• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

CHP Adayı Ali Acar Armutalan'da

CHP Adayı Ali Acar Armutalanda
Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ali Acar, Armutalan Beldesi’nde çoğunluğu kadınlardan oluşan vatandaşların talebiyle Yağmur isimli restoranda bir araya geldi.

CHP Adayı Acar, yapılacak çalışmalar ve hayata geçecek projeleri açıklarken oda başkanlarını halka şikâyet etti.

Marmaris Belediye Başkanı ve 3.Dönem CHP Adayı Ali Acar, vatandaşların talebiyle beraberindeki meclis adayları ile birlikte “yağmur” isimli restoranda bir araya geldi. Ellerinde CHP flamaları ile CHP Adayı Ali Acar’ı alkışlarla karşılayan kalabalık hakkındaki iddialara cevap vermesi ve projelerini açıklanması istendi. Kendilerini davet ettiklerini için vatandaşlara teşekkürler ile sözlerine başlayan CHP Adayı Ali Acar şunları dile getirdi.

ON YILDIR BİZİ HİZMET ETTİRMEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR

“Ülkemizde yaşanılan düzensizliği, kaosu, yolsuzluğu ve ayrımcılığı televizyonlardan takip ediyorsunuz. Bu seçim yerel olmasına rağmen anlattığım nedenlerden dolayı genel seçim gibi olmalıdır. Başkan seçildiğim günden bugüne kadar tek amacım dürüst, namuslu ve yasalara uygun şekilde halkıma hizmet götürme düşüncem olmuştur. Biz ilçemizi geliştirmek ve sosyo-ekonomik olarak düzeltmek için mücadele verirken merkezi iktidarın ilçe yöneticileri halka hizmeti çok görerek çeşitli yollarla engellemelerde bulundular. On yılda yüz ellinin üzerinde mahkeme ve 750 üzerinde ön inceleme geçirdim. Bir tane hatamız, namussuzluğumuz, ahlaksızlığımız olsaydı bizi bir dakika burada tutmazlardı. Bazı yayın organlarının yalan ve mesnetsiz iftiralarını ihbar kabul edenler soruşturma açtılar. Tanrı’nın izni ile tüm bu karalama kampanyalarından temiz bir şekilde çıktık. Marmaris’in dününden bugününe kadar olan aşamaları hepiniz biliyorsunuz. Nasıl geliştiğimizi gören çıkar odakları hırslarından ne yapacaklarını şaşırdı. Halkımıza hizmet için yaptığımız her proje birileri tarafından bakılmadan engellendi. Bu engellemelerin hepsi halka gidecek hizmetlerdi. Tabii biz bu engellemelere rağmen yılmadan mücadelemizi verdik. Tek başımıza verdiğimiz mücadele de bugün ilçemizin nasıl yaşanılabilir bir şehir olduğunu sizler şahitsiniz. Şehrimize tatile gelen vatandaşlar giderken belediyemize uğrayarak teşekkür ediyorlar. Hatta merkezi partinin belediye başkanları dahi makamımıza gelerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Dışarıdan gelen insanlarımız gelişimi ve güzelliği görüp teşekkür ederken ilçe yaşayanlarının bazıları bunları göremedi. Onlara tavsiyem biraz Marmaris dışına gitsinler ve sonra geri gelip tekrar yaptığımız hizmetleri görsünler. On yıl önce nasıl isek bugünde sizlere şunu dile getiriyorum. Dürüst, namuslu, vatandaşlarıma yasalar çerçevesinde hizmet etmeye devam edeceğim”

ODA BAŞKANLARI SİYASETİ BIRAKSIN ÜYELERİNİN SORUNLARIYLA İLGİLENSİN

“İlçemizde şoför, denizci, esnaf gruplarının sorunları o kadar büyümüş ki odalar kapamış gözlerini, unutmuşlar üyelerini siyasete soyunmuşlar. Şoförün sorunu var bize geliyor, denizci sıkıntılı kapımızı çalıyor. Esnafın ticaret odası yerine başkanım diyor. Marmaris Belediyesi olarak oda temsilcilerine el uzattık bize sırtlarını döndüler. O yetmedi kalktılar gittiler partimizin genel başkanına sorunlarımız var derman ol bahanesiyle bizi şikâyet ettiler. Eğer

bu vatandaşlarımızın sorunları var ise komisyon kurulur karar alınır çözüme kavuşturulur. Çözüm üreteceklerine bizleri yıpratmak için kendi hatalarını ve sorunlarını dahi bizlerin üzerine atmaya çalışıyorlar. Sorun yok biz tek başımıza on yılda şehrimizi sosyo-ekonomik olarak geliştirdik ve bunu halkımız teşekkür ederek söylüyor. Kendi üyelerinin sorunlarını unutup siyaset yapacaklarına önce adam olsunlar. Oda başkanı mı siyasetçiler mi belli değil”.

EGE VE AKDENİZ’İN BİRLEŞME NOKTASI TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALI

“Size teminat veriyorum. 31 Mart’ta biz olalım veya olmayalım kurduğumuz ekip ve yaşama geçirdiğimiz mastır planlarımızla hiçbir sorun olmadan hizmetler devam edecektir. Tüm ekibimle köy ve beldelerde ki sorunları muhtar, aza, belediye başkanlarımızla görüşerek liste oluşturduk. Bu listeye göre acil sorunları yerinde inceleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Şu an köylerimizde merkezi iktidarın yıllardır en basit sorunları çözmediği ve köylümüzü üzdüğü sorunları kısıtlı bütçemizle çözmeye çalışıyoruz. Seçim sonrasında Marmaris Belediyesi artık çok farklı hizmetlere imza atacaktır. Ege ve Akdeniz’in birleşme noktası Marmaris, sosyal belediyecilik nasıl oluyor görecek. Tüm bunların olabilmesi için Marmaris ve Muğla Büyükşehir de güçlü çıkmamız gerekiyor. Merkezi iktidarın ülkemizde yaşattığı kaosu, kargaşayı, ekonomik dengesizliği, yolsuzluğu ve hırsızlıkları görmeniz ona göre sandığa gitmenizi rica ediyorum. Bu seçim yerel değil genel bir seçimdir. Yerellerde kazanılacak zafer ülkenin kaderini belirleyecektir. Bizlerle ilgili siyasi etiğe ve ahlaka sığmayacak iftiralar, karalama kampanyaları yapılıyor. Bir kere daha duyarlılığınızı göstererek beni çağırdınız ve bu iftiralara cevap istediniz. Bu duyarlılığınızı sandıkta göstermenizi rica ediyorum,hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141