• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Aydın'da:

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Aydın'da:
Hiç kimse bizim başka güçlere biat etmemizi, başka güçlerin önünde eğilmemizi, bırakın eğilmeyi başka güçlerin önünde düğmemizi iliklememizi dahi düşünmesin

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Hiç kimse bizim başka güçlere biat etmemizi, başka güçlerin önünde eğilmemizi, bırakın eğilmeyi başka güçlerin önünde düğmemizi iliklememizi dahi düşünmesin" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığınca Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılan Zeybekci, konuşmasında, Türkiye'nin çağı yakalayıp ilerlemesinin, birilerini rahatsız ettiğini söyledi.

Türkiye'nin ilerlemesini durdurmak isteyenlere milletin gerekli dersi her seferinde verdiğini vurgulayan Zeybekci, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarıyla Türkiye, çok büyük mesafeler aldı. Türkiye, çağı yakaladı hatta bazı şeylerde geçti. Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlar ve planlar çok büyüktür. Millet, bunlara ders vere vere bıktı. Ama en son ders, inşallah geliyor. 30 Mart ve ondan sonra yazın, bir daha ders verecek. İnşallah 2015 yılı haziran ayında millet bir ders daha verecek. Bıkmadan, usanmadan, millet bunlara anlatacak. İnşallah anlayacaklar. Biz Başbakanımızın dediği gibi millet iradesinden başka hiçbir güç tanımayız ve tanımayacağız. Hiç kimse bizim başka güçlere biat etmemizi, başka güçlerin önünde eğilmemizi, bırakın eğilmeyi başka güçlerin önünde düğmemizi iliklememizi dahi düşünmesin. Biz sadece ve sadece milletin önünde düğmemizi ilikleriz."

- "Geleceğin Türkiye'sine hep beraber yürüyeceğiz"

Zeybekci, geçen yılın mayıs ayında Türkiye'nin tarihindeki en düşük faizi yakalamasının yanı sıra büyük ihaleleri gerçekleştirdiğini, IMF'ye borcunun son taksitini ödediğini hatırlatarak, ilerlemenin durdurulması için çeşitli planların devreye sokulduğunu ifade etti.

Gezi Parkı odaklı eylemler ile Türkiye'nin önünü kesemeyen güçlerin, daha sonra 17 Aralık'ta başka bir oyunu sahneye koyduklarını dile getiren Zeybekci, bunun da başarılı olamadığını, Türkiye'de kardeşliğin yeniden tesis edilmesi gerektiğini söyledi.

Zeybekci, şöyle devam etti:

"Türkiye'de milletin adamları işin başında, yedirmezler öyle kimseye... Başbakanımızın dediği gibi avuçlarını yalarlar. Siz değerli kardeşlerimden ben özellikle şunu istirham ediyorum. Biz bu milletin evlatlarıyız. Şu anda bize düşen, kardeşliğimizi güçlendirmek. Biz şemsiyeyiz, bu ülkenin yüzde 50 oyunu alan, altında toplanılan çatıyız. Şu anda biraz böyle gönül kırıklığı yaşayan kardeşlerimizle inşallah kucaklaşacağız. Geleceğin Türkiye'sine, geleceğin Aydın'ına hep beraber yürüyeceğiz."

AK Parti Aydın Milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'ün yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı programda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve 17 ilçe belediye başkan adayının tanıtımı gerçekleştirildi.

Muhabir: Ali Gökmen Şireci
Yayınlayan: Murat Aslan

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141