• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

DENİZ SEVERLER BODRUM STANDINDA BULUŞTU

DENİZ SEVERLER BODRUM STANDINDA BULUŞTU
T.C. Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ve GEKA desteği ile “CNR Avrasya Boat Show Fuarında 1. Holde Bodrum standı kuruldu. Bodrum Ticaret Odası Meclisinin ev sahipliğinde 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen stand açılış kokteyli çok sayıda deniz sevdalıs

T.C. Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ve GEKA desteği ile “CNR Avrasya Boat Show Fuarında 1. Holde Bodrum standı kuruldu. Bodrum Ticaret Odası Meclisinin ev sahipliğinde 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen stand açılış kokteyli çok sayıda deniz sevdalısını bir araya getirdi.

Bodrum Ticaret Odası 13. Kez düzenlenen ve 10-18 Şubat tarihleri arasında sürecek CNR Avrasya Boat Show –Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarında 1 numaralı holde BODRUM standı kurdu. Bünyesinde yer alan 8 firma ile yat imalat sektörünün temsil edilmesine katkı veren Bodrum Ticaret Odası bu yıl fuardan daha umutlu olduklarının altını çizdi. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Roda Yat, Ege Yat, Grupola Fortune, Ada Yat, Riva Yat, Kobra Yat, Salmakis Yatçılık ve Tiger Yat firmalarımız bu sene Bodrum standımızda yer alıyor. Ticaret Odamızın yetkilileri ve firma temsilcilerimiz fuar süresince can damarımız olan yat imalat sektörünü tanıtacak ve iş bağlantıları yakalamaya çalışacak.” derken, Bodrum’un ticari ürünlerini çeşitlendirmeleri gerektiğinin altını çizdi ve bu ürünler arasında yat imalatının önemine işaret etti.

Bodrum Sektörde İddalı ve Güçlü

10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen stand açılışına Bodrum Ticaret Odası Yönetimi ev sahipliği yaptı. BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Dinç, Erdem Ağan ve Meclis Üyesi  Toros Demirdöven konuklarla birebir ilgilenerek sektörü tanıttı. Bodrum Ticaret Odası Heyeti bu sene 1. Holde yer alarak büyük firmalar arasında boy gösterip sektörde iddalı ve güçlü olduklarını vurguladı.

Stand açılış kokteyline katılan isimler arasında IMEAK Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve beraberindeki Meclis Üyeleri, DTO Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, GEKA Proje Uzmanı Hüseyin Çiftçi, basın mensupları ve sektörün önde gelen isimleri yer aldı.

8 Firma Bodrum Standında

Bodrum standında yer alan firmalar gün boyu hem Bodrum’un tanıtımına katkı verdi hem de ürünlerini sergiledi. Roda Yat firması 15 m’lik lobster tarzı Perla 48 isimli yatı ile, Tiger Yachts firması ise 9 m’lik Anatolia isimli özgün tekneleri ile fuara katılırken, stand açan 6 firma ise yat imalat, bakım-onarım, charter gibi konularda ziyaretçileri bilgilendirdi.

On üç yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’da 85 bin metrekarelik fuar alanında, 400’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanları bulabilirsiniz.

Yerli ve yabancı 65 bin profesyonel ziyaretçinin hedeflendiği fuarı 10-17 Şubat tarihlerinde 11.00 – 20.00, 18 Şubat tarihinde ise 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141