• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

DEDİĞİNİ YAPTI. YOL İÇİN ELİNE KÜREK ALDI

DEDİĞİNİ YAPTI. YOL İÇİN ELİNE KÜREK ALDI
MHP Muğla Milletvekili Dr. Ferat Yüksel, geçtiğimiz günlerde CHP’li belediye başkanlarına Ağaçlıhöyük’ten başlayan ve 15 mahallenin ulaşımını sağlayan yolun yapılması için bir hafta süre vermiş “yapmazsanız elime kürek alır ben yaparım” demişti.

DEDİĞİNİ YAPTI. YOL İÇİN ELİNE KÜREK ALDI


MHP Muğla Milletvekili Dr. Ferat Yüksel, geçtiğimiz günlerde CHP’li belediye başkanlarına Ağaçlıhöyük’ten başlayan ve 15 mahallenin ulaşımını sağlayan yolun yapılması için bir hafta süre vermiş “yapmazsanız elime kürek alır ben yaparım” demişti. Belediyelerin bozuk yollarla ilgili hiçbir çalışma yapmaması üzerine verdiği süre dolan MHP milletvekili adayı Yüksel dediğini yaptı ve kürek alıp bozuk yolun düzelmesi için çalışmalara başladı.
SEÇİM GEZİSİNDE GÖRDÜ
Milas’a bağlı Hasanlar Mahallesi ve Söğütçük Mahallesi'ne giden bozuk yolun yapımı için eline kürek alan MHP Muğla Milletvekili Dr. Ferat Yüksel, mahalle sakinleriyle birlikte bozuk yolların düzeltilmesi çalışmalarını başlattı.
Geçtiğimiz günlerde CHP’li belediye başkanlarına Ağaçlıhöyük’ten başlayan ve 15 mahallenin ulaşımını sağlayan yolun yapılması için bir hafta süre vermiş “yapmazsanız elime-kazma-kürek alır ben yaparım” diyen Yüksel, açıklamadan iki gün sonra başlayan yol yapım çalışması için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etmiş ama “yetmez” demişti. 
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Milas’a bağlı Hasanlar ile Söğütçük Mahallesi'ne giden yolun Kısırlar Mahallesinden sonraki kısmının tamir edilmediğini gören  MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, dediğini yaptı ve eline kürek alıp bozuk yolun düzeltilmesi için mahalle sakinleriyle birlikte kolları sıvadı. MHP Adayı Dr. Ferat Yüksel “ Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün”e soruyorum, Söğütçük ve Hasanlar Mahallerini neden cezalandırıyorsunuz ?. Son yerel seçimde Hasanlar CHP'ye %45, Söğütçük  %40 CHP'ye oy vermesinin karşılığı bu mu?. Bir yamayı bile çok  mu gördünüz bu mahallere. Temsili olarak başladık eğer bir an önce hiç olmazsa yamayı yapmazsanız seçimden sonra baştan sona ben elime küreği alıp yama yapacağım” dedi. 
“BU AYIP ONLARA YETER!”
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel “Türkiye’nin en batısındaki tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra her türlü yer altı ve yerüstü zenginliğe sahip, dünyanın gözbebeği turizm cenneti Bodrum’a komşu bir ilçede yaşayanlar ne yazık ki bir Afrika ülkesinde yaşıyor gibiler. Kışın çamur, yazın toz içinde bırakılan bölge insanı, beceriksiz bu yerel yönetimler yüzünden cenneti andıran bir bölgede adeta cehennemi yaşıyorlar. Hiçbir Muğlalı böyle bir yönetimi ve yaşam biçimini hak etmiyor. Bu zulmün sorumluları ne yazık ki koltuklarına yapışmış, hizmet etmek yerine mazeret üretmeye devam ediyorlar. Belediyeler mazeret üretme yeri ve makamı değildir. Sizin göreviniz ‘bütçe yok’ sözünün arkasına sığınmak değildir. Sizin göreviniz kaynak bulma becerisini göstermek ve oy aldığınız insanlara hizmet götürmektir. 
Size bir kez daha çağrıda bulunuyorum; ya görevinizi layıkıyla yapın, ya da yapacak olanlara bırakın. Bu ayıp sizlere yeter” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141