• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Elvan Göçer aday adaylığını açıkladı

Elvan Göçer aday adaylığını açıkladı
25. Dönem Ak Parti 3. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer 26. Dönem için de aday adaylığını açıkladı.

Elvan Göçer aday adaylığını açıkladı

25. Dönem Ak Parti 3. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer  26. Dönem için de aday adaylığını açıkladı.

7 haziran seçimlerinde  Ak Parti´den üçüncü sıra adayı olan ve  yürütmüş olduğu etkin seçim çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren, “Bizim Gız” diye hitap edilen Elvan Göçer, aday adaylık başvurusunu Ak Parti Muğla İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamayla duyurdu.  25. Dönem milletvekili adayı olarak çok güzel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Göçer,  parti teşkilatına, kendisini yürekten destekleyen herkese teşekkür etti.

26. Dönem Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer  açıklamasında şunları kaydetti;

“Ak Parti, Türkiye'nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokrat, sivil ve yepyeni bir siyasi aklı temsil eden bir partidir. Ak Parti milletin gözündeki son umut ışığıdır. Ak Parti ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini biran olsun unutmayanların partisidir. Ben de böyle bir partide siyaset yapmaktan ve milletvekili aday adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kadınlarımızın sabrı, umudu, metaneti, vakarı olmasaydı, bugünlere gelemezdi, Kadın eli değmiş, kadın ruhuyla zenginleşmiş, şefkatle sarmalanmış bir dünya, elbette ki savaşla, kanla, gözyaşıyla kararan bugünlerden çok daha güzel yarınlar vaat edecektir. Kadın ve aile güçlü olacak ki, toplumsal dokumuzu, millet olma vasfımızı muhafaza edelim. Kadınların merhamet, nezaket, estetik ve sevgi eli dünyaya daha çok değmelidir. Bunlardan dolayıdır ki kadınlara destek veren, kadınlara değer veren AK Parti'den milletvekili aday adayı oldum. Biz her insanımızın mutluluğunu toplumsal barışın en büyük teminatı olarak görüyoruz. Bütün vatandaşlarımızın ülkelerine inanmalarını, güvenmelerini, ülkeleriyle gurur duymalarını istiyoruz. Türküyle, Kürdüyle,  Lazıyla,  Çerkesiyle,  Alevisiyle,  Sünnisiyle,   tüm Türkiye olarak barış ve mutlu bir şekilde yaşamalıyız. Bizler ''kan ve gözyaşı istemiyoruz'' derken sadece duygulara hitap etmiyoruz, barıştan yana tavrımızı bir medeniyet duruşu olarak da sergilemiş oluyoruz.

Türkiye için istikrar ve güven çok çok önemlidir. İstikrar ve güven devam ettiği sürece Türkiye'miz ve Muğla'mız gelişecek ve büyüyecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, güvenliğini ve çıkarlarını en etkili biçimde koruyabilecek güce ve kuvvete sahiptir. Türkiye yetişmiş insan gücü, olağanüstü dinamizmi; halkımızın çalışma, üretme ve daha gelişmiş daha müreffeh, daha bir toplum olma heyecanıyla uyanan bir devdir.

Türkiye Cumhuriyeti, bu vatan toprağını kardeşçe paylaşan bütün vatandaşlarımızın ortak varlığıdır. Onu hep birlikte koruyacak hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti, dünya yerinde durdukça kayıtsız şartsız milletimizin olacaktır.

Bende bu millete güvenerek, teşkilatlarımıza güvenerek, Türkiye'nin ve Muğla'mızın mutluluğu ve barışı için AK Parti'den, partimden milletvekili aday adayı oldum.

Genel Merkez'imiz,  teşkilatımız ve milletimiz uygun görüp milletvekili olursam kadın haklarını, Muğla'mın gelişmesi, Muğla'mıza daha çok yatırımın gelmesi için ülke barışı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Ben bu dilek ve temennilerle buraya katılan, beni yalnız bırakmayan siz değerli büyüklerime ve basın mensubu üyelerine teşekkür ederim.

Her şey Muğla için, her şey Türkiye için deyip sizleri saygı ve sevgiyle gönülden selamlarım. Sağolun varolun Allah' a emanet olun.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141