• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Fatih Kaplan: Son Çıkış

Fatih Kaplan: Son Çıkış
Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan: Yerel seçimlere saatler kala gerek ilçemizde gerekse güzel ülkemde yaşananları birlikte gözlemliyoruz

  MHP: SON ÇIKIŞ Fatih Kaplan: Son Çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan: Yerel seçimlere saatler kala gerek ilçemizde gerekse güzel ülkemde yaşananları birlikte gözlemliyoruz. Haberleşme özgürlüğümüz kısıtlanmış, birilerinin kafaları karıştırmak için ülkeyi hiçten yere Müslüman kanı dökmek pahasına savaşa sokmaya çalıştığı yalanın, talanın meşrulaştırılmaya çalışıldığı baskı ve entrikayla seçim kazanmaya çalışıldığını yüreğimiz yanana izlemekteyiz.

“Tünelden önce son çıkış evet” değerli Marmaris yaşayanları genelde otobanlarda görmeye alıştığımız bu tabela bu sefer güzel ÜLKEM için bir uyarı bu yerel seçimler son çıkış. Bu seçimlerden sonra pkk ya verilen sözlerini yerine getirmeye çalışıp özerklik ve eyalet sistemi konularını karşımıza çıkacaktır… Bu yüzden hükümete dur demenin en demokratik yolu olan ve genel seçim provası sayılan bu yerel seçimlerde gerekli mesajı vermeliyiz ve etrafımızdaki herkesi sandık başına gitmesi için uyarmalıyız.

    Dünyanın en güzel köşesi MARMARİS de aylardır yürütülen seçim çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde 2 dönemdir iktidar da bulunan, genelde 12 yıldır başımızda olan iki siyasi rakibimizle kavgadan uzak belden aşşağı vurmadan halka kendimizi ve de projelerimizi anlatarak bu süreci siz halkımızın özlemiş olduğu kalitede geçirmiştir.

     MHP olarak biz siz Marmarislilerin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Kurumlarıyla, halkıyla, çalışanlarıyla barışık ve dünya turizmde hak ettiği başarıya kavuşacak kadrolara kavuşmak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Hiçbir şahsı intikam ve ticari amaç gütmeden ‘HALKA HİZMET HAKKA HİZMET’ anlayışıyla makama talip olduk. 30 mart itibariyle kapanacak olan Beldibi belediyemizin sayın belediye başkanı İDRİS İSPİRLİ iki dönemindeki kısıtlı bütçesiyle köy halindeki küçücük beldeye yaptıkları siz halkımıza ölçü olsun ,bir kuruş borcu olmadan ve üstelik ciddi bir parayla devir teslim yapacaktır.. Belediyecilik bizim işimizdir bu şerefli görevi belediye başkan adayım Sayın ZAFER ALKAN onur ve gururla taşıyacaktır.

    Girdiğimiz bu son virajda küçültülmüş TÜRKİYE modeli olan ilçemizde huzur ve istikrar için lütfen iyi düşünüp başarıya ,gelişmeye hep birlikte İllede MHP diyerek MARMARİSE sahip çıkalım..

 Bu vesileyle yarın saat 12:00 da sayın grup başkan vekilimiz Oktay Vural beyefendi,büyük şehir belediye başkan adayımız sayın Mehmet Erdoğan beyin de katılacakları Reyhan Karaca konserine tüm halkımızı ATATÜRK meydanına davet ediyoruz…..

   Daha iyi bir gelecek için illede MHP diyelim..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141