• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Erdoğan da MAHALLE BASKISINDAN şikayetçi

Erdoğan da MAHALLE BASKISINDAN şikayetçi
AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı'nın iftarına katılan Başbakan Erdoğan, “Bu ülkede 'ben içmiyorum, sen buyur iç' anlayışını sürdürenlere yapılıyor mahalle baskısı” dedi SİPARİŞ TİPLER Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı ile tüm teşkilata

SİPARİŞ TİPLER
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı ile tüm teşkilata bir ricası olduğunu belirterek, “Moda'daki içki tartışması” ile ilgili uyarıda bulundu. Erdoğan, “Sizi çatışmaya, kavgaya, polemiğe, sonu gelmez çatışmalara çekmek isteyenlere karşı lütfen azami derecede dikkatli olunuz. Moda'da bir yerlerden sipariş olan tipler gelebilir. Biz bunlara alışığız. Bunlar hayatı o şişenin içerisinde görenler. Biz hizmet ediyoruz ve bu ülkede hizmet verirken hedef saptırmayı yapanlara diyoruz ki (hedefi doğru tayin edin lütfen).'' dedi.

Belediyenin orada şık ve güzel bir hizmet verdiğini, içine girilemez hale gelmiş olan bir yeri güzel bir restorasyondan sonra İstanbul'a, Kadıköy'e kazandırdığını ifade eden Erdoğan, ''Sen şimdi geliyorsun, bunu gölgelemeye çalışıyorsun. İnsaf, el insaf. Ondan sonra bununla ilgili kendine göre gösteriler yapıyorsun. Meydan boş, gösteri yapabilirsin. Bizim de bu gösterilere pek de aldırış edecek halimiz yok. Biz de işimize devam ediyoruz'' diye konuştu.

SEN TOKUŞTURUYORSUN DİYE, BEN DE TOKUŞTURMAYA MECBUR MUYUM?
Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün; "Sayın Başbakanın bir kadeh de siz kaldırın" yazısına da cevap veren Erdoğan şöyle konuştu: ''Kardeşim, vatandaşın bir kısmı içiyor mu? Buyursun içsin. Ama bir kısmı içmiyorsa, bırak da o da içmesin. Seni niye rahatsız ediyor? Mahalle baskısı deniliyor ya asıl mahalle baskısı bu ülkede, (ben içmiyorum kardeşim, sen buyur iç), bu anlayışı sürdürenlerde, bunlara yapılıyor bu mahalle baskısı, sıkıntı burada. Ben beyefendiye diyorum ki (Ya kardeşim sen iç. Bırak da ben içmeyeyim ya. Aynı masada oturalım sen iç, ben içmeyeyim). (Yok) diyor, (sen de bir kadeh tokuştur). Kafaya bak ya. Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya? Köşesinden bana akıl veriyor. O aklını sen kendine sakla. Sen devam et o işe. Ama bırak da biz de yolumuza devam edelim. Bizim yapacak çok işimiz var. Kaybedecek vaktimiz yok.''

GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğan Grubu ile yaşanan gerilime de gönderme yaparak ''Sanılmasın ki iftiralar karşısında, çamur atmalar karşısında, yalanlar, haksız ithamlar karşısında sessiz kalacağız. Asla, asla. Gereken cevabı vereceğiz'' dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141