• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Fırat açıkladı Kılıçdaroğlu kaçtı

Fırat açıkladı Kılıçdaroğlu kaçtı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, canlı yayında CHP'ye çattı! İşte Fırat'tan zehir gibi sözler;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili ortaya attığı iddiaları değerlendirdi.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sorularını yanıtlayan Fırat, "Eğer iddiaları bana sorsalardı bunun cevabını kendilerini verirdim. Sayın Baykal'da bizden istediği için söylüyorum, kendisi çıkıp eşiyle birlikte mal varlığını aynı süre içinde açıklasın" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun "çamur at izi kalsın" politikasıyla hareket ettiğini savunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, "canlı yayın" teklifini bir kez daha yineledi. Kendisiyle istediği yerde, istediği zamanda karşı karşıya gelmeye hazır olduğunu, isterse canlı yayına kendisi için destekçi de getirebileceğini söyleyen Fırat, "Ben bu konuda defalarca söyledim. Eğer iddialarıyla ilgili kanıt göstersin ve doğrulasın, ben bugün herşeyi milletvekilliği dair bırakacağım. Ancak kendisi iddialarını ispatlayamassa sadece bir şey istiyorum. Şu kameralara baksın ve ben müfteriyim, ben müfteriyim, iftaracıyım bundan önce de iftira attım desin" dedi.

Halk sevsin sevmesin; ancak ortada bu siyaset anlayışı içinde bir müfteri var. O da Kılıçdaroğlu'dur. Ben bundan sonra kendisine sadece müfteri diyeceğim. Ben ne zaman müfteri dersem bilsin ki ben ona sesleniyorum.

İşte Fırat'ın, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun "hayali ihracaat ve eroin kaçakçılığı" ile ilgili iddialarına verdiği cevaplar;

Ukrayna'ya yapılan hayali ihracaat iddiaları: Beyefendiyi araştırdığımda şuna rastladım. Bu arkadaş, 2002 yılında Diyarbakır'da CHP'den aday adayı! Hatta şunu da söyliyeyim CHP geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde de bu soruşturmayı başlatan arkadaş için adaylık sözü verilmiş. Ben bu konudaki belgeleri de zaten hazırladım. Üç tane vardı bunlardan birisi size diğeri de sayın Kılıçdaroğlu içindi. Ama gelmedi, kaçtı... Eğer adresini verirsen kendine gönderebilirim.

Tarsus'da gönderiliyor: Bu konudaki iddialarla ilgili mahkemelerin verdiği cevaplarda ortadır.

Eroin işi nereden çıktı: Birincisi 10 Mayıs 2008 tarihli Vatan gazetesinde böyle bir haber (uyuşturucu kaçakçılığı) yayınlandı. Bu haber o tarihteki gazeteye bakarsanız, iddiaların yanında benim resmim var. Ön tarafında birşey yok ama arka tarafa giderseniz, oradaki bilgilere rastlarsınız. O kamyondaki kişi AKP'nin ikinci ismi yani bana ulaşmışlar. Sonra da birşeye rastlıyorsunuz haberin içinde benim bu işle ilgim olmadığı yazıyor. Bu da basın ahlakını gösteriyor. Vatan'a dava açamıyorsunuz, kazanmanız mümkün değil, avukatım bu konuyu biliyorum. Aydınlık Dergisi için bu konuda suç duyurusu bulundum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141