• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

FUAR’IN GÖZDESİ YACHT MARİNA

FUAR’IN GÖZDESİ YACHT MARİNA
CNR Boat Show’da Marmaris’i temsil eden firma Yacht Marin A.Ş. oldu. Yacht Marin A.Ş.'den B. Birol Özkaynak ve S. Bilgin Özkaynak; ‘Bu yıl 13.sü düzenlenen fuardan çok umutluyuz". 

332.jpgDenizcilik alanında karada yapılan dünyanın en büyük 2. tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’un 13.sü 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy’de binlerce deniz severi buluşturuyor. Her zamanki gibi kendi yeri ve tarihindegerçekleştirilecek olan CNR Avrasya Boat Show, dünya denizcilik sektörü tarafından da yakından takip ediliyor.

Onüç yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında, 400’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da görücüye çıkarılacak.

CNR Avrasya Boat Show; 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı; Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi(ICOMIA) üyesi Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenecek. Fuar, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB destekleriyle gerçekleşiyor.

YACHT MARİN FUARIN GÖZDESİ

CNR Boat Show’da Marmaris’i temsil eden firma Yacht Marin A.Ş. oldu. Yacht Marin A.Ş.'den S. Bilgin Özkaynak; ‘Bu yıl 13.sü düzenlenen fuardan çok umutluyuz. Sektörümüz açısından çok önemli bir fuar. Katılımcı ve ziyaretçi sayısı bakımından çok olumlu bir fuar. Biz bu fuara her yıl düzenli olarak katılmaya çalışıyoruz' dedi. Birol Bora Özkaynak ise, ‘Sektörün en önemli fuarı olan Boatshow’a bu yılda katılmanın mutluluğu ve heyacanı içerisindeyiz. Diğer ihtisas fuarlarına nazaran Boatshow daha profesyonel ve daha üst düzey katılımcı ve ziyaretçileri ağırlıyor. Yatcht Marin olarak Marmaris’i tekrar bu fuarda temsil ediyor olmak bizim için gurur verici’ dedi.

 Öte yandan gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak’ta Yacht Marina’nın standını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Temel Irmak; ‘Böyle uluslararası bir fuarda Marmaris temsil eden ülkemizin önemli firmalarından olan Yacht Marin’e başarılar ve bol kazançlar diliyorum’ dedi.

3500’ün ÜZERİNDE DENİZ ARACI

Deniz tutkunlarının her yıl ilgi ile beklediği, dünyanın en büyük 2. tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show (Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı) 10-18 Şubat tarihleri arasında, Türkiye'nin denizcilik ve ihracat merkezi CNR EXPO Yeşilköy'de kapılarını açacak. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından desteklenen fuarda, denizcilik sektörünün önde gelen 1.500 markası, 3.500'ün üzerinde deniz aracını on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturacak. Yat, süper yat, mega yat, motor yat, yarış tekneleri, katamaran, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, sürat tekneleri, sürat motorları, Cruiser tekneler, Pantoon tekne jetskiler, ribler, flyboard, kano, şişme bot, ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair her ürünün bulunacağı fuar, 85 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.

EN BÜYÜK MARKALAR

Dünyanın dört bir yanından alıcıların ağırlanacağı fuarda, Jeanneau, Princess, Sanlorenzo, Prestige, Hanse, Christ Craft, Cranchi, Mengiyay, Targa, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude, Quicksilver, Lombardini, Yanmar, Man, Mercury, Seadoo Cranchi, Sanlorenzo Yacht, Targa, Prestige ve Zar Boat gibi dünya denizcilik sektörünün önde gelen çok sayıda markası en yeni tekne ve yatlarını sergileyecek.

230.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141