• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

DSP Marmaris Adayı Ali Acar seçim ofisini açtı

DSP Marmaris Adayı Ali Acar seçim ofisini açtı
DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ali Acar, " Demokrasiyle örtüşmeyen davranışa karşı yol haritamızı belirmek zorundaydık. Çizgimize uygun, DSP'den, 'Karaoğlanın' partisinin zaferini 31 Mart’ta kutlamanın andını içtim" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Marmaris Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ali Acar, düzenlenen mitingle seçim ofisini açtı. DSP Adayı Acar'ın seçim irtibat ofisi açılışına, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na  Bağımsız adaylığını açıklayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ve vatandaşlar katıldı. Mitingde konuşma yapan Ali Acar,  CHP'den 15 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı hizmetleri anlattı. Her alanda herkese herkesime yönelik projeler hayata geçirdiğini dile getiren Acar, "Hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye'ye ve dünyaya örnek olduk. Marmaris'i çağdaş Avrupa kenti görünümüne kavuşturduk. Kısıtlı bütçeyle yaptığımız işler ortada. Eksiklerimiz hala var. Mahallelerimiz bizden yatırım, hizmet bekliyor.  Siyaset ayrıdır, hizmet ayrıdır. Uzaktan atamayla olmaz bu işler. Etik olmayan demokrasiyle örtüşmeyen bu davranışa karşı yol haritamızı belirmek zorundaydık. Bu yüzden Aynı dünya görüşte olduğumuz, çizgimize uygun, her zaman desteklediğimiz DSP'den,  'Karaoğlanın' partisinin zaferini 31 Mart’ta kutlamanın andını içtim. Karaoğlan Ecevit’e de bizim borcumuz var.  Onun ruhunu şölen havasında yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2019-02-16-at-16.57.11.jpeg

OSMAN GÜRÜN'E VERİN YOLU

Belediye başkanlığı görevi süresince  kişilerle asla problemi olmadığını söyleyen Acar şöyle devam etti:  "Bizim şahıslarla problemimiz olmaz.  Aldığımız terbiye kişi odaklı değildir. Biz hizmet için sizin için mücadele ediyoruz. Anket istiyorlarsa,  Ali Acar’ın elinde bomba gibi objektif anketler var. Marmaris’in başarılı belediye başkanına baypas etmek, asansörlerde değişiklik yapmak,  delikanlılığa, ahlaka , insanlığa sığmaz. Düne kadar partinin en alt seviyesinden genel başkanına kadar kimse Ali Acar'dan daha fazla CHP'liyim deme hakkına sahip değildir. Merkezi yönetim gerçekleri bilmesine rağmen anlam veremediğim şekilde yine aday gösterildi.  Bu sebeple, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanının bölgenin her yerini dizayn etme arzusu ve egosu yüzünden,  genel merkezin bunu kabul görmesiyle son anda  büyük bir haksızlığa uğradık, maalesef Marmaris’e darbe yapıldı. Biz sizlerin desteğiyle bu sistemi değiştireceğiz " Acar'ın bu sözlerine üzerin mitinge katılan kalabalıktan "Vur vur inlesin Osman Gürün dinlesin" şeklinde sesler yükselmeye başladı. Acar, bu slogan atan kalabalığa, "Osman Gürün'e veri yolu" şeklinde yanıt verdi.

 

whatsapp-image-2019-02-16-at-16.57.11-(2).jpeg

 BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ BEHÇET SAATCI

Ali Acar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olan Behçet Saatcı'ya destek vereceklerini açıkladı.  Acar, " Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bağımsız adayı olan sevgili kardeşim Behçet Saatcı'yla  yaptığımız karşılıklı istişare sonucunda onu destekleme kararı aldık. Sanatçı,  görevi üstlendi ve 'Bağımsız olarak çıkıyorum' dedi. Marmaris’ten Behçet sanatçıya rekor oy çıkartacağız. Karaoğlan Ecevit’e de bizim borcumuz var onun ruhunu şölen havasında yaşatacağız. keyifli bir seçim geçireceğiz. Beni ilgilendiren bu memleketin geleceği " şeklinde konuştu.

MUĞLA'NIN MAKUS TALİHİNİ YENMEYE GELİYORUZ

Desteklerinden ötürü Ali Acar'a teşekkür Behçet Saatçı, "Erdem kendine yapılan dayatmalara karşı başkaldırı demektir,  biz başkaldırdık.  Muğla Ankara’nın seçtiğiyle yönetilemez. Muğlalıların seçtiğiyle yönetilir. Esas reklam gönüllere yapılan reklamdır. Biz birşey demedik.  Yanlışlara yanlış dedik. Herşeye evet demekle olmaz. Bu bölgelerden alınan haksız bedelleri göreve gelirsek geri dağıtacağız makus talihini değiştirmeye geliyoruz" diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141