• BIST 9767.23
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

ERTUĞRUL SAĞLAM: "OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMEYECEĞİZ"

ERTUĞRUL SAĞLAM: OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMEYECEĞİZ
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Deplasmanda Oynayacakları Galatasaray Maçından Güzel Futbolla Galip Gelmek İstediklerini Açıkladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Deplasmanda Oynayacakları Galatasaray Maçından Güzel Futbolla Galip Gelmek İstediklerini Açıkladı.




Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçından güzel futbolla galip gelmek istediklerini açıkladı.

Bursaspor Özlücü Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Süper Lig'de Cuma günü oynayacakları Galatasaray maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen güzel futboldan ödün vermeyeceklerini aktardı.

Galatasaray'ın özellike antrenör değişikliğinden sonra yükselen bir grafiği olduğunun altını çizen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Rakibizimin özellikle antrenör değişikliğinden sonra yükselen grafiği var. Bir taraftan ligde şampiyonluk yarışı kovalarken diğer taraftan da Avrupa kupalarında mücadele ediyor. Son haftaki karşılaşmalardan sonra üstteki 5'li gurup belirginleşmeye başladı. Bu doğrultuda da Galatasaray kendi taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyecek." şeklinde konuştu.

Bursaspor olarak ligde hedeflerinin hiç bitmeyeceğini aktaran Sağlam, sözlerini; "Bu gün 8. isek yarın7.liği nasıl yakalarız. 7. olduğumuz zaman 6. nasıl oluruzun mücedelesini vereceğiz. 6'. olduğumuz zaman ise bir üste nasıl çıkarızın arayışı içinde olcağız. Bunları yaparken hem kendimizi tatmin edecek, hemde taraftarlarımızı ve camiamızı gelecek adına ümitli edecek futbol anlayışını da sahaya yansıtarak mücadele edeceğiz." şeklinde sürdürdü.

Bursaspor'da göreve başladığından bu yana 6 karşılaşma oynadıklarını hatırlatan Sağlam, şunları söyledi:

"Bu zamana kadar 6 karşılaşma oynadık bunların 2'sinde sahadan galip ayrıldık, 4'ünde ise berabere kaldık. Bu beraberliklerin 3'ünü kendi sahamızda ve liğin alt sıralarındaki takımlara karşı alınmasından sonra bazı insanlarda karamsarlık başlamış. Ama ben şunu samimi söylüyorumki berabere kaldığımız Hacettepe, Sivasspor ve Kocaelispor maçında güzel oynamamazı rağmen galip gelemedik. Ben bu yüzden oynanan oyundan dolayı gelecekten ümitliyim."

Maçlara göre hesap yaptıklarının altını çizen Sağlam, "Şu an elimizde olan 3 puan Galatasaray maçında ki 3 puan onu almaya çalışacağız, onu aldıktan sonra Eskişehirspor maçını düşüneceğiz ve onu da almaya çalışacağız. Kesinlikle şöyle bir anlayışımız olmayacaktır. Galatasaray'a gidiyoruz, çok zorlu karşılaşma burda bir puan için oynayıp bir puana yatalım, oyunu bu şekilde planlayalım diye bir düşüncemiz yok." dedi.

Direktör Ertuğrul Sağlam, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığının altını çizerek bunun da tatlı bir sıkıntı olduğunu belirtti. Sercan'ın sakatlığı ve performansının sorulması üzerine ise Ertuğrul Sağlam, "Sercan'ın hafif sakatlığı vardı o da geçti ve takımla birlikte çalışmaya katıldı. Maçta oynamasına engel teşkil edeceğini sanmıyorum. Ayrıca bu zamana kadar çalıştığım hiç bir klüpte çalıştığım bir oyuncuyu kamuoyunun önünde eleştirdiğimi veya bir oyuncuyu çok överek diğer arkadaşlarının emeğini arka plana attığımı kimse görmedi bundan sonra da görmeyecektir. Biz kendi değerlendirmemizi kendi içimizde yapıp iyi olanı buluruz." şeklinde cevap verdi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141