• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor!

Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor!
Martı Marina & Yacht Club Yelken Yaz Okulu genç deniz tutkunlarını bekliyor. Temmuz - Eylül arasında 2’şer haftalık yelken eğitimleri optimist ve laser olmak üzere 7-17 yaş grubuna yönelik hazırlandı.

Genç denizciler Martı Marina Yacht Club’da yetişiyor!

Martı Marina & Yacht Club Yelken Yaz Okulu genç deniz tutkunlarını bekliyor. Temmuz - Eylül arasında 2’şer haftalık yelken eğitimleri optimist ve laser olmak üzere 7-17 yaş grubuna yönelik hazırlandı.

Ege’nin en güzel köşelerinden biri olan Marmaris Hisarönü’nde bulunan Martı Marina & Yacht Club, denize tutkuyla bağlı her yaşta yelkencileri yetiştirmek üzere “Yelken Yaz Okulu” düzenliyor. Bu yıl 4 dönemde gerçekleşecek yelken yaz okulunun ilki 1 Temmuz’da başlıyor. 5 Eylül’e kadar 2’şer haftalık dönemlerde düzenlenecek yaz okulu için kayıtlar başladı.

Yelken eğitiminin uzman eğitmenler tarafından verildiği Martı Marina & Yacht Club Yelken Yaz Okulu, 7-12 yaş grub için optimist ve 13 – 17 yaş grubu için laser sınıfına yönelik planlandı. Karada ve denizde günde 6 saatten toplam 36 saatlik teorik ve pratik eğitimin tasarlandığı kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek. İleriki yıllarda da deniz yaşantısını sürdürmek isteyen kursiyerler için lisans çıkartma ve uzun vadede yarışçı olabilme imkanı da sunulabiliyor.

Yaz okulu programı her gün 10:00’da Martı Marina & Yacht Club’da buluşma ile başlıyor. Ardından hava ve deniz koşullarına göre eğitimler planlanıyor. Öğle yemeği ardından saat 16:30’a kadar eğitimler devam edecek. Genç denizciler saat 17:00’de teknelerin toplanması ardından dinlenmeye geçecek.

2 haftalık kursa katılım 1500 TL, kardeşler için %10 indirim düşünülmüş. 

Martı Marina Hakkında;

1996 yılından bu yana hizmet sunan, “Mavi Bayrak” sahibi ve Türkiye'nin denize girilebilen ilk marinası Martı Marina & Yacht Club,  “Sadece bir Marina Değil bir Yaşam Tarzı”  ile “Misafir memnuniyeti öncelikli”  hizmet tarzını benimseyerek, misafirlerin kendilerini özel hissedeceği bir sunum ile  olağanüstü güzellikteki doğasıyla ve konforuyla tatilinize ev sahipliği yapan Martı Hemithea Hotel, yakın çevrede keşfedeceğiniz onlarca gizemli koy, uzun yolculuklarınızın dönüşünde tüm yorgunluğunuzu unutturacak Martı Marina & Yacht Club SPA, ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde düzenlenen hizmetler, kişiye özel kaptanlık eğitimi ve sunduğu birçok ayrıcalık ile Martı Marina & Yacht Club, misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Deneyimli kadrosu, 24 saat hizmet anlayışı, her boyutta tekne için 430 deniz bağlama ve 100 kara park kapasitesi ile kusursuz bir konaklama sunuyor.

Çevreye duyarlı yaklaşımı ile Turmepa  (Deniz Temiz Derneği) işbirliği içinde Hisarönü Körfezi'nin temizliğini üstlenen mavi bayrak sahibi Martı Marina & Yacht Club, iki biyolojik arıtma tesisinin yanı sıra kimyasal arıtma tesisine de sahip bir marinadır.

 

Verdiği hizmetler arasında Yacht Hizmeti olarak; denizde bağlama hizmeti, çekme-atma hizmeti (60ton), elektrik (16, 32, 63, 125), ücretsiz su servisi, transitlog işlemleri, dalgıç hizmeti, teknik servisler, akaryakıt istasyonu, lojistik, atık alım hizmetleri yer almaktadır.

Bunların dışında; otopark, güvelik/CC TV, duş/WC, soyunma kabini/kilitli dolaplar, ATM, kablosuz internet, internet cafe, araç kiralama, havaalanı transferi, charter (yat kiralama), sağlık hizmetleri, kuaför, laundry, konaklama hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlere ek olarak  yeme-içme hizmetleri (Martı Marina Patisserie, Yacht Club & Bar'da latin ezgileri eşliğinde Akdeniz ve Uzakdoğu Mutfağı sunan Mistral Restaurant & Beach Club), yelken okulu, jakuzili masaj salonları, Türk hamamı, saunası ve buhar odası da bulunan SPA & Hamam, konsept mağazalar; Supermarket & Şütte, El sanatları, Olive Farm, Yat Malzemeleri  gibi dükkanlarla da 7/24 tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Sadece 17 mil uzaklıkta keşfedilmeyi bekleyen Yunan adası Symi,  Hisarönü, Datça gibi zengin bir çevresi olan marina aynı zamanda Martı Yelken Klübü'ne de ev sahipliği yapıyor. Yelken dersleri, Scuba Diving dersleri alabileceğiniz ve daha pek çok spor aktivitesinde bulabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141