• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

GÖKHAN ÖZEN - Bize Aşk Lazım Diyor

GÖKHAN ÖZEN - Bize Aşk Lazım Diyor
Türk popunun zirveye oynayan starı Gökhan Özen yeni şarkılarından şirketine, fanlarından katıldığı sosyal sorumluluk projelerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu

Türk popunun zirveye oynayan starı Gökhan Özen yeni şarkılarından şirketine, fanlarından katıldığı sosyal sorumluluk projelerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar :

Yeni Parçalar Birikmişti Albüm Oldu

“Resimler ve Hayaller” geçen yaz piyasaya çıkmıştı ve üç klip çektik ona, orda daha kliplenebilecek çok da parça vardı. Ama biz bu sene o kadar yoğun bir konser trafiği yaşadık ki hem Avrupa'da hem Türkiye'de artık şarkılardan biraz uzaklaşmaya başladım. Bu arada yeni parçalar da var bilgisayarda birikmiş, ben her gece evimde dinliyorum, eğleniyorum. Dedim ki bunu hazırlayayım tek başıma evimde dinleyeceğime milyonlarla konser alanlarında söyleyeyim.

Hakkı Yalçın - Gökhan Özen Şarkıları Klasik Oldu

“Vah Vah” güzel bir slogan, sözleri sevgili dostum Hakkı Yalçın'a ait. Söz Hakkı Yalçın, müzik Gökhan Özen parçaları artık bir karakter kazandı, onlar bir klasik oldu. Aramazsan Arama, Duman Gözlüm, Tabir-i Caizse, şimdi yeni gelenlerden Vah Vah, Bize Aşk Lazım… Devam da edeceğiz.

 

Radyoculuğu Özlüyorum

Radyoculuğu özlüyorum, ne yalan söyleyeyim. Benim bu işin bütün mutfaklarında bir yemek yapmışlığım vardır. Prodüksiyon yaptım, jinglelar hazırladım. Radyoculuk çok keyifli bir duygu. Bizi dinliyorlar dünyanın her yerinden, acayip farklı bir duygu bu.

Yakında Hiç CD Üretilmeyecek


Londra'da hazırladığımız bir proje vardı. “One More Time” isminde “Benim İçin N'apardın” ile birlikte piyasaya sunduğumuz bir çalışmaydı. Üç yeni parçayla biz 200 bine yakın bir tiraj yakaladık, heralde bir single için rekordur. Çok keyifliydik, ondan sonra piyasamız iyice ölmeye başladı. Müzik piyasası çok zor bir durumda. Ben çıkardığım albümlerde satış ödülleri aldım şükürler olsun, bütün projelerimle, single'lar da dahil olmak üzere ama herhalde bir 3-4 yıl içinde hiç CD üretmeyip parçaları internetten dijital ortamdan sunar hale geleceğiz. Fanlar çok vefalılar. Albümler bir sanatçının hayatının belirli bir dönemini yansıtan bir belge, hayranlar da mutlaka alıyorlar bunu, arşiv olarak saklıyorlar.

 

Resimler ve Hayaller Bu Kez Kliplenecek

“Resimler ve Hayaller”i tekrar yorumlamadım, aynı versiyonunu koydum bu albüme de. Ben bu şarkı kliplensin çok istedim çünkü pop müzik dışında bir tarz. Benim bugüne kadar yaptığım “Aslında”yla başlayan ve devam eden o hafif alternatif rock altyapılı parçalar arasında benim için ayrı bir yer tutuyor. Kliplenmesini istedim, kliplenemediği için bu projede yer verdim ve mutlaka kliplenecek “Resimler ve Hayaller”. Farklı ve derin bir parça o.

Hayatım Müzikle Geçiyor


Eskiden hırsım vardı ama hiçbir zaman yıpratıcı bir hırsım olmadı. Son dönemlerde de çalışkanlığımın altında severek yapmam var. Sabah uyandığım andan itibaren yatana kadar hep aklımda yapacağım projelerim var. Bütün hayatım bununla geçiyor. Çok severek yaptığım bir işim var, bunun için de her zaman şükrediyorum. Bulunduğun noktadan çok mutlu olduğum için şu anda biraz kendimi de eğlendiriyorum ama tabi dinleyici kitlemi de mutlu etmeye çalışıyorum.

 

Fanlar İşimin Değil Hayatımın Bir Parçası

Fanlarla aramızda özel bir bağ var. Benim için en önemlisi şu, ben onları bir yerde gördüğüm zaman tanıyorum artık. Onların bir mailini okuyup yattığım zaman, kafamda bazen sabaha kadar yazdıkları dönüyor. Onları işimin değil, hayatımın bir parçası olarak görüyorum. Benim için özeller, değerliler.

Kurumsallaşma Önemli


Kurumsallaşma çok önemli. Ben artık albümlerimi dinleyicimle paylaşmak için hiçbir aracı kuruma ihtiyaç duymam. Albümü hazırlayabiliyorum aranje olsun, işin konsepti olsun, sözü müziği olsun, okuma olsun… Bu önemli bir şey tabi ayakta durabilmek açısından, bir de piyasanın nereye gideceğini bilmiyorsun, iş dünyasında güçlü olmak istiyorsun. Bunlar biraz aslında “business mind”, iş adamı mantığıyla geliştirilen formüller. Ayakların daha sağlam basıyor tabi ki yere. Bunu yaparken profesyonel bir yardım almadım ama üç sene iktisat okudum.

 

Eurovision'u Önemsemiyorum

Eurovision'da bir şey yok, çok fazla önemsemiyorum. Eğer önemsediğim bir yarışma olsaydı bugüne kadar herhalde o sahneye çıkmıştım ama çok önemsediğimi söyleyemem. Fanlar yorulmasın o konuda.

Felçlilere Yardım Edelim


Anlamamız ve anlatmamız gereken çok önemli bir şey var. Ben sorumluluklarımın sadece şarkı yazmak ve söylemekten ibaret olduğunu düşünmüyorum. Bunlardan daha önemli sorumluluklarımız olduğunu düşünüyorum. Biz bu projede akülü tekerlekli sandalye kampanyasına destek olur musun başlığı altında bir kampanya başlatmak istedik Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile. Herkes telefonu eline alıp 3430'a boş mesaj gönderirse, 5 YTL bağışta bulunmuş oluyor. Bu çok basit bir şey. Her zaman söylüyorum sigara içen arkadaşlarımız için bir paket sigara almayıverelim, şu mesajı atalım. Onlara yardım edelim.

 

Türk Sanat Müziği Albümü Yapabilirim

Türk Sanat Müziği albümü yapmayı düşünmedim değil, zaman zaman düşündüm. Ama şu anda beni kendi bestelerim beni heyecanlandırıyor ki başka bir şey yorumlamak istemiyorum açıkçası ama günün birinde öyle bir arşiv albümü hazırlamak istersem gerçekten keyifle yaparım.

“Yüzyılın Aptalı” Çok Önceden Hazırdı


“Yüzyılın Aptalı” yaklaşık iki yıldır bilgisayarımızda duruyordu, sözlerini Deniz Ersen'le birlikte yazdım, müziğini de yapmıştım, aranjesi de hazırdı ama bir sonraki albüme koyalım dedik.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141