• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Gökcan Aday Adaylığını Açıkladı

Gökcan Aday Adaylığını Açıkladı
Haziran ayında yapılacak Milletvekili genel seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı Yelda Erol Gökcan, aday adaylığını AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Gökcan’ın adaylık açıklamasına İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Erol, il ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili topluğu katıldı.

Gökcan Yaptığı açıklamasına Malatya’da şehit düşen pilotlarımıza baş sağlığı dileyerek başladı. Gökcan, “ Dün Akşam saatlerinde Malatya’da iki savaş uçağımızın düşmesi sonucu 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelilerine de baş sağlığı dileyerek başlamak istiyorum ”dedi.

Kadın Olmak Daha Fazla Zorlukla Mücadeleye Göğüs Germek Demektir

Siyasette kadın olmanın zor olduğunun altını çizen Gökcan, “Çok şükür ben kadınına değer veren ''onların desteği olmasaydı bugünlere gelemezdim'' diyen Ustamız ,  Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la çıktım bu yola '' Kadınlar bizim başımızın tacıdır ,  Annelerin ayaklarının altından öpmeyi nimet sayıyoruz'' diyen   Hocamız , Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’yla bu kutlu yürüyüşe devam etmekteyim” ifadelerini kullandı

“Partimiz 2023 Vizyonunu Oluşturmaya Başladı.”

Kurucu genel başkan Recep Tayyip Erdoğan döneminde başlayan ve söylev olmanın ötesine geçen 2023 vizyonunun da oluşmalya başladığını belirten Gökcan, “Yeni Türkiye'nin Yeni Kadınları olarak bu vizyonda önemli ve çok ciddi işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ben Partinin içinden gelen teşkilatımızın her alanında çalışmış ve emek vermiş biri olarak ; 620 bin seçmenin yüzde 50’sinin kadın olduğu ülkemin  parlamentosunda temsil görevinde bulunmaya adayım . önümüzdeki seçimde 45 kadın milletvekili sayısını %25 kota koyarak 80 ve üzeri kadın milletvekili çıkarmayı hedeflemektedir.

 Teşkilatın içinden çıkmış o yollarda ıslanmış ter dökmüş kardeşinizim Ak Parti de bizlerle birlikte Muğla'da büyük bir kent buluşması gerçekleştirebilir. Ve inanıyorum ki tüm kadınlarımız bu bulaşmada bizlere destek olacağına, onların sesi olacağıma inanıyorum. Bizden yardım isteyen kardeşlerimizi bugüne kadar yalnız bırakmadığımız gibi bugünden sonrada yalnız  bırakmayacağız ve onların   yanında olacağız, Muğla’nın derdi bizim derdimiz, Türkiye'nin derdi bizim derdimizdir” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Yelda Erol Gökcan konuşmasına şöyle devam etti:

“Çıktığım bu kutlu yolda bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum ve diyorum ki  ''Bizim yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin '' çok çalışacağız , vatanımız için , davamız için Muğla'mız için çok çalışacağız . 7 Haziran seçimlerinde Muğla'mızın iktidar özlemine son vereceğiz ve Muğla Ak Parti tarihinin en büyük zaferine imza atacağız.

Biz Bir İlçenin Bir Bölgenin Değil Bütün Muğla'mızın Temsilcisi Olacağız.

Sözlerimi burada bitirirken geçtiğimiz günlerde hunharca öldürülen Özgecan kardeşime, Fırat kardeşimize ve Şah Fırat operasyonunda şehit olan başçavuş Halit Avcı kardeşimize, dün akşam Malatya'da iki askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 4 pilot kardeşimize Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine de baş sağlığı diliyorum, böyle bir olayın yeniden yaşanmamasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun durmak yok yola devam.

   Allah yar ve yardımcımız olsun Durmak yok yola devam” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141