• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

ELO SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

ELO SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
Direktörlüğünü Barış Öztürk'ün, Düzenleme Kurulu Başkanlığını ise Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl’ün üstlendiği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anısı’na ELO Santranç Turnuvası” 27 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında, 1

Direktörlüğünü Barış Öztürk'ün, Düzenleme Kurulu Başkanlığını ise Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl’ün üstlendiği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anısı’na ELO Santranç Turnuvası”  27 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında, 15 Temmuz Marmaris Şehitleri Kampüsü’nde düzenlendi.

Geleneksel II.ci 2018 Marmaris 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Elo Satranç Turnuvası 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Marmaris İçmeler 15 Temmuz Şehitler Kampüsü Salonunda 256 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Turnuva, Muğla Satranç İl Temsilciliği, Barış Öztürk İşletmeleri, MSKU. Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu ve MSKÜ. Gençlik Çalışmaları Uygulamaları ve Araştırma Merkezi işbirliğinde gerçekleşti.

Geleneksel II.ci 2018 Marmaris 15 Temmuz Elo Satranç  Turnuvası ödül töreni ile tamamlandı.

Ödül alan sporcular;

A Kategorisi: 1.    Murat YELLİGEDİK- 2. Yakup ERYİĞİT- 3. Irmak SİPAHİOĞLU

En İyi Kadın Sporcu: 1.Ceylin TİKVEŞLİ - 2.Nehir TOKAT - 3. Nino KALAYCI

B Kategorisi: 1.    Koray Ibrahım ATABEY - 2. Haldun AKSEL - 3. Mert Can SEVİG

En İyi Kadın Sporcu: 1.Sudenaz YALÇIN -  2.Beren UNAL - 3. Gülin DÖNMEZ

C Kategorisi: 1.Ege ÇOBAN -  2.Muhammed Giray AVCI - 3. Ömer Mete İŞLER

En İyi Kadın Sporcu: 1.Nilsu CANFES - 2. Zeynep Naz BOZYEL

D Kategorisi: 1.Ömer Efe TOPÇU - 2. Ediz Tan AYTAN - 3.Efe Altay TURKMEN

En İyi Kadın Sporcu: 1.Melisa Eylül TATLICIOĞLU 2.Deniz Ela GURZ 3.Nehir GÜRBÜZ

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Serkan ÖÇALMAZ, Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Zekeriya BİNGÖL, Muğla TSF İl Temsilcisi A. Murat YENICI ve Turnuva Başhakemi Barış ÖZTÜRK  tarafından verildi.

Yüksekokul Müdürü ve Turnuva Düzenleme Kurulu Başkanı olan Zekeriya Bingöl Ödül töreninde yapmış olduğu açıklamada; Turnuvamız, güzel bir ortamda nezih insanların yarıştığı güzel bir mücadeleye sahne olmuştur.  Bu bir turnuvadır kazanmakta vardır kaybetmekte. Ama satrancın kaybedeni olmaz, bugün kaybedip yarın kazana bilirsiniz. O hain saldırının gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinde ve Cumhuriyetimiz için, vatanımız için memleketin her köşesinde şehit düşenlere, gazilerimize ve tüm bu kahramanların ailelerine minnet ve şükranlarımı sunar, hepinizi katıldığınız için en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

Bu Turnuva üç gün sürdü ama hazırlıkları neredeyse bir aydır devam ediyor. Ben bu turnuvaya emek veren başta Turnuva Direktörü Barış Öztürk’e, Muğla Santranç İl Temsilciliğine, Muğla Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada böyle güzel Turnuvalar yapamaya devam edeceğiz dedi.

whatsapp-image-2018-07-30-at-09.32.23.jpeg

Muğla Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’da yaptığı konuşmada Satranç oyununun zorluğundan bahsederek, satranç dikkat, zeka ve sabır gerektiren bir spordur, Biz bu tür etkinliklere her zaman destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca o hain geceyi gençlere çocuklara unutturmamak bu tur organizasyonların yapılmasın gerekli olduğunu söyleyerek,  Yüksekokul Müdürüm Zekeriya Bingöl’e ve Barış Öztürk’e yaptıkları güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyor, sporcuları ve ailelerin bu turnuvaya katıldıkları için kutluyorum, dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141