• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

GELENEKSEL DİŞÇİ KORKUSU SONA ERİYOR!..

GELENEKSEL DİŞÇİ KORKUSU SONA ERİYOR!..
Çocukluğumuzdan günümüze; bir diş sorunumuz ya da aniden başlayan diş ağrımız sırasında, hangimiz tatlı bir korku yaşamadık ki?..

Çocukluğumuzdan günümüze; bir diş sorunumuz ya da aniden başlayan diş ağrımız sırasında, hangimiz tatlı bir korku yaşamadık ki?..
 Dünyaca ünlü turizm merkezi Marmaris’te tatil turizminin yanında her geçen yıl gelişen sağlık turizmi; kente yeni bir diş hekimi daha kazandırdı.
Mesleğinin 26. Yılında Marmaris merkezde yeni açtığı Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde hasta kabulüne başlayan Diş Hekimi Kemal Baycan, özellikle çoğu kişinin yaşadığı dişçi korkusunun yıllar önce sona erdiğine dikkat çekerek; “ Çoğu kişi zorunlu hallerde bile olsa, halk arasında “Dişçi Korkusu” denilen, diş hekimine gitmeden önce gizli bir korku yaşardı.  Ama gelişen teknoloji, tedavi öncesinde ve tedavi sırasında o korkuyu yaşatan, hissedilecek ağrıyı yok denecek kadar aza indirdi.
Şimdilerde lokal anestezi için kullanılan Standard enjektörlerin yerine, günümüzde artık Citoject dediğimiz kılcal iğneli anestezi aletini kullanıyoruz. Citojet, uygulamada acıyı daha az hissettirirken, tedavi sırasında da daha uzun süreli anestezik etki sağlıyor.” dedi.
TEK SEANSTA KANAL TEDAVİSİ MÜMKÜN
Marmaris öncesinde İstanbul’da 20 yıldan fazla Çene Cerrahisi ve Estetik Diş Hekimliği üzerine hizmet verdiğine dikkat çeken Diş Hekimi Baycan, “Marmaris öncesi meslek hayatımda özellikle hamilelerin, Kalp hastalarının ve onkolojik hastaların diş ve diş eti tedavilerinde hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Günümüzde gelişen tıp ile birlikte bugüne kadar bir çok seansta tamamlanan Kanal Tedavisi uygulaması da artık tek seansta tamamlanabiliyor.” dedi.

 

baycan-kemal-dt-(1).jpg
“Diş Hekimi (Dentist) Kemal Baycan Kimdir?
Diş Hekimi Kemal Baycan; 1970 İstanbul doğumludur. Dt. Baycan; ağabeyinin de diş hekimi olmasından etkilenerek, lise yıllarında üniversitede diş hekimliği okumaya karar verdi ve 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. Tabip Asteğmen olarak yaptığı askerlik hizmeti sonrası 1995 yılında İstanbul’da açtığı ilk muayenehanesinde 2014 yılına kadar hizmet verdi.  2014 yılından itibaren  4 yıl boyunca Çapa Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde çalıştı. 2018 yılı Haziran ayında aile tercihiyle Marmaris’e yerleşti ve kendi adını taşıyan kliniğini hizmete soktu. Çene ve Çene Cerrahisi ve Estetik Diş Hekimliği konularında 100’e yakın  kongre, eğitim ve kurslara katılan Dt. Kemal Baycan, evli ve iki çocuk babasıdır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141