• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Erdoğan, Kahramanmaraş'ta

Erdoğan, Kahramanmaraşta
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yolsuzluğu asla kabul etmedik, etmiyoruz. Bu işe bulaşmış arkadaşlar varsa biz asla bu konuda taviz vermedik, vermeyiz. Ve bir kısmını da partimizden ihraç ettik" dedi.

"YOLSUZLUĞU ASLA KABUL ETMEDİK, ETMİYORUZ" 


 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yolsuzluğu asla kabul etmedik, etmiyoruz. Bu işe bulaşmış arkadaşlar varsa biz asla bu konuda taviz vermedik, vermeyiz. Ve bir kısmını da partimizden ihraç ettik" dedi.


Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen Merkez İlçe Kongresi'nde, "Ama bu yakıştırmayı bize yapmaya çalışanlar acaba kendi partilerinde bu tür uygulamaları yapabildiler mi? Hayır. Aksine avukatlıklarına soyundular. Türkiye'de çetelerin avukatlığına kim soyunuyor, buna bakın. Bugüne kadar mafya ile mücadele eden AK Parti iktidarı olmuştur, çetelerle mücadele eden AK Parti iktidarı olmuştur ve bu mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Biz yürütmeyiz, yasamanın içerisindeyiz. Yapmamız gereken ne ise biz onu yaparız. Ne yaparız? Yargıya teslim ederiz. Bundan sonrası yargıya aittir" diye konuştu.


Milletten bir emanet devraldıklarını anlatan Erdoğan, bu emaneti hakkıyla taşımak, yeri zamanı geldiğinde millete emaneti tevdi etmek gibi bir mecburiyetleri olduğunu söyledi. Erdoğan demokrasinin güzelliğinin bu olduğunu vurgulayarak, "İktidar yapar, yeri geldiğinde indirir. Layık olduğun sürece orada kalırsın, olmadığında indirir. Yorgun görür, rehavet içerisinde görür, 'hizmette düşüş var' der, indirir. Buna da saygı duymak zorundasınız. Bu mesuliyetten asla şaşmayacak, şaşıranları da asla affetmeyeceğiz" dedi.

''DÜRÜST YATIRIMCIYI TERK ETMEDİK''


Küresel ekonomik krizin etkilerine de değinen Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:


''Avrupa da aynı durumda. Ama biz asla buna zemin hazırlamadık, müsaade etmedik, işi ciddi tuttuk, sağlam tuttuk. Bakkal dükkanı açar gibi kimse ülkemizde banka açamadı. Stratejimizi belirledik, kurumlarımız gayet dikkatli. Gayet ihtiyatlı şekilde devam ediyoruz ve gerektiği zaman adımları da buna göre atıyoruz.


Türkiye artık eski Türkiye değil. Moral bozmak için karamsar açıklamalar yapanlara diyorum ki; 'Türkiye'den yana mısınız, değil misiniz?' Lütfen karamsar açıklamalar yapmayın. Zira sizler şu 6 yıl içinde çok ciddi paralar kazandınız. Şunu söyleyeyim, bizim iktidarımızdan önceki dönemde olduğu gibi, tabi rahat para kazanmayacaksınız. Çalışarak, üreterek, yatırım yaparak kazanacaksınız. Öyle yüksek faizlerle durduğunuz yerde para kazanmayacaksınız.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141