• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

CHP’de gençlik ateşi

CHP’de gençlik ateşi
Cumhuriyet Halk Partisi ) Marmaris İlçe Örgütü’nün Gençlik Kolları'nda yeni bir dönem başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Örgütü’nün Gençlik Kolları yeni bir dönem başlıyor. Gençlik Kolları Yönetimi ilk kez, 13 Aralık’ta yapılacak ve üyelerinin oy kullanacağı seçimle belirlenecek. Partili gençlerle buluşmak için düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Ali Acar, ülkenin yaşayanı ve sorumluluk hisseden bireyler olarak gençlerin, geri planda durmak yerine, siyasette daha aktif olmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Acar, başarıya ulaşmak için ‘takım ruhu’nu bozmamanın gerektiğine yönelik düşüncesinin ise altını çizdi.  Acar Ünlü de “Gençlerimizin yarın bu memleketin yönetim kademelerine gelecek şekilde hazırlanmalarına katkı koymak bizim görevimiz” dedi. CHP İlçe Örgütü’nün Gençlik Kolları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner ise kurulacak komisyonlarla gençlik kollarını bağdaştıracaklarını belirterek, “Sizlerin gücü, dinamizmi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ateşleyecek unsur olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz 22 Kasım’da gerçekleşen genel kurulda göreve getirilen Acar Ünlü Başkanlığı’ndaki CHP İlçe Yönetimi, Marmaris Kültür ve Sanat Evi’nde, partili gençleriyle bir araya gelmek için toplantı düzenledi. CHP Marmaris Gençlik Kolları üyesi 100 kadar partilinin yanısıra Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan ile Armutalan ‘ın eski Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Acar Ünlü, “Gençlerimizle birlikte daha yapacağımız çok şey var. Ve gençlerimizin yarın bu memleketin yönetim kademelerine gelecek şekilde hazırlanmalarına katkı koymak bizim görevimiz. Gençlerimize güveniyoruz ve gençlerimizi seviyoruz” dedi. Ünlü konuşmasında, CHP Marmaris Örgütü tarihinde ilk kez gerçekleşecek bir gelişmeyi de duyurdu. Marmaris’te 396 üyesi bulunan Gençlik Kolları yönetiminin 13 Aralık Pazar günü yapılması planlanan seçimle belirleneceğini belirtti. Ünlü’den sonra kürsüye gelen Başkan Ali Acar, ülkenin yaşayanı ve sorumluluk hisseden bireyler olarak gençlerin, geri planda durmak yerine, siyasette daha aktif olmalar gerektiğine olan inancını ifade etti.

SİYASETTE AMAÇ: BAŞARI

Başkan Acar, partili gençlerine seslenirken, “Siyaset uzun soluklu bir mücadeleyi gerektiriyor.  Sizler de bu zincirin önemli birer halkası olarak, bugüne kadar, geçmişten bugüne kadar gelen en genç Cumhuriyet Halk Partililer olarak, partimize büyük emekleri geçmiş, çok büyük katkılar sağlamıştır. Siyasette temel amaç başarılı olmaktır. Önceliğimiz bölgemizde başarılı olmak adında çalışmalara katılmak olmalıdır. Ve gönlümüz istiyor ki, merkezi yönetim seçimlerinde de başarılı olalım” dedi.

CHP’nin Ankara, İstanbul gibi Büyükşehirlerde yerel yönetimleri kaydettikten sonra yıllardır geriye alamadığına dikkat çeken Acar, Marmaris’te yakalanan başarıyı koruma ve daha ileriye taşımak için hassas olunması, takım ruhu halinde çalışılması gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:   

