• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

“Fethiye ve Muğla’nın sorunları AK Belediyecilikle çözülecek”

“Fethiye ve Muğla’nın sorunları AK Belediyecilikle çözülecek”
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır Fethiye’de basın ile tanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve ilçe teşkilatı da yer aldı.

Fethiye’de bir otelde gerçekleşen programda AK Parti il ve ilçe yöneticileri de yer aldı. Sohbet havasında, samimi bir ortamda geçen etkinlikte Fethiye ve Muğla’daki siyasi gündem konuşuldu. Toplantının ikinci bölümünde AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş; toplantı salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser yaptı. Eser, yerel seçim sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Ardından konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Daha önce bu salonda sizlerle istişare ettik. Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız. Yürütülen seçim çalışmaları görsel ve yazılı medya ile sosyal medya üzerinden yürütülmektedir. Sizler üzerinize düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Tüm iklim koşullarına rağmen sahada halkımıza haber yetiştirmek için emek harcıyorsunuz. Gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KAYABAŞ “HER PROJEDE HALKIN GÖRÜŞÜ ALINACAK”

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Şehir girişleri bir şehri temsil eden önemli faktörlerden olduğu için Fethiye’mize yakışır hale getireceğiz. Bu işleri yaparken Fethiye’nin doğasını bozmayacağız. Hizmet için Fethiye deyimiyle sacayağını oluşturmak suretiyle; Fethiye Belediyesini alacağız, büyükşehir belediyesini kazanacağız; büyük projelerimizde Ankara’nın da desteğini aldığımız zaman bölgemizin hiçbir sorunu kalmayacaktır. Fethiye Körfezi tabanı çamurla doludur ve dolmaya devam ediyor, ulusal basında yazan haberlerde az bir zamanı kaldığı ifade ediliyor. Bunun için önemli bir bütçeye ihtiyaç var. Tabiatı ve çevreyi göze alarak, körfezi temizleyeceğiz ve yüzülebilir bir hale getireceğiz.Tüm çalışmalarımızda halkımızın görüşlerini alacağız. AK Parti olarak bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

DR. HIDIR “KAVGACI BİR SİYASET YAPMAYACAĞIZ”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, “Geçmiş yıllarda il başkanlığı ve milletvekilliği görevim sırasında Muğla Merkez, ilçelerimiz ve köylerimize önemli yatırımların yapılmasını sağladık. Geçen uzun zamana rağmen muhtarlarımızın da katıldığı bir toplantıda yaptığımız hizmetlerle bizi unutmadığını gördük. Gittiğimiz yerlerde bu samimiyetin karşılığını görüyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Atalarımız çok güzel söylemiş ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz…’ İş yapanları değerlendirirken mensup olduğu siyasi partiyi muhakkak göz önüne alacaklar. Demokrasimizin en güzel unsuru çok partili sistem çalışıyor. Her beş yılda bir bayram havasında geçen seçim süreçleri yaşıyoruz. Fethiye ve Muğla’nın sorunları AK Belediyecilikle çözülecek. Sizlerin katkılarıyla bu demokrasi şenliğimiz, milletin taleplerini karşılama noktasında neticeye ulaşacaktır. Muğla’nın özvarlığını, turistik değerlerini, köylerimizdeki ekolojik tarımı tanıtma planımızı; gelecek nesilleri düşünerek şekillendireceğiz. Kavgacı bir siyaset yapmayacağız. Partili partisiz tüm vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Projelerimizi açıklayacağımız daha kapsamlı toplantılarda sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141