• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

CEYL’AN ERTEM, “AMANSIZ GÜCENİK” ŞARKILARIYLA MUĞLA’DA!

CEYL’AN ERTEM, “AMANSIZ GÜCENİK”  ŞARKILARIYLA MUĞLA’DA!
Türkiye’nin en özel kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Ceyl’an Ertem, geçtiğimiz ay Sony Music etiketiyle yayımladığı yeni albümü “Amansız Gücenik”in şarkılarıyla Muğlalı dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay albüm çıkışıyla birlikte Bursa, Çanakkale, Ankara ve Denizli gibi şehirlerde verdiği lansman konserlerinde binlerce müzikseverle bir araya gelen Ceyl’an Ertem“Amansız Gücenik”in Muğla lansmanını ise 11 Aralık Perşembe akşamı Krack’de gerçekleştirecek. Konsere özel bir repertuvar hazırlayan ve “Amansız Gücenik” albümünün yanı sıra, eski albümlerinden de sevilen şarkılarını seslendirecek olan Ceyl’an Ertem, hafızalardan silinmeyecek canlı performansıyla Muğla’daki dinleyicilerle bir araya gelecek.

Aralık ayı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde müzikseverlerle buluşacak olan Ceyl’an Ertem’in önümüzdeki konser takvimi ise şöyle;

10 Aralık – Simurg Temple Antalya
11 Aralık – Krack Muğla
12 Aralık – Hayal Kahvesi İzmir
18 Aralık – Pick Up Adana
19 Aralık – Hayal Kahvesi Gaziantep
25 Aralık – Hayal Kahvesi Ankara
26 Aralık – 222 Eskişehir


“AMANSIZ GÜCENİK” HAKKINDA
Ceyl’an Ertem’in üçüncü solo albümü olan “Amansız Gücenik”de 14 şarkı yer alıyor. Prodüktörlüğünü Can Güngör’ün üstlendiği albümde Ceyl’an Ertem, sekiz şarkının söz ve müziğine kendi imzasını attı. Cem Tuncer, Can Güngör, Cihan Mürtezaoğlu, Cenk Erdoğan ve Elif Çağlar gibi değerli müzisyenlerin de şarkılarının yer aldığı albümde ayrıca; sözü ve müziği Mabel Matiz’e ait olan “Umut Var” ve Ceyl’an Ertem’in “ilham kaynağım, dev ruh” olarak tanımladığı Yıldız Tilbe’nin Ertem’e özel kaleme aldığı “Kahroloji” isimli yepyeni bir şarkısı da bulunuyor.

Kendine has yorumu ve masalsı şarkılarıyla müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinmiş olan Ceyl’an Ertem“Amansız Gücenik” albümünde müzik tarihinin unutulmaz şarkılarından ikisini de yepyeni düzenlemeleriyle yeniden yorumladı. Ceyl’an Ertem; daha önce birçok kez sahnede seslendirdiği ve yorumuyla büyük beğeni topladığı, Yıldız Tilbe’nin “El Adamı” şarkısına müzikseverlerden gelen yoğun talep üzerine “Amansız Gücenik” albümünde yer verdi. Sözleri Şahin Çandır, bestesi ise Avni Anıl’a ait olan bir Türk Sanat Müziği klasiği “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun” eserine de sesiyle yeniden hayat veren Ceyl’an Ertem, albümde saklı parça olarak yer alan bu şarkıda da Can Güngör’le düet yaptı.

Albüm fotoğrafları için Aytekin Yalçın’ın objektifinin karşısına geçen Ceyl’an Ertem’in “Amansız Gücenik” albümünün kapak ve kartonet tasarımını ise Burcu Ürgüt hazırladı.

Ceyl’an Ertem’in; adını ünlü şair Edip Cansever’in "Ben Ruhi Bey Nasılım" şiirinde geçen bir tasvirden alan “Amansız Gücenik” albümü 13 Kasım’da müzik marketlerdeki yerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141