• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Eczacıbaşı OSGB hizmeti 25 kente ulaştı...

Eczacıbaşı OSGB hizmeti 25 kente ulaştı...
Türkiye’nin her noktasında çalışanlara hizmet vererek, pazar lideri olma hedefiyle yola çıkan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin Ankara, İzmir ve Antalya’daki yeni şubeleri faaliyete geçti.
Yeni şubeleriyle kısa sürede hizmet verdiği il sayısını 25’e çıkaran Eczacıbaşı OSGB, yıl sonuna kadar 41 ile ulaşmayı hedefliyor.

 

Yerinde sağlık hizmetlerinde edindiği on yılı aşkın tecrübesiyle iş sağlığı ve güvenliği alanında iş yerlerine hizmet vermeye başlayan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, kısa sürede uzun yol katetti. Ankara, İzmir ve Antalya’da faaliyete geçen yeni şubeleri ile 25 ilde aktif SGK’lı çalışanların yüzde 66’sına hizmet vermeye hazır hale geldi. Eczacıbaşı OSGB, 2014 sonuna kadar hizmet ağını daha da genişleterek 41 ilde aktif SGK’lı çalışanın yüzde 79’una ulaşmayı hedefliyor.

Yönetmelikte tanımlanan OSGB hizmetlerinin tamamının sunulduğu tüm şubelerde, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşım ile geliştirilen iş sağlığı ve güvenliğine yönelik çözümler şirketlere sunuluyor.

Eczacıbaşı Sağlık Tarama Aracı yola çıktı!

Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin sunduğu fark yaratan hizmetlerden biri de Mobil Sağlık Tarama Aracı! Laboratuvar, görüntüleme, sağlık taramaları gibi hizmetleri Mobil Sağlık Tarama Aracı ile tüm Türkiye’ye ulaştıran Eczacıbaşı OSGB, bu sayedeçalışanların herhangi bir kliniğe gitmelerine gerek kalmadan, iş yerinde tetkiklerinin yapılmasına olanak sağlıyor.

Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet vermeye başlayan Mobil Sağlık Tarama Aracı ile periyodik sağlık taramaları, orijinal sessiz kabin ile odiometri, tam dijital sistem ile akciğer grafisi, solunum fonksiyon testi, portör muayenesi, laboratuvar tetkikleri ve EKGhizmetleri sunuluyor. Mobil Sağlık Tarama Aracı ile zaman kaybı engellenmiş oluyor ve çalışan verimliliği artıyor.

 

Anıl Sugetiren: “Pazar lideri olacağız”

Eczacıbaşı OSGB ile ilgili değerlendirme yapan Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Anıl Sugetiren, “Bugüne kadar sağlık hizmetleri içinde çok özel bir alan olan evde sağlık hizmetleri veriyorduk. Artık Eczacıbaşı markasıyla işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini de götürüyoruz” dedi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun tüm işyerlerini kapsamasının iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde çok büyük bir potansiyel yarattığını söyleyen Sugetiren, Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak İstanbul ve Bursa’da faaliyetlerimize başladıkSon olarak Ankara, İzmir ve Antalya da açtığımız yeni şubelerimizle hizmet verdiğimiz il sayısını 25’e çıkardık. Türkiye’nin her noktasındaki çalışanlara hizmet verip pazarda lider konuma ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

ECZACIBAŞI OSGB HAKKINDA

Eczacıbaşı OSGB, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili mevzuat değişikliğinin ardından Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri’nin bir alt kuruluşu olarak faaliyete geçti.

 

Eczacıbaşı OSGB’nin sunduğu hizmet kapsamında, mevzuat çerçevesinde belirlenmiş olan sürelerde, iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve yardımcı sağlık personeli tarafından kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriliyor. Mevzuat güncelleme takibi, hizmet alıcıların durumu ve öncelikleri ile tüm iş süreçlerinin denetlenmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının takibi, tüm risk değerlendirmelerinin onanması, Kişisel Koruyucu Donanımı (KKD) takibi, eğitimlerin düzenlenmesi gibi hizmetler sunuluyor.

Kaliteli, nitelikli ve yenilikçi çalışmalarıyla öne çıkan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından verilen her hizmet bir denetleme kurulu tarafından denetleniyor.

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Hakkında

2001 yılında kurulan Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, Türkiye’nin “yerinde sağlık ve bakım çözümleri” sunan ilk ve en büyük kuruluşudur. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımıyla geliştirdiği, yaşamı iyileştirmeye yönelik sağlık ve bakım çözümlerini, Eczacıbaşı Topluluğu’nun değerlerine ve uluslararası standartlara uygun olarak sunar. Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri profesyonel sağlık kadrosu, kusursuz hizmet anlayışı ve teknolojik donanımıyla yaşamın birçok evresinde karşılaşılabilecek “sağlık bakım ihtiyaçları” için güvenilir ve özenli çözümler üretir. Tedavisini evinde sürdürmek isteyen hastalar, sağlık durumlarını ofisinden takip etmeyi tercih eden yöneticiler, çalışanlarının sağlık takibini yaptırmak isteyen işverenler, doğum öncesi ve sonrası destek talep eden anneler, yaşlı hastalar, fiziksel engelliler ve benzeri durumlar için geliştirilen çözümlerin tek amacı “yaşamı iyileştirmek”tir. Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, sektörde Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alan ilk kuruluş olup, sektör standartlarının oluşması ve gelişmesinde de öncüdür.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141