• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Erdoğan’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Erdoğan’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi
MHP Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN Yerel Seçim değerlendirmesi.

Bilindiği gibi 30 Mart 2014 tarihinde yakın tarihimizin en önemli demokratik sınavını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle 30 Mart tarihinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Seçimleri sonuçlarının memleketimize, ülkemize ve bütün Türk Dünyasına hayırlar getirmesini dilerim.

Tahammül sınırlarını zorlayan bir atmosferde gerçekleştirilen seçim çalışmalarının, her türlü kışkırtma ve provokasyon girişimlerine rağmen adeta bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesi Muğla’nın ve Muğlalının içinde barındırdığı sevgi, saygı ve hoşgörü kültürünün ne kadar geliştiğinin de göstergesidir. Öte yandan; ortaya çıkan sonuç Muğlalı hemşerilerimizin iradesidir. Dolayısıyla halkın, hemşerilerimizin iradesine saygı göstermek de boynumuzun borcudur.

Kesin olmayan sonuçlara göre; ilçelerimizde Belediye Başkanlığını kazanan bütün siyasi parti ve temsilcilerini tebrik ediyor bundan sonraki dönemde gerçekleştirecek oldukları çalışmalarında başarılar diliyorum. Güzel ilimiz Muğla’nın her şeyin en güzeline layık olduğu bilinciyle çalışmalarını sürdüreceklerinden hiçbir şüphem bulunmaktadır.

            Ayrıca;

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığım süresince:

Zor şartlar altında ve kıt kaynaklarla seçim süresi boyunca olağan üstü bir performans sergileyen, gece gündüz demeden vatandaşlarımız ile kucaklaşmak için çabalayan il teşkilatımıza ve ilçe teşkilatlarımıza,

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Olarak milletimizin huzuruna çıkan kıymetli dava arkadaşlarıma,

Şahsımı asla yalnız bırakmayan fedakar kadınlarımız başta olmak üzere bütün dava arkadaşlarıma,

Gece gündüz demeden hizmet aşkıyla, gönüllü olarak desteklerini bizden esirgemeyen Ülkü Ocaklı genç dava arkadaşlarıma,

Milliyetçi hareket Partisi’nin adaylarına teveccüh gösterip desteklerini sunan bütün hemşerilerimize,

Seçim süresi boyunca asayişi sağlamak adına gayret gösteren emniyet teşkilatımızın güzide temsilcilerine,

Seçim çalışmalarımızı vatandaşlarımızla buluşturan emekçi basın mensubu kardeşlerime teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Her zaman söylediğimiz gibi; değerlerimize sahip çıkmaya devam edecek, Muğla’ya hizmet, Muğlalıya hizmetkâr olmak için çıktığımız bu yolda bıkmadan usanmadan ilerlemeye devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimin takdirleri her zaman başımızın tacıdır.

Bu vesileyle bütün hemşerilerimize seçim çalışmalarım süresince gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyor bir kez daha saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141