• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Galatasaray Kocaeli'ye fark attı

Galatasaray Kocaeliye fark attı
Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılı ekip, Kocaelispor deplasmanında farklı galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

KOCAELİ: 1-4 :G.SARAY

Turkcell Süper Lig'de 4. haftada Kocaelispor'a konuk olan G.Saray zorlu deplasmanda 4-1 skorla galip geldi...

Stat: İzmit İsmetpaşa
Hakemler: M. Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam

Kocaelispor: Serdar Kulbilge, Dusan, Semavi, Kemal, Bülent, Taner, Musa, Serdar Topraktepe, Tutoriç, Serkan, Ufuk

Galatasaray: De Sanctis, Meira, Aydın, Lincoln, Hasan, Baros, Ayhan, Kewell, Nonda, Volkan, Servet

Goller: Dk. 10 Taner (Kocaelispor), Dk. 31 Baros (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 31 Serdar Kulbilge, Dk. 45 Bülent (Kocaelispor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Kocaelispor başladı... İki takıma da başarılar...

3. dakika. G.Saray maçın ilk anlarından itibaren oyunu Kocaeli yarı sahasına yıktı. Sarı-Kırmızılı ekip ayağa iyi pas yaparak rakip yarı sahada kalsada kale önünde pozisyon üretemedi.

7. dakika. Mücadele golsüz eşitlik sürüyor. Top daha çok orta sahada iki takım arasında gidip geliyor. Kaleye atılan bir şut yok.

8. dakika. G.Saray atağı sağ kanattan gelişti. Topla çizgiden hareketlenen Aydın sıfıra inip kale sahasına ortasını yaptı. Kaleci Serdar Kulbilge çıkarak topu Milan Baros'un üzerinden kontrol etti.

GOL... 11. dakika. Kocaeli golü Tamer ile buldu. Bülent'in hızlı geliştirdiği atakta pasını Taner'e verdi... Taner ceza yayı üzerinden vuruşunda De Sanctis'in solundan topu ağlarla buluşturdu...

Kocaeli, Taner'in şık golüyle G.Saray karşısında skoru 1-0 yaptı.

14. dakika. G.Saray sol kanattan Lincoln ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topa Servet'ten önce Kocaeli savunması kafayı vurarak tehlikeli uzaklaştırdı.

15. dakika. G.Saray iyi başladığı ve golü aradığı dakikalarda kalesinde şok bir gol gördü. Sarı-Kırmızılı ekip şimdi beraberlik golü için rakip kaleye yükleniyor. Sol kanattan gelişen atakta Lincoln ceza sahasına sert bir pas çıkarttı. Pas isabetsiz olunca meşin yuvarlak direk olarak Kaleci Serdar'da kaldı.

16. dakika. G.Saray beraberlik golüne Milan Baros ile çok yaklaştı. Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Baros, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda köşeye yerden şutunu attı. Serdar iyi uzanarak meşin yuvarlağın ağlara gitmesine izin vermedi... Boşta kalan topu Kocaeli savunması ayak koyarak uzaklaştırdı.

18. dakika. Kocaelispor atağı hızlı gelişti. Sol kanattan ceza sahasına süratle sokulan Taner kaleyi karşısına aldı vuruşu üstten farklı şekilde auta gitti...

20. dakika. G.Saray Lincoln ile rakip yarı sahaya geçti. Brezilyalı yıldızın pasında sağ kanattan ceza sahasına sokulan Aydın çarprazdan sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

25. dakika. G.Saray beraberlik golüne Lincoln ile çok yaklaştı. Kewell'in pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Lincoln çok sert vurdu. Kaleci Serdar üzerine gelen topu güçlükle çıkarttı. Boşta kalan topu hiçbir Sarı-Kırmızılı oyuncu takip etmeyince savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

30. dakika. G.Saray 1-0 geride olduğu karşılaşmada oyunun mutlak hakimi. Sağlı sollu ataklarla Kocaeli kalesine yüklenen Sarı-Kırmızılı ekip pozisyon üretmekte güçlük yaşıyor.

GOL.... 31. dakika. G.Saray beraberlik golünü Milan Baros ile buldu. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen topu Kaleci Serdar kontrol edemedi. Sağ açılan topa Servet vurdu. Savunmadan seken top Milan Baros'un önünde kaldı. Bu futbolcunun ayak koyduğu meşin yuvarlak Kocaeli ağlarıyla buluştu.

G.Saray, Milan Baros'un golüyle Kocaeli'nde skoru 1-1 yaptı.

32. dakika. Kocaeli'nde Kaleci Serdar, golden önceki pozisyonda Nonda'nın kendisine faul yaptığını belirterek yaptığı itirazlardan sonra sarı kart gördü.

39. dakika. G.Saray rakip kaleye Aydın ile etkili indi. Topla ceza sahasına sokulan Aydın sol kanattan Milan Baros'u kaçırdı. Baros sıfıra inerek topu arka direkte bekleyen Nonda'ya kesti. Serdar iyi bir zamanlama ile çıkarak Nonda'nın önünden meşin yuvarlağı kontrol etti.

