• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Devlet Bahçeli'den provokasyon iması '1 Nisan sabahına hazırlanıyorlar

Devlet Bahçeliden provokasyon iması 1 Nisan sabahına hazırlanıyorlar
MHP Lider Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli Taksim'de açılan Suriye bayrağına dikkat çekerek seçim öncesi provokasyonların olacağı uyarısında bulundu.

MHP Lider Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları şöyle:

"Suçun özgürlüğü olmaz milletin değerlerine hakaret etmek nasıl bir özgürlük anlayışıdır. Sövene dilsiz dövene elsiz kalmayacağız. Özgürlük demek ihanete cevaz demek değildir.

Tarafsız ve objektif basın ahlakı ülkemiz için olmazsa olmazdır. Özgürlük insan içindir buna diyecek bir leyimiz yok. Milli manevi  değerlere saldırmanın özgürlükle alakası yok ceza kanunu ile ilgisi vardır.

Yıllarca ülkücüler eli satırlı gösterenleri ne unuttuk ne de affettik. Bunların oyunlarını azimle bozmayı sürdüreceğiz. Ruh sağlığı alanında hizmet veren insanların yüklerinin ağırlaştığının farkındayız.

 

RUH SAĞLIĞI YASASI ÇIKARILMALI
Ruh sağlığı yasasına ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Nitetikm bir çok gelişmiş ülkede bu yasa vardır. Ruh sağlığı yasasının meclisten çıkarılmasını bekliyorum. Yaşanan ağır sorunlar ruh sağlını etkiliyor. Ruhsal sağlığı olnaların yüzde 14'ü bir uzmana başvuruyor. Şiddet vakaları kadın cinayetleri eften pütfen meselelerdeki anlaşmamazlık derindir. 

CEREN DAMAR CİNAYETİ
Gaziantepte iki aile arasında çatışma çıkmıştır onlarca kişi yaralanmıştır. Ceren Damar evladımız katledilmiştir. Bunun bir üniversite yaşanması tüyler ürperticidir. 5 Nisan 2018'de Eskişehir Osmangazi'de 4 kardeşimizin canına kıyıldı. son zamanlarsa arta gerginlik bizi endişelendirmektedir. En küçük bir kıvılcımın nasıl bir yıkım ve enkaza yol açacağını öngörüp buna göre tedbir geliştirmek zarurettir. 

GİZLİ EL DEVREDE
Bize öyle geliyorki gizli eller devrededir. 2018'de suçun envai çeşidine şahitlik edildi. Toplumsal huzuru bozmak için tertipler yapılıyor. İstanbul'daki Taksim kutlamalarında Suriye bayrağı açılması açık bir provokasyondur. Bu enine boyuna araştırılması arkasındaki melunler deşifre edilmelidir.

DAHA FAZLA OLAY ÇIKABİLİR
Benzeri tahrikler bazı illerde vuku bulmaktadır. Bu düşmanlıkların hepsi üst akıl tarafından planlanmaktadır. 31 Mart'a kadar daha fazla olaya şahit olma ihtimali fazladır. Sosyal ve ekonomik memnuniyetsizliklerin isyana dönüşmesi için çaba harcanmaktadır. Zilletin öne çıkması amacıyla hummalı bir gayret sarf edilmektedir.

1 NİSAN SABAHINA HAZIRLIK YAPILIYOR
24 Haziran'da milli uyanışı kundaklayanlar 31 Mart'ta aynısına mahkum olacaklar. CHP'sinden İP'ine, HDP'sinden PKK ve FETÖ'süne kadar kim Türkiye'nin tarihsel yürüyüşüne engel olmak istiyorsa onunla hesabımız bu dünyada görülecektir. Hiç kimse şansını fazla zorlamasın. Herkes ayağını denk alsın. Cepheler kasti olarak bilenmektedir. 31 Mart öncesi ülkemizin huzurunu yok etmek istiyorlar, 1 Nisan sabahına hazırlık yapıyorlar. 

Trump'ın açıklamarına ihtiyatlı yaklaşmak lazım. ABD Başkanı Suriye'den çekilsek bile Kürtleri korumak istiyoruz demiştir. Beyaz Saray Danışması ise Türkiye'ye gelmeden tavaf ettiği İsrail'de ise çekilme ABD müttefiklerinin can güvenliğine bağlıdır. Bolton musun Dalton musun bilmem ama Türkiye neyi nasıl yapacağını sana mı soracağız.

Trump'a diyorum Bolton'a sesleniyorum bölücülerin Kürt kökenli kardeşlerimizle alakası yoktur. Ağır hasarlı olan NATO'nun devamlılığını nasıl sağlayacağız. Kürtleri Brüksel değil, Paris değil Washington değil ankara ölümüne sahip çıkacak bağrına basacak. Teröristlerin Kürt olarak gösterilmesi tam bir bühtandır.

ABD'NİN BİR YERE GİTTİĞİ YOK
ABD'nin askerlerinin çekilip çekilmeye hala muammadır. Üs bölgeleri kime bırakılacaktır. Esad güçlerinin PKK PDY ile koordinasyon halinde olması soru işaretlerini arttırmıştır.  ABD ile IŞİD'in ABD ile YPG'nin bağını görmezden gelmek için ya kör, ya sağır olmak gerekmektedir. Irak'tan çekiliyorlardı, Afganistan'dan dönüyorlardı. ABD'nin bir yere gittiği falan yoktur. Türkiye'nin kararlı tutumu, askeri gücü ve siyasi başarısı ABD'nin hesaplarını yeniden gözden geçirmesine yol açacaktır.

AMAÇ TÜRKİYE'Yİ ÇATIŞMAYA MI SOKMAK?
Esad yönetimiyle YPG arasında yeşeren temasların, bu temaslar içindeki ABD'nin rolünün ne olduğu gizemini muhafaza etmektedir. ABD Türkiye ile Suriye'nin çatışmaya girmesi için YPG ile bir kumpas mı hazırlamaktadır? Türkiye için de karanlık ve kahredici senaryolar mı hazırlamaktadır. Esad, PKK, YPG, ABD arasında bilmediğimiz hangi uzlaşma söz konusudur? Öngörü hataları, aşırı iyimserlik beka düzeyinde kayıplara yol açabilecektir. ABD'nin IŞİD'i yendik demesi, Trump'ın mücadele edeceğiz beyanı oldukça sorunludur.

ABD NE DERSE DESİN TÜRKİYE GİRMELİ
2016'da başlayıp 11 defa toplanan Astana zirveleri, 8 defa olan Cenevre görüşmeleri yol haritasını şekillendirmiştir. ABD ne derse desin, Türkiye Fırat'ın doğusuna hak için, adalet için girmeli gereğini yapmalıdır. Başkalarının ne diyeceğiyle ilgilenemeyiz. Altın fırsat önümüzdedir. MHP terörle mücadelede hükümetin arkasındadır. Menbiç zulümden kurtarılmalıdır. Fırat'ın doğusu kandan, cinayetten arındırılmalıdır.

Seçim sonrası 1 Nisan sabahında sarı yelek hülyasında kapılan varsa buna pişman olacaklardır. Sözde demokrasi kılıfına bürünenler  yanlış hesabından Türk mlletinden döneceğini çok iyi bilmelidir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141