TAKIM RUHU BOZULMAMALI

“Eğer biz birbirimize kenetlenebilir, ekip ruhunu parçalanmadan, böldürmeden ve buna ortam hazırlayan insanlara prim vermeden birlik beraberliği sürdürdüğümüz takdirde, yolumuza daha çok uzun yıllar başarılı şekilde devam ederiz. Ama parçalanma yoluna girersek, bu topluluğu, bir daha hayatta biraraya getiremeyiz. Onun için bölgemizde elde etmiş olduğumuz bu başarıyı, hep birlikte birbirimize kenetlenerek, takım ruhuyla, özveriyle, fedakarlıkla yapılan çalışmayı bu şekilde sürdürmemiz gerekir. Aksi takdirde, birgün gelir ip koptuğu anda bir daha geri dönüşünü sağlamak, o motivasyonu tekrar elde etmenin o kadar kolay olmayacağını siz genç kardeşlerime bir kez daha hatırlatmak isterim. Parti bizim partimiz, bu memleket bizim memleketimiz. Bir yandan partimizin temsilciliğini yapıyorsunuz, bir yandan da bir takım ruhu içersinde ekibinizin temsilciliğini yapıyorsunuz. Bu takım ruhu içerisinde görevinizi devam ettirmeniz, aynı hassasiyet, aynı coşku ve heyecanla partimize, ekibimize, bölgemize hizmet etme adına takımın önemli bir parçası olma özelliğinizi devam ettirmeniz, sizin önünüze hiç kimsenin geçemeyeceği anlamına gelir. Birbirinizin eksiğini kapatmak, birbirinizin açığını doldurmak, birbirinizin hatasını telafi etmek, hepinizin asli görevi olması lazım.”

SORUNLARIMIZI YÜZYÜZE ÇÖZELİM

Başkan Acar, partililer arasında oluşabilecek fikir ayrılıklarının da, soysal medya gibi değişik platformlar yerine yüzyüze görüşerek çözüm yoluna başvurulması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

“ÖRNEK OLDUK”

Ali Acar’dan sonra CHP Marmaris Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yücel bir konuşma yaptı.

Marmaris Gençlik Kolları’nın ‘örnek’ bir örgüt haline geldiğini savunan Yücel, şu ifadeleri kullandı:  “Genciz, çalışmamız lazım, üretmemiz lazım. Aynı zamanda partimizin başarısı için mücadele vermemiz gerekiyordu. Yönetimde olduğumuz dönem içerisinde 9 seçim gerçekleşti. Biz de Marmaris için partimiz için elimizden gelen mücadeleyi verdik. Başarılı olduğumuzu düşünüyor, başarılı olduğumuz söyleniyor. Mücadelemize emek veren tüm genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

11222.jpg

“HEPİNİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUM”

Tekrar kürsüye gelen Acar Ünlü, gençlik kollarının çalışmaları hakkında çeşitli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.  Ünlü, şöyle konuştu: “ Biz, görev almak isteyen arkadaşlarla, yeni gelecek arkadaşlarla Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nı çok aktif bir şekilde daha ileriye taşımak için sizinle birlikte hareket edeceğiz. Biz, hepinizin işin içinde olacağı, birlikte ve bir, güçlü bir yönetim, güçlü bir gençlik kolları istiyoruz. Evet siyaset gönüllülük işidir ama görev aldıktan sonra sorumluluk başlar. Sizler Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak zaten üzerinize bir görev aldınız. Ve bunu artık bu saatten sonra sorumluluğu var. Ben hepinizin bu bilinçle hareket ettiğini, bu bilinçle zaten buraya geldiğinize eminim. Hepinizi yeni kurulacak yönetimde görev almaya davet ediyorum. Çünkü, gençlerimizin yarın bu memleketin yönetim kademelerine gelecek şekilde hazırlanmalarına katkı koymak bizim görevimiz”

GENÇLER ATEŞLEYECEK  

Toplantıda, kürsüye son olarak CHP İlçe Örgütü’nün Gençlik Kolları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner çıktı. Kendisinin de geçmişte gençlik kollarında görev yaptığını hatırlatan İsmet Kamil Öner, “Bu görevi gerçekten çok önemsiyorum” dedi. Yönetim Kurullarının adlığı bazı kararları da açıklayan Öner, kurulacak komisyonlarla gençlik kollarını bağdaştıracaklarını belirterek, “Sizlerin gücü, dinamizmi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ateşleyecek unsur olacaktır. Sizlerle bir araya gelmekten de çok büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından partililer Kültür Sanat Evi’nin avlusunda fikir alışverişinde bulundu. 

(Hatice IRMAK-Volkan KAYA)

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141