• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de
Zeybekci, tarihi Merzeci Değirmeni'nin Gençlik Merkezi olarak açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuştu- Bakan Zeybekci: "Şu anda yaşanan şey, bu ülkede doğum sancılarıdır"- "İnanın bu haftanın sonuna doğru ülkemizde her şeyin rahatladığını, her

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkede şu anda yaşananların doğum sancıları olduğunu belirterek "İnanın bu haftanın sonuna doğru yani şöyle çarşamba, perşembeye doğru ülkemizde her şeyin rahatladığını, her şeyin farklı şekilde gelişmeye başladığını göreceksiniz" dedi.

Bakan Zeybekci, belediye başkanlığı döneminde restorasyon çalışmalarına başlanan tarihi Merzeci Değirmeni'nin Gençlik Merkezi olarak açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gençlerle ilgili, gelecekle ilgili, kültürle ilgili, sporla ilgili yeşil alanlarla ilgili, çevre ile ilgili hizmetlerde gelinen noktanın 10 yıl öncesi ile kıyaslanmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

Bu inançla, bu duygu ile ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Zeybekci, "Şu anda yaşanan veyahut da bundan önce yaşanan ve bundan sonra da yaşanacak gelişmelerden olumsuzluğa kapılmamanızı özellikle söylemek istiyorum. Bu millet neler gördü, neler geçirdi. İnanın bu haftanın sonuna doğru yani şöyle çarşamba perşembeye doğru ülkemizde her şeyin rahatladığını, her şeyin farklı şekilde gelişmeye başladığını göreceksiniz" dedi.

Ülkede şu anda yaşananların doğum sancıları olduğunu vurgulayan Zeybekci, şunları söyledi:

"Gerek demokrasimizin evrensel standartlarda olgunlaşması için doğum sancısıdır, gerekse evrensel standartlarda bir hukuk sisteminin doğum sancılarıdır. Onun için bu doğum sancılarında inşallah gürbüz aslanlar gibi sonuçlar ortaya çıkacak ve bundan da kazanan ülkemiz olacak, kazanan milletimiz olacak. Gazi Mustafa Kemal'in bize gösterdiği o çağdaş uygarlık seviyesini hedef olarak gösteren sayın Başbakanımızın 2023 hedeflerine doğru bilinçli adımlarla, güçlü adımlarla, güçlü, bağımsız, hiç kimseye teslim olmayan ekonomimizle, demokrasimizle ve hukuk sistemimizle 2023'e doğru hızlı bir şekilde gideceğiz. Nasıl ki 10 yıl içinde 2 bin 500 - 3 bin dolarlardan 10 bin dolarlara geldiysek, bunu 25 - 30 bin dolarlara, dünyanın en gelişmiş ilk 10 ülkesinden birisi, Avrupa'nın en büyük üç ekonomisinden biri olmaya doğru hızla gideceğiz."

Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile Gençlik Merkezi'nin açılış kurdelesini keserek merkezi gezdi. Zeybekci, resim atölyesinde çizilen resmini inceledi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141