptı.

Su sporları tesislerinin tahliye edilmesinde yaşanan olayla ilgili açıklama yapan İsmet Kamış, " Ben ihaleyi kazanmışım. Şuan ben orada  faaliyet gösteremiyorum.  Gerçek dışı beyanlarda bulunuluyor. Ben yazılı başvuruda bulunup yer teslimi istedim ama hala yapmadılar. Kabadayılıkla çözülecekse bu işler biz niye bu kadar yatırım yapacağız. Ne yazık ki meydan sokak kabadayına kalıyor. Bizim kavgayla işimiz olmaz. Hem haklıyız, hem de mağdur” dedi.

Marmaris’te su sporları tahliyesinde yaşanan hadisede çıkan olayın büyük bir yankı uyandırması üzerine İsmet Kamış açıklama yaptı. Green Nature Diamond önündeki su sporları faaliyetinin bakanlığın tarafından hak tanıdığını söyleyen İsmet Kamış, öncelik tesisin olduğu müşterinin hizmet alması gerektiğini belirtti.  Kamış, "Bu olay yurt dışına ve müşterilerimize de bu olay olumsuz olarak yansıdı. Yatırımcı olmak zordur. Yatırımcı finansal destek ile yatırım yapar.  Bende iş bankasının desteğiyle yatırım yaptım ama hiçbir zaman kamuya, kuruma veya belediyeye ödemede aksama yapmadım.  Herkes diyor milyonlarca borcu var ama neden borcu yok yazısı alıyor, aksine benim belediyeden alacağım var. Bizler yatırım yapıyoruz, vergi ödüyoruz,  istihdam yaratıyoruz”

Tatilcilerin memnun ederek ülkesine göndermek istediğini ifade eden Kamış, devletin bazı organları kanunsuzlukları önlemede aciz kaldığını ve göz yumduğunu dile getirdi.  İsmet Kamış şöyle konuştu:  "Tahliye edilen yere tekrar kulvarı kuruyor. Ben ihaleyi kazanmışım. Şuan  ben faaliyet gösteremiyorum orada.  Gerçek dışı beyanlarda bulunuyor. Benim borcum yok.  Belediye ihmalkar davranıyor. Ben yazılı başvuruda bulunup yer teslimi istedim ama hala yapmadılar. Kabadayılıkla çözülecekse bu işler biz niye bu kadar yatırım yapacağız. Ne yazık ki meydan sokak kabadayına kalıyor. Bizim kavgayla işimiz olmaz. Hem haklıyız, hem de mağdur. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız”

"BU OLAY TURİZME ZARAR VERMİŞTİR"

 2018 yılında da işletmenin kendisine ait olduğunu ifade eden  Kamış,  o yılda da çıkmadıklarını kaydetti. Devletin memuruna kaba kuvvet uygulandığını  ve hala burada işletmelerine devam etmesine dikkati çeken Kamış,  “İşletmemin ruhsatı olmadığını söylüyorlar  Önce ki yönetimin inşaat ruhsatı iptal edildi. İdare mahkemesine başvurduk  ve yürütmeyi durdurma verdi. Ruhsatın tekrar muhafızı sağlandı. Bölgemiz açısından da çok üzücü bir hadise olmuştur. Turizme zarar vermiştir bu olay" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141