• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Devlet Bahçeli 2023 kadrolarının kriterlerini açıkladı

Devlet Bahçeli 2023 kadrolarının kriterlerini açıkladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı ile ilgili yeni bir mücadelenin başlangıç mesajını verirken nasıl bir Kadro ve Teşkilat istediğini ortaya koydu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin önümüzdeki döneme ilişkin siyasi ve stratejik planlamalarının görüşüldüğü İl Başkanları Toplantısından sonra yaptığı açıklamada, MHP'nin kadro ve teşkilat yapısının dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye hazırlıklı olduğunu belirterek, MHP'yi 2023’e ulaştıracak kadro, siyaset ve programını belirleyecek 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 9 Ağustos 2020 tarihinde Samsun’un İlkadım ilçesi'nden başlatacak olması MHP'nin 2023 yılına yönelik yeni bir Milli mücadelenin başlatılacağı sinyalini verdi.

YENİ BİR MÜCADELENİN BAŞLAMASI VE NASIL BİR KADRO İSTEDİĞİNİN MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye'yi hedefine alan her tehdide karşı büyük bir mücadele verildiğini ve MHP'nin Kadro ve Teşkilat yapısının her şeye hazırlıklı olduğunu belirterek, MHP'yi 2023’e ulaştıracak kadroların belirleneceği 13. Olağan Büyük Kurultayı'nı Mustafa Kemal'in Milli Mücadeleyi başlattığı Samsun'un İlkadım İlçesi'nden başlatması, MHP'nin 2023 yılına yönelik yeni bir mücadelenin başlatılması noktasında manidar bulundu. Mustafa Kemal'in Samsun İlkadım'da başlattığı Milli Mücadele yürüyüşünün, Türk Milletinin kaderini değiştirdiği düşünüldüğünde MHP İl ve İlçe kongrelerinin Samsun İlkadım İlçesi'nden başlatılması hakikaten anlamlı bir başlangıçtır. İl ve İlçe Kongreleri yaklaşırken, MHP'nin önümüzdeki süreçte nasıl bir Kadro ve Teşkilat ile yoluna devam edeceğinin ve siyasi mücadelesinin ana temasının ne olacağının şekillendiği görülüyor.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN KONUŞMASINDAN BAZI BÖLÜMLER

İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir. Bahse konu toplantımız bundan sonraki gelişmeleri öngören ufuk derinliğine, siyaseti meşgul eden meseleleri omurgasından yakalayan görüş zenginliğine sahip olmakla birlikte memnuniyet verici ölçülerde verimli ve yararlı gerçekleşmiştir. MHP'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır. Dünyaya baktığımız yer Türkiye, üzerine basıp yükseldiğimiz yer Türk vatanıdır. Ülkemizi hedefine alan her tehdide, her tertibe, ter tezgâha karşı duruşumuz kavi, tavrımız kat’i, mücadelemiz köklüdür. Milli varlığımıza karanlık pusular kuran, milli haklarımızı çiğneyip çürümeye terk etmeyi kurgulayan iç ve dış odaklarla mücadelemiz amasız ve amansız düzeydedir.

Bugünkü hassas dönemde; istiklal için birlik, istikbal için dirlik ortak paydamız olmalıdır. Nihayetinde kazananın Türkiye olması için de el birliği, güç birliği ve hedef birliği stratejik bir öncelik halini almalıdır. Bu kapsamda MHP’nin 14 Mart 2021’de yapacağı 13.Olağan Büyük Kurultayı’nın ana teması da buna muvafık olarak tayin ve tespit edilmiştir. Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir: “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.”

 13. Olağan Büyük Kurultayı’mıza giden süreçte, Siyasi Partiler Kanununa uygun olacak şekilde yapılması lazım gelen il ve ilçe kongrelerimiz 9 Ağustos 2020 tarihinde Samsun’un İlkadım ilçesiyle birlikte başlayacaktır. Bu kurultayımız MHP'yi 2023’e ulaştıracak kadro, siyaset ve programın belirlenmesini de sağlayacaktır. Yolumuz uzun, zahmetli ve çetindir. Yardımcımız Allah, ilham ve irademizin yol başçısı büyük Türk milletidir. İl başkanlarımız yörelerinde sorumluluk duygusuyla ve dava ruhuyla hareket edecekler, insanüstü bir çalışma azmini sahaya aynen yansıtarak partimizi muvaffakiyetle temsil edeceklerdir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141