• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar'ın oğlu evlendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktarın oğlu evlendi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar'ın oğlu Muhammet Oktay Bayraktar, Mersiha Halilbegoviç ile evlendi. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Muhammet Oktay Bayraktar, Mersiha Halilbegoviç ile evlendi. Çiftin nikah şahitliklerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç yaptı. 

Haliç Kongre Merkezi'ndeki düğün törenine, Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra, çok sayıda milletvekili ve çiftin yakınları katıldı. 

Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikah şahitliklerini de Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç yaptı. 

İmzaların atılmasından sonra Cumhurbaşkanı Gül, çifti tebrik ederek, "Sayın Tayyip Bey'in tavsiyeleri, söyleyecekleri olacaktır" diyerek, mikrofonu Başbakan Erdoğan'a verdi. 

Başbakan Erdoğan da çifte mutluluklar dileyerek, iyi günleri paylaştıkça, kötü günlerde de sabrederek mutlulukların birlikte yaşanılacağını söyledi.

Erdoğan: "Güçlü, genç bir milletiz"

Sorumluluk makamında olduklarını belirten Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımız bu sözü bize söyletiyor. Diyoruz ki; güçlü, genç bir milletiz. Şu anda en büyük zenginliğimiz bu. Hele hele sizin gibi nitelikli, şuurlu bir ailenin çocukları var tabii. Tabii maceranız da enteresan. Bu işin bir Bosna Hersek mazisi var. Gelinin soyadında bir Begoviç var. Aliya İzzetbegoviç'e farklı bir yaklaşımımız var biliyorsunuz. Diyoruz ki; en az 3 çocuk. Bunlar konuşmuşlar, bu konuda mutabık kalmışlar. Ankara'da bir amca, Meclis Başkanımız Sayın Çiçek'e demiş ki; 'Başbakana söyle, herkese söylesin. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim' demiş."

Daha sonra Cumhurbaşkanı Gül, "Tavsiyeleri dinlediniz. Erdoğan Bey artık rahat" diyerek, evlilik cüzdanını geline verdi. 

Nikahın kıyılmasının ardından, bakanlar ve çiftin aileleri hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141