• BIST 9524.59
  • Altın 2486.44
  • Dolar 32.5543
  • Euro 34.6727
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

CHP’li 12 İlçe Başkanı Mürsel Alban’ı Aday Gösterdi

CHP’li 12 İlçe Başkanı Mürsel Alban’ı Aday Gösterdi
CHP’li 12 İlçe Başkanı 36. Olağan İl Kongresinde il başkanlığına Mürsel Alban’ı aday gösterdi. Menteşe İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen 12 ilçe başkanı adına ortak açıklamayı Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya yaptı.
 Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü basın toplantısına katılmazken ortak bildiride de Ünlü’nün imzasının yer almadığı görüldü.
 
CHP’li İlçe Başkanları’nın ortak açıklamasında şu ifadeler öne çıktı:
 
ANA MUHALEFETİ TEK BAŞINA GÖTÜREN PARTİ CHP’DİR
Ülkemizde yaşanan siyasi, ekonomik gelişmeler, OHAL yasaları, kanun hükmünde kararnameler ile iktidarın hükümranlığını sürdürebilme çabaları ve en önemlisi 2019 yılında parlamenter sistemi, katılımcı demokrasiyi bitirerek tek adam rejimine dönüşme çabaları içerisinde ne yazık ki Türkiye yönetilememektedir. Ana Muhalefet Partisi görevini tek başına, cesaretle bütün zorluklara rağmen yılmadan yerine getiren, demokrasi, özgürlük ve adalet çizgisinde yürüyen, mücadele eden tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimizin halkına doğruları söyleyerek, adaletin, demokrasinin, üreticinin yanında olan bu gururlu yürüyüşü 2019 Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkemizin geleceğine aydınlık olarak yansıyacak, Türkiye Cumhuriyeti tekrar kuruluş ilkelerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydın, çağdaş çizgisine dönecektir. Bu yolda ülkemizin bütün şehirleri gibi Muğla’mıza da büyük görevler düşmektedir.
 
MUĞLA CHP’NİN YIKILMAZ KALESİDİR
Muğla çoğulcu demokrasinin, özgürlüklerin sevgi ve hoşgörünün en önemlisi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıkılmaz kalesidir. Muğla genel, yerel seçimlerde aldığı oylar ve referandumda Büyükşehirler arasındaki birinciliği ile halkımızın Partimize güven ve teveccühün artışının en önemli işaretidir.
 
İL BAŞKANIMIZ BAŞARILIDIR
Partimizin bu başarısında Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş vatandaşlarımızın yanı sıra Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, Kadın, Gençlik Kolları ve en önemlisi bütün örgütünü bir arada tutan, gece gündüz demeden tüm İlçe örgütleriyle bir arada işbirliği içerisinde çalışmış İl Başkanı’mızın da büyük mücadelesi ve emeği vardır.
İl Başkanımızın, ilçe ilçe gezerek gerçekleştirdiği disiplinli ve programlı seçim çalışmaları sonucu 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan Genel ve Referandum Seçimleri hem ilimize hem de partimize başarılar kazandırmıştır. Gelecek seçimlerin ne kadar önemli olduğunun farkındalığının bilinciyle, İl Başkanımız önderliğinde yakaladığımız bu uyumun ve birlikteliğin önümüzdeki seçimler de etkili olacağına inanıyoruz.
 
İL KONGRESİNDE ADAYIMIZ MÜRSEL ALBAN’DIR
Bu sebeple, aşağıda imzaları bulunan bizler, emeğini zamanını örgütü ve partisi için ayırmış, hiçbir görevden kaçınmamış, durmadan her platformda iktidara karşı mücadele vermiş ve örgütüne sahip çıkmış İl Başkanımızı takdir ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de, örgütümüzün başında yer alarak uyum içerisinde hep birlikte çalışmak ve yeni başarılara imza atmak üzere 36. olağan il kongre’mizde İl Başkanımız Mürsel Alban’dır. Parti disiplini ve bütünlüğü içerisinde tek yumruk olan örgütümüz il başkanımız önderliğinde örgütlerimiz ile birlikte 2019 seçimlerinde de ülkesi için en başarılı sonucu alacak, Muğla Cumhuriyet’in kalesi olmaya devam edecektir.
 
ORTAK BİLDİRİDE 12 İLÇE BAŞKANININ İMZASI BULUNUYOR
Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya’nın açıkladığı ortak bildiride; Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, Datça İlçe Başkanı Aytaç Kurt, Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve Yatağan İlçe Başkanı Kemal Özler’in imzası bulunuyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141