• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

EGELİ MÜZİK DOKTORUNUN PİYASA İSYANI!

EGELİ MÜZİK DOKTORUNUN PİYASA İSYANI!
Bugüne kadar İzmir, Aydın, Muğla, Marmaris, Bodrum, Dalaman, Fethiye ağırlıklı olarak, müzik sektöründe 40 yıldır hizmet veren Müzikolog Dr. Aydın Öğüt, İzmir’de yeni kurduğu FARKLIBAND adlı Orkestrasıyla müzik piyasasında yeni atılımlar yapmaya hazırlanı

Bugüne kadar İzmir, Aydın, Muğla, Marmaris, Bodrum, Dalaman, Fethiye ağırlıklı olarak, müzik sektöründe 40 yıldır hizmet veren Müzikolog Dr. Aydın Öğüt, İzmir’de yeni kurduğu FARKLIBAND adlı Orkestrasıyla müzik piyasasında yeni atılımlar yapmaya hazırlanıyor.
 İzmir’de yaşayan aslen Afyonkarahisarlı olan Müzikolog Dr. Aydın Öğüt,  günümüzde müziğin gerçek ustalarının haksız bir şekilde işsiz bırakıldığından şikayet ederek; ”Günümüzde işi iyi bilen müzik ustaları işsizlik tehlikesiyle karşı karşıya. Müzikli eğlence piyasası, İki enstrümanı yan yana getirip adını filanca band koyup, işletmelerin karşısına çıkarak hem kaliteyi hem de piyasayı düşürenlerin işgali altında!
 Ülkemizde sayısız orkestra var. Turizm sektöründe ülkemizin ve Kültürümüzün temsilinde çok önemli bir unsur olan müzikli eğlence sektöründe, bizim gibi bu işi en iyi bilen orkestralar kurabilen öğretici ustalar piyasa dengesizliğinden işsizlik yaşarken, kimileri de dostlar alışverişte görsün misali, İki enstrümanı yan yana getirip adını filanca band koyup, işletmelerin karşısına çıkarak hem kaliteyi hem de piyasayı düşürüyor!..  Ben Müzikolog Dr Aydın Öğüt olarak her türlü kültür ve tarzı içinde barındıran, kaliteden ödün vermeden, kostümüyle, zarafetiyle, işin erbaplarıyla, günlerce süren hazırlık ve provalarla kendi markamı oluşturduğum ve farklı olacağını düşündüğüm FARKLIBAND, Aydın Öğüt Çigan Orkestrası, ShowBand isimli Orkestralarımla, bu yıl Türkiye Sahnelerine farklı renkler ve tarzlar sunmak niyetiyle oldukça iddialı olarak yeniden yola koyuldum.
 Valslerle Viyana’dan, Çigan Ezgileri Macaristan ve Romanya’dan, Türkülerle Memleketimin her köşesinden, Rahmetli Amcam Nurettin Güler’in Türküsü Cevizin yaprağıyla köyümü de hatırlayıp, hatırlatarak, Marşlarla coşarak, Zeki Müren, Tanju Okan Şarkılarıyla anılarda gezinip, geçmişimizi yad ederek Sanatseverlere keyifli, unutulmaz ve hafızalardan silinmeyecek güzellikler yaşatmak niyetindeyim.
 Türkiye Sahnelerine İzmir Urla’da ki Okulumuz Uluslararası Müzik Akademisi (UMAK) stüdyo ve salonlarında hazırlandık. Okulumuz Viyana Prayner Konservatuvarının Türkiye Merkez Okulu olup, ben de Türkiye Genel Koordinatörü olarak görevimi sürdürmekteyim. Urla’da ki Okulumuzda okuyan Öğrencilerimiz Dünyanın en saygın Müzik Okullarından olan Viyana Prayner Konservatuvarının Diplomasını alma hakkına sahipler. Herşeye rağmen şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Eğitimde de, Konser ve Organizasyonlarımızla da, Türkiye’nin her köşesine ulaşmak konusunda iddialıyız.” dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141