• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Dünya turizminin liderleri İzmir’de buluşuyor

Dünya turizminin liderleri İzmir’de buluşuyor
13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nın odak noktası bu yıl da TÜRSAB, İZFAŞ ve HotelRunner ortaklığıyla düzenlenecek olan“ttitech Stage by HotelRunner Theater”

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB tarafından organize edilen 13. Travel Turkey İzmir Fuarı 5 - 7 Aralık 2019 tarihlerinde fuarizmir’de dünya turizminin liderlerini ağırlayacak.

 

Turizm sektörünün dijital dönüşümüne öncülük eden dijital satış ağı ve kanal yönetim platformu HotelRunner’ın, son dört yıldır önemli fuar ve organizasyonlar bünyesinde düzenlediği, alanında uzman, tanınmış profesyoneller ve yöneticilerin konuşmacı olarak katıldığı HotelRunner Theater, HotelRunner, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bir kez daha turizm sektöründeki yeniliklerin başlangıç noktası olacak.

 

13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Seyahat Teknolojileri Özel Bölümü’nde yer alacak ttitech Stage by HotelRunner Theater bu yıl da 5 - 6 Aralık tarihlerinde turizm ve konaklama sektörlerindeki dijital dönüşümün odak noktası olacak. “Sürdürülebilir Turizm”, “21. Yüzyılda Gelişen Konaklama Teknolojileri ve Entegrasyonların Önemi”, “Oteller İçin Global Ödeme Platformları” “Direkt Rezervasyon için Metasearch Kullanımı”, “Tanıtım ve Pazarlamada Dijital Çağ”, “Gelir Yönetimi Oteller için Neden Gereklidir?” ve “E-Ticaret ve Dijitalleşme” gibi konu başlıkları altında turizm sektörünün mevcut durumu, en son teknolojik gelişmeler ve turizm sektörüne dair yenilikçi yaklaşımlar tartışılacak.

 

Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı ttitech Stage by HotelRunner Theater’da yer alan konuşmacılardan bazıları ise şöyle:

 

Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, KOD Yazılım (Sedna) Satış ve Pazarlama Müdürü Arda Erdal, Wirecard İş Geliştirme Yöneticisi İpek Bozdemir, Neredekal.com Kurucu ve Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu, Odamax.com İş Geliştirme Yöneticisi Erhan Atam, Tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Hotech CTO’su Hamdullah Turgut, VisitAfyon Koordinatörü İrfan Önal, WeBee Genel Müdürü Özgür Zan, IDA Consulting Genel Müdürü Uğursal Uğur, Binovist Kurucu Ortak & CEO’su Engin Alan, YieldXpert Otel Gelir Yönetimi Danışmanı M.Oğuz Tunçbilek, Corendon E-Ticaret Müdürü Melih Pazarlıoğlu, Jolly Tur Otel Departmanı Direktörü Işıl Yücel, Rent & Connect Kurucusu Özgür Zen, HotelRunner Kurucu Ortakları Ali Beklen ve Arden Agopyan.

 

ttitech Stage by HotelRunner Theater, 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’na gelen tüm katılımcı ve ziyaretçilere açık olacak. Ayrıca turizm sektörünün her dalından profesyoneller, fuar süresince sektöre dair tüm yeniliklerle ilgili bilgi almak ve dijital dönüşüm tartışmak üzere Salon B, Stant E128’de bulunan HotelRunner standını ziyaret edebilirler.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141