• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Dava ve gönül adamı Hacı Çelik

Dava ve gönül adamı Hacı Çelik
Konuk Yazar Ahmet Yılmaz
Muğla'da Ülkücü camia onu Hacı Ağabey olarak bilir. Hangi Ülkücünün başı sıkışsa elinden geleni mutlaka yapar, yapamasa da gönül almasını bilen bir ülkücüdür o. Yıllardır ülkücü camianın içinde hiç makam derdi olmadan koşturdu, koşturmaya da devam ediyor. Bize göre, Dr. Hacı Çelik'in 
Muğla Milletvekili olma zamanı gelmiştir
Her zaman olduğu gibi, genel seçimler yaklaştıkça bir çok kişi aday adayı olarak ortaya çıkacak ve Meclis'e gitmek için yoğun kulis çalışması yapacak. Kimisi adını aday adayı olarak duyuracak, kimisi de aday mensubu olduğu partinin listesinin ilk sıralarında yer bulmaya çalışacak. 
Önümüzde yaklaşan 2015 genel seçimleri var. Mevcut milletvekilleri Meclis'te geçirdikleri 5 yıllık sürenin karnesini yine seçildiği bölgeden alacaktır. Bu 5 yılda neler yaptılar / yapamadılar bunlar elbette değerlendirilmelidir. Eğer faydalı oldularsa, yani görevlerini layıkıyla yaptılarsa sorun yok, tekrar aday olabilirler. Aksi halde geçen 5 yıl heba olduğu gibi, gelecek 5 yıl da boşa gider. 
Gelelim Muğla'da MHP'den aday adaylığı için adı geçenlerde bir isme... 
Muğla'da Ülkücü camia onu Hacı Ağabey olarak bilir. Hangi Ülkücünün başı sıkışsa elinden geleni mutlaka yapar, yapamasa da gönül almasını bilen bir ülkücüdür o. Yıllardır ülkücü camianın içinde hiç makam derdi olmadan koşturdu, koşturmaya da devam ediyor. Bize göre, Dr. Hacı Çelik'in Muğla Milletvekili olma zamanı gelmiştir. Hacı abiyi ben de yıllardır tanırım, tanıdığımdan bu yana çizgisi hep aynıdır. Bu yüzden ülkücü camia da sayılır ve sevilir. Ülkücülerin Hacı abisi hiç davasına küsmemiştir, aksine davasına dört elle sarılmıştır. Ülkücülerin iyi  kötü günlerin de hep yanlarında olmuştur. Hem dava hem de gönül adamıdır. İnanıyorum ki, Muğla'da Ülkücüler, Çelik'in adaylığına itiraz etmezler, destek olurlar. Ön seçim yapılırsa zaten ilk sırayı alır, eğer atama yapılacaksa da adayların hizmet ve dava adamlığı referansı dikkate alınmalıdır ki, bu referans da kendisinde mevcuttur. MHP'nin iktidar olabilmesi için, Hacı Çelik gibi dava ve gönül adamlarına ihtiyaç vardır. 
Yıllardır çizgisinden milim bir sapma olmayan dava adamı sayın Dr. Hacı Çelik Muğla 1. Sıra milletvekilliğini layıkıyla hak eden bir isimdir. Bunun nedenlerini yukarı da izah etmeye çalıştım. Ülkücünün dilinden ancak başka bir ülkücü anlar. Sayın Hacı Çelik de ülkücünün dilinden anlayacak bir isimdir. Öyleyse Muğla'daki ülkücülerin üstlerine düşen görevse Hacı ağabeylerini bu defa TBMM meclisine gönderilmesi yönünde üstlerine düşen görevi yerine getirmelidirler. Hacı ağabeyin ilçe kongrelerinde ülkücülere dava arkadaşlarına nasıl bir sıcaklıkta yaklaştığını bilmeyeniniz var mı? 
Ülkücüler olarak istiyoruz ve diliyoruz ki önümüzdeki genel seçim de Dr. Hacı Çelik ağabeyimizi meclise gönderelim o bunu gerçekten fazlasıyla hak ediyor. 
Hacı ağabeyimiz meclise gitsin ki ülkücüler de artık mecliste ülkücünün dilinden ve halinden anlayan bir ağabeyleri olduğunu bilsinler. 
Bir ülkücü olarak bunu canı gönülden istiyor ve destekliyorum. İnşallah Muğla il başkanımız ve genel merkezimiz de aynı bizim düşüncelerimiz doğrultusunda kara alırlar ve Hacı Çelik ağabeyimizi (MHP)Muğla 1. Sıra milletvekili adayı gösterirler. Bu vesile ile şuan da devam eden MHP Muğla ilçe kongrelerinde aday olan değerli başkan adaylarımıza başarılar diler, aynı özverili çalışmaları önümüzdeki seçimlerde göstererek MHP Muğla dan 3 milletvekilini partimizden meclise göndeririz inşallah.
ahmet.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141