• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Fırat'tan Kılıçdaroğlu'na son çağrı

Fırattan Kılıçdaroğluna son çağrı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik iddiaları ile ilgili son kez canlı yayına davet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Fırat'ın açıklamaları şöyle:

Sayın Kılıçdaroğlu benimle ilgili bir delil sunmasına gerek yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu beninle ilgili şüphe uyandıracak bir delil sunarsa milletimin önünde milletvekilliğimden istifa edeceğim.

Aksi bir durumda ise kendisinin milletvekilliğinden istifa etmesine gerek yoktur. Sadece üç kere ben müfteriyim, ben müfteriyim, ben müfteriyim, desin kendisini affedeceğim diyorum..

Dün iyi bir fırsat doğdu. Bir televizyon programına davet edildik. Dün 18.00'de ben oraya gittiğimde kendisi yoktu. Son bir kez arandı. Baykal'dan izin isteyeceğini söyleyip telefonu tamamen kapatmış. Ondan sonra da kendisine ulaşamadık.

Kemal Kılıçdaroğlu kaçıyor. Korkaklık gösteriyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nu buradan bir kez daha müfteri ilan ediyorum. kendisi bir kez soyadını değiştirmişti. Şimdi ben değiştiriyorum. Bundan sonra kendisine soyadıyla hitap etmeyeceğim. Sayın Müfteri diye hitap edeceğim. Ben o Müfteri dediğim zaman millet bunu anlayacak.

Ben hukukun üstünlüğüne inanan bir kişiyim. Adalet eninde sonuna tecelli edecektir.

Kaçakçılık ve uyuşturucu iddiları tamamen yalandır ve bu mahkeme kararıyla ispatlanmıştır.

CHP'nin iddia ettiği şirketin ben ortağı değilim. Milletvekili seçilmeden çok önce o şirketten ayrıldım. O şirketteki hisselerimi 1999 yılında satmıştım. O şirkete ait greyfurtları kiralık olarak taşıyan bir TIR'ın şoförü sabıkalı olduğu için takip ediliyor. Ve kapıkule'de eroin torbalarıyla yakalanıyor. şoför tutuklanıyor. Ancak ne şirket ne TIR'ın sahibi hakkında bile suçlama yapılmıyor. Tek suçlu var TIR2ın sahibi.. Mahkeme kararları işte...

Bu haber vatan gazetesinin manşetine çıkıyor. TIR'daki eroinlerin sırrı şeklinde. Yanında da benim fotoğrafım basılıyor. Şimdi bu haberle benim ne ilgim var. CHP'nin delil dediği şey de buna dayanıyor. Sayın müfterinin belge dediği şey budur.

Şimdi Bay Müfteri'yi bir kez daha davet ediyorum. Daha evvel bu konuda hangi televizyonda bu iddialarda bulunmuşsa aynı moderatörün huzurunda ya da daha büyük bir stüdyoda sizin huzurunuzda da olabilir. Halkın huzurunda bu iddiları cevaplayalım. Bu çağrıya cevap vermezse kendisi müfteridir ve en ......'dır. Bu boşlukları siz de doldurabilirsiniz.

Diğer bir çağrıyı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a... Sayın Baykal'ı mallarının beyanını eksiksiz açıklamaya davet ediyorum. Avukatlık bir serbest meslektir. Hangi tarihler arasında avukatlık yaptınız? Hangi vergi dairesine bağlıydınız? Kaç kez vergi beyan ettiniz? Sonuçta gelirinin kaynağı çok rahat bir şekilde ortaya çıkacaktır. Kesinlikle bu sorularıma cevap vermedikleri sürece kendilerinin savunmalarını kabul etmiyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141