• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Cinsel isteklerinin kurbanı oldu

Cinsel isteklerinin kurbanı oldu
Anne ve kızın, işadamına ölüm tuzağı! Öldürülerek yakılan işadamı, "farklı cinsel isteklerinin" kurbanı olmuş.

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, iple boğulup öldürüldükten sonra cesedi yakılan kişinin kimliği, üzerinde bulunan ve yanmayan çek yaprağından belirlendi.

Cesedin işadamı Hüseyin İltaş'a ait olduğunun belirlenmesiyle, aşk yaşadığı ve kendisinden 2 aylık çocuğu bulunduğu belirtilen 38 yaşındaki Fadime Erdoğan ile kızı 19 yaşındaki Meral Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi cinayete karıştıkları iddiasıyla yakalandı. İltaş'ın, Fadime Ardoğan'dan farklı cinsel isteklerde bulunması, kızına da tacizde bulunup eziyet etmesi nedeniyle öldürüldüğü ileri sürüldü. İşlemleri tamamlanan 8 zanlı adliyeye sevkedildi.

Geçen 16 Temmuz günü, saat 18.30 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, Çeşme İlçesi Şifne Mevkii'ndeki ormanlık alanda, hala dumanı tüten ateş içerisinde bir erkek cesedi olduğunu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, yüzüstü yatan, bir kısmı kömürleşmiş cesedin el ve ayaklarının iple bağlı olduğunu gördü. Olay yerinde yapılan detaylı araştırmada, cesedin üzerinden yanmamış bir çek yaprağı çıktı. Çek yaprağından yola çıkan polis, vahşice öldürülen kişinin, Kemalpaşa İlçesi'nde, eşi Nermin İltaş'la birlikte bir plastik fabrikasının sahibi 45 yaşındaki Hüseyin İltaş olduğunu belirledi. Soruşturma, genişletilerek sürdürülürken, İltaş'ın, 35 AKV 13 plakalı otomobili de, olaydan iki gün sonra Kemalpaşa İlçesi'nde yol kenarında terkedilmiş olarak bulundu. İncelemede, zanlı veya zanlıların, İltaş'ı öldürdükten sonra kendi otomobilinin bagajında taşıyarak Çeşme'ye götürdüğü, yakıp aynı araçla geri döndükleri anlaşıldı.

KADINDAN 2 AYLIK OĞLU VARMIŞ

Cesedin, Hüseyin İltaş'a ait olduğunun kesinleşmesiyle, aile ve iş yaşamı mercek altına alındı. Evli 3 çocuk babası Hüseyin İltaş'ın yakın çevresiyle yapılan görüşmeler sonucu, daha önceden yanında çalışan Fadime Erdoğan'la aşk yaşadığı, bu ilişkisinin de eşi tarafından bilindiği anlaşıldı. Araştırmada, Fadime Erdoğan'ın 5 yıldır işadamı İltaş'la ilişki yaşadığı, ondan iki aylık bir oğlunun da bulunduğu saptandı. İşadamı İltaş'ın, cesedinin bulunduğu gün Fadime Erdoğan'ın evinde olduğunun belirlenmesiyle operasyon için düğmeye basıldı.

ÜÇ AYRI KENTTE 8 GÖZALTI

Delillerin toplanmasının ardından harekete geçen İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önceki gün, Kocaeli, Manisa ve İzmir'de önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskınlarda Fadime Erdoğan, kızı Meral Erdoğan (19), çalıştığı işyerinden arkadaşı Ö.G. (19), Ö.G.'nin arkadaşı H.E. (15), M.G. (24), kardeşi B.G. (17), S.A. (17) ve M.Ç. (19) yakalandı. Soruşturmada, cinayetin ve cesedin taşınmasının Fadime Erdoğan, kızı Meral Erdoğan, arkadaşı Ö.G. ve H.E. tarafından gerçekleştirildiği, diğerlerinin ise olaydan sadece bilgilerinin bulunduğu, saklanmalarına yardımcı oldukları saptandı.

FARKLI CİNSEL İSTEKLER

Sorgulama sonucunda zanlı ifadelerinden, Hüseyin İltaş'ın Fadime Erdoğan'dan farklı cinsel isteklerde bulunması, kızı Meral'e de tacizde bulunup eziyet etmesi nedeniyle öldürüldüğü anlaşıldı. Zanlı anne-kız İltaş'ı kendilerinin öldürmediğini, Ö.G. ve H.E.'nin cinayeti işlediğini ileri sürdü. Ö.G. ve H.E. ise, Fadime ve Meral Erdoğan'ın Hüseyin İltaş'ı öldürdüklerini daha sonra kendilerine haber verdiğini, cesedi alıp Çeşme'ye götürdüklerini öne sürdü. Emniyet yetkilileri, anne- kızın İltaş'ın öldürülmesi konusunda Ö.G.'ye, 5 bin YTL teklifte bulunduğunun belirlendiğini, ancak kim tarafından öldürüldüğünün üstlenilmediğini, gerçeğin yargılama sürecinde ortaya çıkacağını belirtti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve sabıkaları bulunmayan 3'ü kadın 8 zanlı, geniş güvenlik önlemleri arasında Çeşme Adliyesi'ne sevkedildi. Zanlılardan Fadime ve kızı Meral Erdoğan'ın emniyetten çıkarılırken ağladıkları gözlendi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141