• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

EGEVERA RESTURANT AÇILDI

EGEVERA RESTURANT AÇILDI
Marmaris Tepe Mahallesi Kubilay Alpugan Sokak'ta İşletmeciliğini Ahmet Akgül, Engin Bayar ve Musa Çoban'ın yaptığı EgeVera adlı restoran 23 Nisan günü hizmete açıldı.

Alışını, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Esnaf sanatkar odası başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Yüksek Okul Müdürü Zekeriya Bingöl, Orman İşletme Müdürü Hakan Zeybek, Turizmci Ahmet Gençalioğlu'nun birlikte yaptılar. 

 

'EgeVera'nın 36 yaşındaki genç işletmecisi Ahmet Akgül, sorularımızı yanıtlarken, 'Yodasever'leri de unutmadıklarını gösterdi, “İşletmemizin bir bölümünde Yoda konseptini de yaşatacağız” dedi.

Çocuk yaşta komilik yaparak başladığı mesleğinde bir başarı örneği gösteren Ahmet Akgül, 24 saat hizmet verecek EgeVera'da, kahvaltıdan, kebaba, tatlıya kadar onlarca çeşitten oluşan mönüyle müşterilerini ağırlayacaklarını söyledi. Kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunacaklarını kaydeden Akgül, işletme anlayışlarının  'iyi niyet, samimiyet ve sıcak ortam' dayalı olduğunun  altını çizdi.

 

EGELİ LEZZET

EgeVera’nın internet sayfasında ise markanın lezzetleri ve hizmet anlayışları hakkında ise şu bilgilere yer veriliyor: 

“Türkiye'nin en verimli topraklarının bulunduğu Ege Bölgesi, kültürüyle de Türk Mutfağına önemli lezzetler katmış bir yöremiz. Ülkemiz organik tarım üretiminin büyük bir çoğunluğunun gerçekleştirildiği Bölge'nin bütün illeri çok özel lezzetler barındırıyor.

EgeVera, Ege'nin verdiği bu muhteşem lezzetlerini size sunuyor. Üzerine limon sıkılmasını önerdiğimiz Lahmacunlar, Isırgan Otlu, tahinli pideler ve çok özel bir pide Nazilli Gülü… Ege usulü 7 çeşit çorba ve salatalar… Ve tadına doyulmaz döner ve kebaplar… Kiremitte lezzetler, kıtır kenarlı pizzalar… 

Bergama'nın tulumu, Ezine'nin beyazı, Urla'nın Lor peynirleri Çekişteler, kırmalar ve Karaburun'un Hurma zeytinleri… Ev yapımı reçeller… Ege'nin imbatından süzülen keyifli bir kahvaltı sofrası… 

Aydın'ın özel incirlerinden hazırlanmış İncir Dolması, Ege'nin meşhur kabak tatlısı ile keyiflere keyif katacak EgeVera…

 

İYİ TARIM

Balıkesir, Afyon ve Uşak meralarında yetişen dana ve kuzuların kekik kokan etleri ile yaratıyoruz lezzetlerimizi…

Bizim özenimiz, malzeme satın aldığımız her firmada meşhurdur. Masalara koyduğumuz her roka yaprağının, her domates diliminin, limonların iyi tarım ürünü olması bizim için temel şartlardan birisi.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

EgeVera'nın müdavimi olmanız için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Bizim kapımızdan içeri girdiğinizde hizmette ve sunduğumuz lezzetlerin malzemelerindeki özenimize tanık olursunuz…

Biz gıda işindeyiz ve işimizin en önemli yanı sizin memnuniyetiniz. EgeVera'nın kapısından çıktığınızda yüzünüzdeki 'mutluluğun resmi' bizim başarımızdır. Bu başarı için çok ama çok çalışıyoruz… Çok özen gösteriyoruz… İsterseniz sizi mutfağımızda ağırlayalım. 'Bal Dök Yala' durumlarını temizliği ve özeni gözlerinizle görün”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141