• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Fethiye Yollarına Büyükşehir’den 40 Milyon TL Yatırım

Fethiye Yollarına Büyükşehir’den 40 Milyon TL Yatırım
İl genelinde yollardaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’deki Kayaköy-Karakeçililer yolunda yaptığı asfalt çalışmalarını tamamladı. Yapılan bu çalışmalarla Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye’de bu güne kadar yoll
İl genelinde yollardaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’deki Kayaköy-Karakeçililer yolunda yaptığı asfalt çalışmalarını tamamladı. Yapılan bu çalışmalarla Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye’de bu güne kadar yollara yaptığı yatırım 40 Milyon 464 Bin TL’ye ulaştı.
Muğla’ya yakışan güvenli ve kaliteli yollar için il genelindeki çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’de Kayaköy-Karakeçililer Mahalleleri arasında bulunan yolda asfalt çalışmalarını tamamladı.
2017 yılı başlarında Fethiye Kayaköy – Karakeçililer Mahalleleri arasında bulunan 5.2 kilometrelik yolda başlayan çalışmalarda genişletme ve asfalt çalışmaları tamamlandı. 1 Milyon 360 Bin TL’lik yatırımla genişletme ve asfalt çalışması bitirilen yolda çelik bariyer ve yatay dikey işaretlemeler ile birlikte yoldaki çalışmalar tamamlanacak.
Geçtiğimiz hafta Fethiye’de gerçekleştirilen açılış programı sonrasında bir dizi ziyarette bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kayaköy-Karakeçililer yolunda da incelemelerde bulunarak, bölge halkıyla da görüştü.
“Kaymak gibi yol oldu”
Görüşmede yol için uzun zaman beklediklerini, uzun yıllardır da sıkıntı çektiklerini belirten Kayaköy Mahalle Muhtarı Metin Ekiz “Yolumuz çok eski, dar ve kaza tehlikesi olan bir yoldu. Bu yolda 2006 yılında yaşanan kaza sonrasında yeğenimi kaybettim.” dedi.
Muhtar Ekiz konuşmasının devamında “Yıllardır bu yolun yapılmasını bekliyorduk. Kayaköy ve Karakeçililer Mahallesi olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yolun yapılmasıyla ilgili talepte bulunduk. Sağ olsunlar izinlerini alıp, gerekli çalışmalarını yaparak kısa zamanda yolumuzu yaptılar. Vatandaşlarımızın da söylediği şekilde kaymak gibi yol oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bu güne kadar 40 Milyon TL yatırım yaptık, daha da yapacağız” 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Fethiye’deki yollara bu güne kadar 40 Milyon 464 Bin TL yatırım yaptıklarını belirtti. Kayaköy – Karakeçililer arasındaki yolun işaretleme çalışmalarıyla tamamlanacağını belirten Başkan Gürün, Kayaköy Mahallesi’ne kadar olan 5 kilometrelik yolda da çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını dile getirdi. 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye’de sorumluluğunda bulunan 155 kilometrelik bir yol ağı var. Bunun da 105 kilometrelik kısmını tamamladık. Geri kalan kısmı da yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere Ölüdeniz-Patlangıç yolunun 7 milyon 830 bin TL’lik bir yatırımla, yıllardır bölge halkının hasret kaldığı Kayaköy-Karakeçililer yolunu da 1 milyon 360 milyon TL’lik yatırımla tamamladık. İşaretleme ve çelik bariyerlerin yapılmasından sonra bölge halkı daha güvenli ve kaliteli bir yol ile ulaşımını sağlayacak. Fethiye’de sorumluluğumuzda bulunan yollara bu güne kadar 40 Milyon 464 Bin TL’lik yatırım yaparak daha iyi hale getirdik. Halkımıza verdiğimiz sözleri tutuyor, hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141