• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

CHP adaylarını açıkladı

CHP adaylarını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris ve beldelerindeki belediye başkan adaylarının Dün resmen açıkladı resmen açıkladı.

Yapılan açıklamamaya göre Marmaris ve beldelerindeki Mevcut CHP'li belediye başkanları yeniden belediye başkanlıklarına aday gösterilirken Bozburun belediye başkan adayı olarak Cemil Şener'in adı açıklanırken, Ali Eraslan'ında Beldibi belediye başkanı adayı olduğu açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris ve beldelerindeki belediye başkan adaylarının Dün resmen açıkladı resmen açıkladı. Yapılan açıklamamaya göre Marmaris ve beldelerindeki Mevcut CHP'li belediye başkanları yeniden belediye başkanlıklarına aday gösterilirken Bozburun belediye başkan adayı olarak Cemil Şener'in adı açıklanırken, Ali Eraslan'ında Beldibi belediye başkanı adayı olduğu açıklandı.

CHP'nin belediye başkan adaylarının açıklamak için ilçe binasında dün
yapılan toplantıya CHP Muğla milletvekili ve MYK üyesi Fevzi Topuz, Muğla CHP il başkanı Süleyman Uslu, CHP Marmaris ilçe başkanı Yamaç Kaya ile İlçe yöneticileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı..
İlçe başkanı Yamaç Kaya tarafından isimleri belediye başkan adaylarının resmen açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Muğla il başkanı Süleyman Uslu “ben bu adaylarımızın hepsinse kefilim Bugüne kadar nasıl ki Marmaris ve beldelerini çağdaş kent haline getirip çalıştılarsa bundan sonra da bu çalışmalarını sürdüreceklerine eminim” dedi
Daha sonra söz alan CHP Muğla milletvekili MYK üyesi Fevzi Topuz Yerel yönetimlerin insan hayatında önemli yeri olduğunun belirterek, “çünkü insanların yaşadığı bölgede ilk elden etkileşim içinde oldukları devlet kurumu yerel yönetimlerdir. Hizmetlerin daha iyi olması için CHP olarak yerel yönetimlerin güçlendirilmesi doğrultusunda çalıştık bundan sonrada çalışacağız” şeklinde konuştu.
Önümüzdeki yerel seçimlerin önemine de değinen Topuz, Bu seçimler daha farklı bir önem arz ediyor. Çünkü mevcut iktidarla birlikte bir rejim bunalımı yaşanmaya başladık. En basit örnek Ergenekon operasyonu. Elbette burada irdelenmesi gereken bir suç şebekesi var ama Susurlukla mücadele edenlerle, susurluk sanıklarının aynı dosyada topladılar. Bundan amaç gerçeği gizlemek suçluları gizlemektir bu yüzden suçsuz insanları bu soruşturmalara kattılar” dedi
Konuşmaların ardında belediye başkan adayları balkona çıkarak dışarıda toplanan kalabalığı hep birlikte selamladılar. Burada dışarıda toplanan kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan Marmaris belediye başkanı ve belediye başkan adayı Ali Acar, “Yarın Mares Otel'de yapacağımız tanıtım şölenimize hepinizi bekliyorum. Sizler orada bu seçimin sonucunun ne olacağının herkese göstereceksiniz” dedi

İşte CHP belediye başkan adaylarının kısa özgeçmişleri

Marmaris -Muhammet Ali ACAR

1955 Marmaris doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Marmaris'te tamamladı. Muğla Ticaret Lisesi öğrencisi olduğu yıllarda otel, pansiyon ve kamping işletmeciliğine başladı. Marmaris'in ilk turizm işletmecilerinden birisi olarak sektördeki yerini aldı. Yüksek öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde tamamladı ve Marmaris'e döndü. Ailesine ait otel, pansiyon, kafeterya işletmelerinde iş yaşamına devam etti. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (Getob) yönetiminde başkan yardımcısı olarak 6 yıl, Marmaris Ticaret Odası'nın ise kurucuları arasında yer alıp yönetim kurulunda 4 yıl görev yaptı. Siyasi yaşamının başından bu yana üyesi bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi adına 1999-2004 yılları arasında Marmaris Belediye Meclisi'nde 5 yıl görev yaptı. 2004 yerel seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisinden yüzde 57 oy oranıyla Marmaris Belediye Başkanı seçildi ve halen bu görevine devam ediyor.
1980 yılında Sevgi Acar'la evlendi. Yüksek öğrenimlerini tamamlamış bir kızı ve bir oğlu var.
Armutalan -Muhammet ÜNLÜ

1951 Marmaris doğumlu, İlk ve Orta öğrenimini Marmaris'te tamamladı.1969 yılında Muğla Sağlık Kolejini bitirdi.14 yıl sağlık memurluğu yaptıktan sonra 1983 yılında görevinden ayrılarak turizm sektöründe, kendi aile işletmesinde yönetici olarak çalışmaktayken 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde halkımızın güvenini kazanarak Armutalan Belediye Başkanı oldu. Evli ve 2 çocuk babası.

İçmeler- Yavuz Çokberkit

2004 yılı Yerel Seçimleri ile İçmeler Belediye Başkanlığına seçilen Yavuz Çokberkit, 1951 yılında ailenin ilk çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul öğrenimini Beşiktaş Anafartalar İlkokulu, ortaokul Sain Benour Lisesi, liseyi ise Şişli Kolejinde tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünü kazanan Yavuz ÇOKBERKİT, babasının vefatı üzerine eğitimini yarıda bırakıp askerlik görevini yerine getirdikten sonra iş hayatına atıldı. 1977 yılında evlenen Yavuz ÇOKBERKİT, biri yüksek öğrenimini tamamlayan diğeri de halen öğrenimine devam eden iki kız babasıdır.
1999 – 2004 yılları arası İçmeler Belediye meclisinde görev almış ve 2004 yılı Yerel Seçimlerinde İçmeler Belediye Başkanı olarak göreve başlamıştır.
Turunç-Ali Fuat Fidan

1962 yılında Marmaris'te doğdu. Orta ve Lise eğitimini Marmaris'te tamamladı.İyi derecede İngilizce bilen FİDAN Resturant ve Bar İşletmeciliği, Seyahat Acenteliği, Otelcilik, Müteahhitlik yaptı ve turizmle ilgilendi.
28 Mart 2004 seçiminde Cumhuriyet Halk Parti'sinden aday gösterilen FİDAN seçimleri kazanarak Turunç Belediye Başkanı seçildi.
16 yıllık evli ve 2 çocuk babası olan FİDAN'ın en büyük hobisi balık avcılığı yapmaktadır.

Beldibi –Ali Eraslan

13.01.1963 tarihinde Beldibi'nde doğdu. İlk ve orta öğretimimi Marmaris'te tamamladı. Evli ve üç çocuk babası Ali Eraslan 28 Mart 2004 Yerel seçimlerine kadar seramik döşeme işleriyle uğraştı.2004 yılı Yerel seçimlerinde Karşıyaka Mahallesi Muhtarı seçildi.

Bozburun- Cemil Şener

Bozburun'da 1951 yılında doğan, Şener İlk öğrenimini Bozburun'da orta öğrenimini Marmaris'te tamamladıktan sonra Muğla Sağlık Kolejini bitirdi En son olarak Bozburun Sağlık ocağı'ndan 1996 yılında emekli oldu Şener evli ve iki çocuk babası .

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141