• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 27 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Dev yatırımın temeli atıldı

Dev yatırımın temeli atıldı
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Ortaköy Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan ve 20 milyon liraya mal olması planlana Yaşlı Bakım Evi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli Vali Amir Çiçek ve il protokolü tarafından atıld

Dev yatırımın temeli atıldı

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Ortaköy Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan ve 20 milyon liraya mal olması planlana Yaşlı Bakım Evi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli Vali Amir Çiçek ve il protokolü tarafından atıldı

Ortaköy Mahallesi'nde Yaşlı Bakım Evi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İnşaat alanında yapılan törene Vali Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, il protokolü ile vatandaşlar katıldı.

 

11898621_708790495918379_9155880699491963200_n.jpg

 Törende Vali Çiçek,  “Daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda ilimize ve ülkemize böyle bir eseri kazandırdıkları için öncelikle tüm esnafımıza, Esnaf Odaları Birliği Başkanımıza ve yönetimine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hayırlı günde böyle hayırlı bir tesisin temelini atıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Sivil toplum dediğimiz esnaf odaları, vakıf, birlik ve derneklerin sosyal sorumluluk adı altında bu gibi yatırımları yapmaları bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

 Güçlü toplum güçlü Türkiye için herkese görev düştüğünü hatırlatan Vali çiçek sözlerine şu şekilde devam etti:

  “Yaşlı, çocuk, engelli, genç demeden toplumun her kesiminde dayanışmayı sağlarsak güçlü oluruz. Birbirimizle el ele omuz omuza vererek dayanışmayı güçlendirmeliyiz. Güç; kimsesizlerin, yaşlıların, engellilerin, çocukların yanında olup onların elinden tutmaktır. Sadece ilgili kuruluşlar değil toplumun tüm kesiminin aynı şekilde dezavantajlı vatandaşlarımızın ellerinden tutması gerekmektedir.”

Yaşlılarımızın toplumun en değerli şahsiyetleri olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, “Muğla'mızda Yaşlılarımız için bakımevi fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılmasından büyük mutluluk duyuyoruz bu tesisin Muğla'mıza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AYYILDIZ: MUTLUYUM, GURURLUYUM

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız da Türkiye'de ilk olacak merkezin açılış töreninde şunları söyledi:

“Bugün çok mutluyum.2005 yılında esnaf ve sanatkarlarımın alın terlerini biriktirerek arsasını aldığımız, bugün ise 9 bloktan oluşacak Muğla Esnaf Odaları Birliği Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinin temelini atmakla esnaf ve sanatkarlarım adına gurur duyuyorum. Allah bana esnaf ve sanatkarlarıma bu hizmetleri yapmayı nasip etti. Çok şükür bugüne kadar Esnaf ve Sanatkarımın karşısına çıktığımda hep dik durabildim. Çünkü bugüne kadar onların 1 kuruşun da gözüm olmadı. Onlar için hep çalıştım, Esnaf ve Sanatkarım için hep ürettim,bundan sonrada üretmeye devam edeceğim.Bugün açılışını yaptığımız,esnaf ve sanatkarımızın malı olan yaşlı bakımevi ve rehabilitasyon merkezimiz tüm esnaf ve sanatkarımıza ve Muğla iline hayırlı uğurlu olsun”

112 APARTTAN OLUŞACAK

Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Danışma Kurulu Üyesi, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı da olan  Şükrü Ayyıldız, 2017'de hizmete girmesi ve 20 milyon liraya mal olmasını planladıklarını belirttiği  merkez hakkında ise şu bilgileri verdi: “2005 yılında İl Özel İdaresi'nden ihale ile aldığımız arsa üzerine her biri yatak odası ve salondan oluşan 42 metrekarelik 112 aparttan oluşan Yaşlı Bakım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılması kararını verdik. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu, çarşı, pazar, kırkahvesi, tenis kortu, toplantı ve konferans salonları bulunacak tesisimizin inşaatını 2017 Haziran ayında bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 Konuşmaların ardından heyet, inşaat alanında Yaşlı Bakım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temelini attı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141