• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Doğan Tugay: Mahalle Konakları

Doğan Tugay: Mahalle Konakları
Hizmet Belediyeciliği anlayışını gittiği her yerde dile getiren Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, verecekleri belediye hizmetlerinde Türkiye’de ilk sıralarda yer alacaklarını söyledi.

Doğan Tugay, en kısa sürede tarihi ve kültürel mirası yansıtan bir mimaride belediye hizmet binasının inşa edileceğini söyledi. Tugay, şehir parkları, rekreasyon alanları, aktif yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, dinlenme gezinti alanları artırılarak Marmaris’e ve mahallelerine büyük ölçekli meydanlar oluşturulacağını söyledi.

KENTİN İÇİNDE HALA SU HİZMETİ ALAMAYAN BÖLGELERİMİZ VAR!

Doğan Tugay hizmet belediyeciliği kapsamında belediyecilik hizmetlerini nasıl yapacaklarını anlattı; “Kentimizde farklı kurumlarca alt yapı inşaatlarında birliktelik sağlanarak zaman ve kaynak israfı önlenecektir. İçme ve kullanma suyu şebekesi ile hizmet verilen mahalle nüfusu %100’e çıkarılarak, susuz mahalle kalmayacaktır. Beldibi’nin Gökbel Bölgesi gibi kentin içinde olmasına rağmen, hala su hizmeti alamayan bölgelerimiz hızlı bir şekilde şebeke suyuna kavuşturulacaktır.

AKTAŞ’A HALA KANALİZASYON UTANCINI YAŞATIYORLAR!

“Marmaris gibi bir doğa cennetinde, hala kanalizasyon altyapısı bitmemiş, mahallelerimizin olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Aktaş mevkiinde bitmemiş olan kanalizasyon sistemini hızla tamamlayarak Marmaris körfezinin kirlenme sorunu ortadan kaldırılacaktır.” diye konuşan Tugay, Turunç’ta arıtma sisteminin yetersizliği nedeniyle kirlenen denizi kurtararak; Turunç ile Marmaris arıtma sistemlerinin birbirine bağlanacağını söyledi.

Hızla gelişen teknolojiye paralel şekilde Marmaris’in bilişim ve iletişim alt yapılarının kesintisiz olarak hizmet vereceğini belirten Doğan tugay; Türkiye’nin Dünyaya açılan kapılarından biri olan Marmaris’in internet alt yapısında internet alt yapısında Türkiye’nin gerisinde kalmış olması kabul edilemez” dedi.

ÇÖP KONTEYNIRLARI YER ALTINDA OLACAK!

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, yapacağı hizmetleri anlatmaya devam etti; “Şehrimizin temizliği en modern ekipmanlarla yapılacak. Çöp konteynırlarını yer altın almaya başlayarak görüntü kirliliğini önleyecek, haşere ile mücadele edilecek.” dedi. Tugay yeni şehir mezarlığı için ilgili bakanlıklarla temasa geçileceğini de söyledi.

AĞAÇLANDIRMAYA ÖNEM VERECEĞİZ!

“Ağaçlandırmaya kent için önem vereceğiz. İlçe Merkezi ve çevresindeki ana caddelere devamlı yaprak dökmeyen, göze hoş görünen ağaçlar dikilecek. Halkın hizmetine sunulacak park ve bahçelere Marmaris’e özgü ağaç ve bitkiler hakim olacaktır” diyen Doğan Tugay büyük ölçekli çevre projelerinde AB fonlarından destek alacaklarını söyledi.

HALK SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ!

Tugay ayrıca göreve geldiklerinde yapacakları belediye hizmetlerinde tarımsal ve hayvansal ürünlerin satıldığı işletmelerin, halk sağlığına uygunluğunu düzenli olarak denetleyeceklerini söyleyerek; “Şehrimizde faaliyet gösteren tarımsal ve hayvansal ürünlerin satıldığı işletmelerin halk sağlığına uygunluğu düzenli olarak denetlenecektir” dedi…

MAHALLE KONAKLARI

Doğan Tugay konuşmasında; “Mahallelerimize halkımızın sosyal ve kültürel anlamda etkileşim içinde olacağı çok amaçlı salonlar ve mahalle konakları yapılacaktır. Çok amaçlı salonlar halkımızın meslek ve hobi edinebileceği mekanlar olup aynı zamanda, kına düğün gibi özel günlerde kullanılmak üzere halkımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi.

Tugay; vatandaşların bütçesine uygun çay bahçeleri ve yeşil alanları yaygınlaştıracaklarını söyledi ve “ Büyükşehir belediyesi ile birlikte itfaiye biriminin yenileneceğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141