• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ege İle Akdeniz’in Buluştuğu Nokta Marmaris’in En İyi Otelleri

Ege İle Akdeniz’in Buluştuğu Nokta Marmaris’in En İyi Otelleri
Türkiye’nin en önemli turizm noktaları arasında yer alan Marmaris, Bodrum’dan sonra Muğla’nın en kalabalık 2. İlçesi olma özelliğine sahiptir.
Ege İle Akdeniz’in Buluştuğu Nokta Marmaris’in En İyi Otelleri

Türkiye’nin en önemli turizm noktaları arasında yer alan Marmaris, Bodrum’dan sonra Muğla’nın en kalabalık 2. İlçesi olma özelliğine sahiptir. Akdeniz ikliminin görüldüğü ilçede, yaz ayları sıcak ve uzun sürelidir. Kış aylarında da ılık havanın hakim olduğu ilçeye, eşsiz kumsalları, masmavi denizi ve doğal güzellikleri için yılın dört mevsimi yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda turist ve ziyaretçi gelmektedir. Muğla şehir merkezine ve Dalaman Havalimanı’na yaklaşık olarak 1 saat uzaklıkta olan Marmaris, doğal güzelliklerinin yanı sıra çevresinde yer alan pek çok antik kent ile unutulmaz tarih ve kültür turlarının da tercih edilen adresleri arasında yer almaktadır.

Ülkemizin en çok turist ağırlayan ilçeleri arasında yer alan Marmaris, konaklama seçenekleri yönünden geniş olanaklara sahiptir. Her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmakta olan ilçede Siteler, İçmeler, Uzunyalı ve Armutalan mevkileri 5 yıldızlı otellerin yanı sıra villa ve pansiyon gibi seçeneklere de sahiptir. İlçenin çevresinde yer alan bu noktaların yanı sıra Marmaris merkezde yer alan oteller, özellikle şehrin gece hayatını doyasıya yaşamak isteyen konuklar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. otelleri.net/marmaris en popüler Marmaris otelleri hakkında detaylı bilgiler içermektedir.

Tatilinde Eğlence Arayanlar İçin Green Nature Resort & Spa

Marmaris’in gözde tatil noktaları arasında yer alan Siteler mevkiinde hizmet veren Green Nature Resort & Spa, yemyeşil doğası ve geniş alanı ile eksiksiz bir tatil için kapılarını aralamaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesis gün boyu açık büfe lezzetler sunarken, özel tatlar arayan misafirler için 1 adet a la carte restoranı ile hizmet vermektedir. Şık ve konforlu 630 odada, eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayan Green Nature Resort & Spa, Dalaman Havaalanı'na 90 km, Marmaris'e 3 km ve Muğla'ya ise 55 km mesafede yer almaktadır. Tesis bünyesinde yer alan aquapark ve 2 adet açık yüzme havuzu gün boyu serinlerken eğlence dolu dakikalar geçirmenize olanak sunmaktadır. Hem yetişkin hem de çocuk misafirlerinin beklentilerine yönelik özel hizmetlere sahip olan Green Nature Resort & Spa, eğlenceli aktivite seçeneklerinin yanı sıra SPA alanı ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen konuklarına kapılarını aralamaktadır. Eksiksiz bir Marmaris tatili için http://www.greennaturehotels.com/ linkinden tesise ulaşabilirsiniz.

Marmaris’in Eşsiz Doğasını Yaşamak İsteyenlere Grand Yazıcı Club Turban

Marmaris’te doğa ile iç içe ve lüks olanaklara sahip bir konaklama deneyimi tercih edenler için hizmet veren Grand Yazıcı Club Turban, İçmeler mevkiinde konuklarını ağırlamaktadır. Dalaman Havalimanı’na 90 km, Marmaris merkeze 6 km ve İçmeler’e 2 km uzaklıkta yer almakta olan tesis, ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu, özel plajı ve iskelesi ile Marmaris’in berrak denizi sınırsız bir şekilde yaşama olanağı sunmasının yanı sıra Grand Yazıcı Club Turban 3 adet açık yüzme havuzuna ve 1 adet kapalı havuza sahiptir. Açık büfe lezzetleri ve 5 adet a la carte restoranı ile tatilinizi keyifli bir lezzet deneyimine dönüştürmeniz için tesiste birbirinden özel olanaklar sunulmaktadır. 541 odasında konfor sunan tesis, her yaştan misafirine özel aktivite seçeneklerinin yanı sıra SPA merkezi ile yılın tüm stresini geride bırakacağınız anlara ev sahipliği yapmaktadır. İçmeler mevkiinin eşsiz doğasını, lüks olanaklar ile yaşamak için http://www.grandyazicihotels.com/en/club-turban-marmaris linkine tıklamanız yeterlidir.

Marmaris’te Huzur Dolu Unutulmaz Bir Tatil Deneyimi İçin Luna Begonvil Taş Evler

Marmaris’in el değmemiş doğası ile dikkat çeken noktaları arasında yer alan Selimiye’de, yemyeşil bir doğanın size eşlik edeceği Luna Begonvil Taş Evler, dikkat çeken mimarisi ve 26 odası ile konuklarını ağırlamaktadır. Marmaris ilçe merkezine 43 kilometre, Marmaris Otogarı’na 40 kilometre, Milas-Bodrum Havalimanı’na 152 kilometre ve Dalaman Havalimanı’na ise 134 kilometre uzaklıkta yer alan tesis, Selimiye merkeze yalnızca 270 metrelik uzaklığı ile konuklarına avantaj sunar. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan Luna Begonvil Taş Evler, organik ürünlerden hazırlanan lezzetli kahvaltısı ile dikkat çekmektedir. Denize yakın konumda yer alan tesis, kendisine ait plajın yanı sıra 2 adet açık yüzme havuzuna sahiptir. Bu yıl tatilinde huzur arayanlar için ideal seçeneklere sahip olan Luna Begonvil Taş Evler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen https://www.lunabegonviltasevler.com/ adresine tıklayınız.

Bozburun’da Eşsiz Bir Tatil Deneyimi Yaşatan Angel's Marmaris Hotel

Marmaris’in doğası ile dikkat çeken noktaları arasında yer alan Bozburun’da hizmet veren Angel's Marmaris Hotel, misafirlerine doğanın yeşilini ve mavisini bir arada sunmaktadır. Dalaman Havalimanı’na 116 km ve Marmaris merkeze 30 km uzaklıkta yer almakta olan tesis, birbirinden şık 182 odası ile alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ve özel plajı ile denizin ve güneşin tadını çıkartacağınız Angel's Marmaris Hotel, bayan ve erkekler için ayrı olarak tasarlanan açık ve kapalı yüzme havuzu ile mahremiyetinize önem vermektedir. Açık büfe seçeneklerinin yanı sıra 6 adet a la carte restoranında da konuklarını ağırlamakta olan tesis, her yaşa uygun zengin aktivite seçenekleri ve dinlenmek isteyenler için SPA olanaklarına sahiptir. Dünyanın en iyi alkolsüz aile oteli ödülüne layık görülen Angel's Marmaris Hotel’e https://www.angelsmarmaris.com/ web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Fotograf: Temel Irmak
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141