• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 30 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

chatroulette türkiye

chatroulette türkiye
Arkadaşlık siteleri chatroulette18 Son yıllarda internet ağının çoğalması ve ağ hızının artması sonucu görüntülü sohbet ve arkadaşlık siteleri çoğalmıştır.

Arkadaşlık siteleri chatroulette18 Son yıllarda internet ağının çoğalması ve ağ hızının artması sonucu görüntülü sohbet ve arkadaşlık siteleri çoğalmıştır. Bunlardan biri olan chatrandom da bu içeriğe sahip olan ve bu çizgide bir içeriği olan arkadaşlık ve görüntülü sohbet sitesidir. yabancı bir sohbet ve arkadaşlık sitesidir. Omegle benzeri bir sitedir. Görüntülü chat yapabilir, yeni kişiler ile sohbet edebilirsiniz. Ancak bu site diğer sitelere oranla daha güzel bir içeriğe sahiptir. Buzz butonuna tıkladığınız da karşınıza bir kutucuk çıkmaktadır.

Bu kutucuğun içerisinde Publicity (şöhret olma özentisi), Nudity (çıplaklık), Qualitiy cam (seviyelidir) seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Bu seçenekler ne işi yarıyor? Eğer ki siz seviyelidir butonunu seçerseniz bir önceki kişi için iyi bir puan kullanmış olacaksınız. Diğer butonları seçerseniz diğer kişi hakkında bir yorum yapmış olacaksınız ve sizden sonra ki kişiler için bir düşünce ortaya koymuş olacaksınız. Bu özelliği ile aynı içeriğe sahip olan diğer sohbet sitelerine göre daha güvenilir ve seviyeli olmaktadır. Bu sitede +18 üstü görüntülere rastlayabilirsiniz. Sitenin handikapı ise İngilizce olmasıdır. İngilizce bilmeyen arkadaşların siteyi kullanırken zorlanabileceği bir gerçektir. 

roulette

Kameralı sohbet odaları Bu site ile yeni arkadaşlıklar edinebilecek, farklı kişiler ile tanışabileceksiniz. Cinsel yönden de görüntü ve videolara rastlayabilirsiniz. chatrandom ve Funyo ise; görünüşü chat sitesi gibi olmasına rağmen içeriğinde chatroulette görüntülü sohbet sitelerinin içeriğine sahiptir. Ücretli bir içeriğe sahip olan bu sitenin içeriğinde chatroulette, video chat, grup,sohbet odaları gibi menüler bulunmaktadır. Hangi menüye tıklarsanız ona göre bir içeriğe girmiş olacaksınız ve o menüye ait bir chat şeklinde sohbet etmiş olacaksınız. Girls chat menüsü ise site yöneticileri tarafından hazırlanmış olan bir fake olup siteyi ziyaret eden kişiyi siteye üye etmek için hazırlanmıştır.

Buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu tarz sitelerde para tuzağı çok fazla olduğundan dolayı sizde buna düşmeyin. Bu sitenin Türkiye için hizmet veren bir sitesi yer almaktadır. Aynı zamanda Türkçe dilde mevcut değildir. Site de tek dil kullanılmaktadır, o da İngilizcedir. Diğer rakiplerinin hizmetlerine ve ücretsiz olmasına rağmen dünya genelinde kullanan bir çok insan bulunmaktadır. iyi sohbetler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141