• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

FETHİYE’DEN SİYASİLERE BİRLİK ÇAĞRISI

FETHİYE’DEN SİYASİLERE BİRLİK ÇAĞRISI
AK Parti Muğla’da seçim öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Her gün Muğla’nın farklı ilçelerinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır, Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geliyor.

Fethiye’de dün gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır,Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş,AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve ilçe teşkilat üyeleri hazır bulundu.

FETHİYE’DEN SİYASİLERE BİRLİK ÇAĞRISI

AK Parti heyeti ziyaretlerine Fethiye Ticaret Odası ile başladı. Başkan Osman Çıralı makamında ağırladığı AK Parti heyetine yaptığı konuşmada açıklanan adayları memnuniyetle karşıladıklarını en büyük beklentilerinin uyum içinde çalışmak, ayrıştırmadan bir arada olmak ve bu birliktelikten güç almak olduğunu belirtti. FTSO Başkanı Çıralı, en önemli taleplerinin Babadağ projesinde değişen başlangıç noktasında çalışmalara hız vermek için Orman Bakanlığı tarafından beklenen ön iznin bir an önce alınması taraftarı olduklarını belirterek 2020’de Fethiye’de gerçekleşecek olan Dünya Olimpiyatları’ndan önce Babadağ’ın hazırlanması gereğinin altını çizdi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır ise burada yaptığı konuşmada “Hükümetle uyumlu bir şekilde çalışmak, yerelde sağlıklı gelişim için şart. Fakat mevcut belediye başkanları gerek Fethiye gerekse büyükşehir ile olsun muhalefet olmaları sebebiyle maalesef merkezi AK Parti hükümeti ile sağlıklı birliktelik sağlanamadı.Biz bu uyumu sağlamak üzere burdayız.Değişimin farkına vardık. Unutulduk mu diye endişe ile yola çıktık ancak gördük ki 2004-2009 arasında köylerde yaptıklarımız, Muğla’ya kazandırdıklarımız unutulmamış.Birliktelik ve uyum ve içinde çalışmak bizim de en büyük temennimiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır, Uluslararası Havacılık Federasyonu'nun (FAI) 2020 Dünya Hava Oyunları'nın Türkiye'de yapılması kararını sevinçle karşıladığını belirterek "olimpiyatlardan sonra katılımcı sayısı açısından dünyanın en büyük yarışması olan, 100'den fazla ülkeden 4 binin üzerinde sporcunun yer alacağı oyunlar için bizler de elimizden gelen ne varsa yaparak destek olacağız 'dedi.

Haber 2---

ZİRAAT ODASI BAŞKANI KARAYİĞİT:”TARIMSAL ALANLARIN KORUNMASINI TALEP EDİYORUZ”

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır ve beraberindeki heyetin Fethiye’deki ikinci adresi Ziraat Odası oldu. Başkan Kenan Karayiğit’in makamında gerçekleşen ziyarette çiftçilerin üretimde istenen düzeyde desteklenmediklerinin altı çizildi. Başkan Karayiğit”5 bin kayıtlı üyemiz var.bunların 1200’ü çiftçi belgeli. Bizler doğal sera alanları talep ediyoruz. Böylece bir zamanlar Fethiye denince akla ilk gelen çiçekçiliğin yeniden hak ettiği değeri almasını diliyoruz.”ifadesine yer verdi. Başkan Karayiğit ayrıca 23.Dönem Muğla Milletvekili olan Mehmet Nil Hıdır’ın adaylığını memnuniyetle karşıladıkları zira milletvekilliği dönemindeki hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını ve o dönemden bu zamana dek hayırla andıklarını belirterek Başkan Adayı Hıdır’a teşekkür etti.

FETHİYE TARIMCILIK ALANINDA GÜÇLÜ

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Mehmet Nil Hıdır ise “Fethiye tarımcılık alanında turizmden sonra en güçlü bir ilçelerimizden biridir Bu sebeple tarımsal alanlar özellikle korunmalıdır.Zeytinyağı,seracılık,meyvecilik alanında da çok gelişmiş bir ilçemiz.Özellikle tütün alanlarının daraltılmasıyla daha da önemli bir hale geldi. Bu gelişimizde tek tek tüm talepleri topluyoruz. Taleplerle birlikte ilgili bakanlarımızın kapısını çalacağız. Başkan Saatcı’nın ifade ettiği gibi bakan kapısını çalıp halk için devletten talepte bulunmayı sorun olarak görmüyoruz. Bir dahaki gelişimizde inşallah bakanlarımızdan aldığımız olumlu dönüşlerle çalacağız kapınızı.Muğla’yı iktidar ile buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz,çalışacağız” dedi.

AK Parti Heyeti ziyaretlerine Fethiye Şoförler Odası, Fethiye Esnaf Odası,Deniz Ticaret Odası,Serbest Muhasebeciler Odası,Mimarlar Odası ve MÜSİAD ile devam etti. AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır yapılan ziyaretlerde alınan taleplerin en kısa sürede ilgili bakanlıklara iletilip Ankara’dan alınan cevapla ilgililere dönüş yapılacağının altını çizdi.

Tüm oda başkanlarının ziyaretleri olumlu karşıladıkları ve memnuniyet duydukları gözlendi.Muğla’mızın içinde bulunduğu zor durumdan dolayı gösterdikleri bu ilgi ve alaka Sayın Hıdır’ı mutlu etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141