• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

DOĞRU YOLDAYIZ, TEŞEKKÜRLER MARMARİS

DOĞRU YOLDAYIZ, TEŞEKKÜRLER MARMARİS
Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, saha çalışmalarına devam ediyor.

Saha çalışmalarına devam eden  Cumhur ittifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 4. Nolu  İçmeler  Şükrü Tugay Aile Sağlık Ocağı, Devlet hastanesi, Ahu ve Yücelen Hastanesi çalışanlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti ve “ Tüm sağlık çalışanlarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Yazıcı, daha sonra tekne, oto tamircisi, tornacı, pencereci, mobilyacı esnafının yer aldığı Beldibi  Sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayideki esnaf ile  selamlaşarak sohbet eden Serkan Yazıcı Marmaris denizinin kirliliğinden sanayi sitesinin taşınmasına kadar bir çok konuda görüş alışverişinde bulundu. Bir esnaf Yazıcı’ya “ Burada herkes rant peşinde, o yüzden her kapıyı çalacaksınız. Olur da siz kazanırsanız 5 yıl sonra tekrar kapımızı çalmazsınız değil mi?” diye tebessümle sorunca Yazıcı da gülerek; “ Asgarisini söylüyorum size, en az 5 kez  görüşeceğiz. Burada bir kooperatif var. Onlarla bir araya geleceğiz. Sizlerin çoğunluk kararı ile buranın akıbeti de belli olacak. Marmaris’in doğru büyümesi ve yapılaşmanın farklı yöne kayması lazım.sorularınızdan dolayı mutluyum. Soru sormazsanız buranın sorunlarının  nereden bileceğiz” dedi.

Diğer bir esnafın kıyılarla ilgili” Hepimiz Marmaris’i konuşuyoruz Marmaris bitik hiç bir sahilde düzen yok. Kıyı koruma var deniyor. Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun hepsinde yapılaşmada aynı durum var Kıyılar kimindir? Kamunun değil midir? Ayrıca o kıyılarda bütün kanalizasyonlar denize akıtılıyor. İnanın bir arkadaşım Bozburun’da havadan fotoğraf çekmiş, çok affedersiniz kıyılar pislikten geçilmiyor. Ne olacak nereye şikayet edeceğiz bu işletmeleri? ”  diye sorunca  Yazıcı,” İşte ben geldim, bana şikayet edeceksiniz bundan sonra .Tüm köylerde arıtma yapacağız. Kaçak yapılmış çok bina var . Burada bir yetki karmaşası da var. Hem özel çevre koruma kurul başkanlığı,hem tabiat parkları koruma kurul başkanlığı, hem belediyeler, hem de çevre bakanlığı konunun müdahilleri. Her karar verilme sürecinde karmaşa yaşanıyor..Bu durumda biz bunları bir araya toplayacağız. Şimdiye kadar yapılanlara bir şey yapamayız artık. Bana soruyorsunuz Orhaniye’de ,Selimiye’de neden böyle diye, e yani bunu da bana değil, yaptıranlara soracaksınız. Ama başkanlığımızdan sonra gelip bize şikayet edebilirsiniz. Seçildiğim gün bütün kıyıları, Marmaris’i, köyleri drone ile havadan çekeceğiz. 5’inci yılımız dolduğunda da tekrar aynı yerleri çekim yaptırıp, böyleydi, böyle yaptık diyeceğiz .Rakiplerimiz sayesinde siyaset yapmayı da öğrendik. Sizler de ne yaptığımızı göreceksiniz.”  şeklinde yanıt verdi.

 

Esnafla  yaptığı koyu sohbetin ardından  Sanayi sitesinden ayrılan Serkan Yazıcı ve ekibi  vefat eden Diş Hekimi Erkim Eroğlu’nun annesi Özkan Eroğlu’nun  cenaze  namazına katılarak taziyede bulundu.

Günün ikinci yarısında  Beyaz Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya gelen  Serkan Yazıcı, “Kardeşlerimizin Marmaris’te önlerine çıkabilecek tüm altyapı engellerini  kaldırıp, mutlu ve huzurlu yaşamaları için elimizden gelenin fazlasını  yapacağız ve daima yanlarında olacağız” açıklamasını yaptı.

Rehabilitasyon merkezinden sonra Atatürk Meydanında bulunan seçim tırına geçen Marmaris  Belediye Başkan Adayı  Serkan Yazıcı burada tırı ziyaret eden vatandaşlara projeleri tek tek anlatarak sorulara cevap verdi ve projeleri anlattı.  Yazıcı,  vatandaşlarla sohbet ederken Marmaris’te bulunan Muğla  Büyükşehir Bağımsız Belediye  Başkan Adayı  Behçet Saatçi seçim tırını ziyaret etti. Behçet Saatcı'ya ziyareti nedeniyle  nezaketinden dolayı teşekkür eden Yazıcı;”  Tüm buluşmalarımızda gösterilen ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Teşekkürler Marmaris. “dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141