42. dakika. İlk yarı için son dakikalar oynanıyor. 1-1'lik eşitlik devam ediyor. Kocaelispor, kendi sahasında oynamasına rağmen G.Saray ataklarını yarı sahasında çok adamla karşılayarak kontralarla golü düşünüyor.
43. dakika. G.Saray Lincoln ile rakip kalede etkili oldu. Baskıyla rakibinden topu kapan Lincoln sağ kanattan Nonda'yı hareketlendirdi. Milan Baros'un arka direkte pas beklediği atakta Nonda ağır kalıp açısını kaybetti. Bu futbolcunun geri çevirdiği topu Aydın istediği noktaya gönderemedi. Savunma ayak koyarak tehlikeyi karşıladı.

45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. G.Saray 2. gole Milan Baros ile çok yaklaştı. Meira orta sahada kaptığı topla süratle rakip kaleye sokulup ceza sahasına hareketlenen Baros'a harikab bir pas verdi. Baros kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kale yerine topu üstten auta attı.

45+1. dakika. Kocaeli'nde Bülent Bölükbaşı sarı kart gördü.

Hakemin 1 dakika oynattığı uzatma bölümünde başka gol olmadı. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gittiler.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

G.Saray'da 2. yarıda Aydın yerin Yaser'e bıraktı.

2. yarıya Galatasaray başladı...

47. dakika. Kocaeli sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Kemal ile kullandı. Bu futbolcunun ceza sahasına kestiği topa De Sanctis hatalı çıktı. Ufuk'un kafaya çıktığı top boşta kalırken yan hakem Kocaelili futbolcu için ofsayt bayrağını kaldırdı.

49. dakika. Kocaeli atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Ceza sahasına yerden sert kesilen topa kale sahasında Taner uzanmasına rağmen ayak koyamadı. Sağ kanada açılan topu Musa ceza sahasına doldurdu. Bu kez sol kanada açılan top tekrar ceza sahasına dolduruldu. Kewell, Taner'den önce kafayı vurarak mutlak bir gol tehlikesini kornerle uzaklaştırdı.

51. dakika. G.Saray Nonda ile mutlak bir gol fırsatından sonuç alamadı. Sağ kanattan gelişen atakta Yaser ceza sahasına etkili bir orta kesti. Lincoln arka direkte kafa ile kale sahasındaki Nonda'yı topla buluşturdu. Nonda, altıpas üzerinde kaleci Serdar ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üst direğe çarprak auta çıktı.

53. dakika. Maçın tempo kazandığı anlar. Bu kez rakip kalede Kocaelispor etkili oldu. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası önünde topla buluşan Kemal kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direğin az farkla üzerinden auta çıktı.

56. dakika. Kocaeli Taner ile 2. gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına hareketlenen Taner, Musa'nın pasıyla savunmanın arkasına sarktı. Bu futbolcunun kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta Volkan kademeye girerek ayak koyup tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı. Volkan kalesindeki mutlak bir golü çıkarttı.

GOL... 57. dakika. G.Saray 2. golü Nonda ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Lincoln savunmanın arkasına harika bir pas çıkarttı. Nonda ceza sahasında topu kontrol ettiği anda Kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcu yakın mesafeden topu üst ağlara taktı.

G.Saray, Nonda'nın golüyle Kocaelispor karşısında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

60. dakika. G.Saray 3. gole Yaser ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ileri çıkan Yaser ceza sahasını çarprazından kimsenin beklemediği bir noktadan sert bir şut çıkarttı. Kaleci Serdar harika uzanarak topu direğin dibinden kornere çeldi.

62. dakika. Kocaeli'nde Bülent Bölükbaşı yerini Adem'e, Kemal'de yerini Fransergio'ya bıraktı.

64. dakika. Musa Büyük'ün sağdan kullandığı köşe vuruşunda Serdar Topraktepe istediği gibi vuramadı...

66. dakika. G.Saray atağında sol kanattan ceza sahasına sokulan Lincoln çarprazdan sert vurdu. Kaleci Serdar yakın direk dibinde iyi uzanarak topu son anda kornere çeldi.

71. dakika. Kocaelispor atağı sol kanattan etkili gelişti. Arka direğe kesilen topa Musa hareketlendi. Volkan Yaman yine iyi bir kademeyle bu futbolcuya vuruş şansı tanımadı. Tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

75. dakika. G.Saray'da Volkan Yaman yerini Alparslan Erdem'e bıraktı.

GOL... 80. dakika. G.Saray Milan Baros'la 3. golü buldu. Oyun yeri dahil olan Alparslan sol kanattan süratle ceza sahasına sokulup yerden ortasını kesti. Kocaeli savunmasının müdahale edemediği topla arka direkte buluşan Milan Baros tek vuruşla Kaleci Serdar'ı bir kez daha mağlup etti.

G.Saray, Milan Baros'un golüye Kocaeli karşısında skoru 3-1 yaptı.

80. dakika. Kocaeli'nde Serdar Topraktepe çıktı, Murat Hacıoğlu oyunda...

GOL... 83. dakika. G.Saray 4. golü Kewell ile buldu. Sarı-Kırmızılı ekip bir anda maçı koparttı. Sol kanattan ceza sahasına giren Kewell, Musa'dan şık bir hareketle sıyrılıp topu köşeden ağlara bıraktı.

G.Saray Kewell'in şık golüyle Kocaeli deplasmanında skoru bir anda 4-1 yaptı.

85. dakika. G.Saray'da sakatlanan Nonda yerini Mehmet Güven'e bıraktı.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika ilave etti.

Uzatmalarda başka gol olmadı. G.Saray, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip gelmeyi başararak hanesine 3 puanı yazdırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141